Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrvica722
    26. Ožujak 2022. 11:49

Angeleyes

Evo ja zvala. Kažu mi da za 11-13dnt to ne bi trebalo stvarati problem, svakako me naručilo na uzv u četvrtak. Ako do tada ne budu kakve značajnije promjene onda bi se i trebalo nešto možda vidjeti… Držite fige 😌

Držimo i 🙏♥️bit će eto vidis puno cura je tako i sve super, super je sta je broj troznamenkast i velik, jedva cekam da nam se javiš kako si vidila kako srce kuca brzo če to🥳🥳 do tada radi sta tvoje tjelo želi ako treba lezi odmaraj il šetaj samo sebi udovolji, jedi sta ti se jede jer je njima ljepo u tebi i odlučile su ostati💕💕

ma2013 👣
    26. Ožujak 2022. 11:50

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️

Pozdrav svima drage cure :)

Evo da se javim malo nakon jako jako puno vremena. Moram i opravdati svoje postojanje na listi 🤣🤭
    Puno novih curki, puno novih borilica …a baš i ne tako davno bila sam sastavni dio borilačke ekipe… ❤
    Gledam popis i vidim neke svoje stare borilice koje su uspješno ostvarile trudnoće…od srca vam želim da vam sve i dalje teče školski VM,Sunny,ma2013,Miss Ivy i daj Bože Anchy (jesi li piškila test??🤣🤣)…više ne ni ne sjecam koga sam pročitala ali za svaku mi je baš baš jako drago.
    Ajme Aurora brojiš ti još sitno ❤🥰
    Čestitke i novopečenim majkama ❤❤❤

Što se nas tiče, mi smo super, rastemo, imamo 2 zubića već 🥰❤
    Već smo blizu pola godinice, a sjećam se da sam mislila da neće nikad uspjeti… 🤭🤭🤭🤭

Svima želim puno sreće i uspjeha u stimulacijama, aspiracijama, transferima, trudnoći i porodima ❤

Štoperica naša ❤️😊 kako mi je drago da si nam se javila. 😊❤️ 
    Miš mali je već 5 mj? Vrijeme baš brzo leti 😊
    Uživajte i dalje i sjeti se nas još koji put. 😊😊😊❤️

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    26. Ožujak 2022. 11:51

Anči 💕

Hvala ti Dada na ovako opširnom postu ❤️
    Sjećam se i tvoje štoperice, i testića i svega 🤭
    Eh sad si me obevezala da piškim u ponedeljak 🙈
    Puno sam opuštenija nego prošli put, jer stvarno znam da sam ovaj put dala sve od sebe i da sam napravila sve sta sam mogla..naravno uvijek moze bolje, ali sam zadovoljna..ako nije uspijelo sada uspijet će nekad..svaku od nas ceka nasa sreća, samo trebamo pronaci pravi put do nje.. ❤️
    Također vam mogu reć da smo obavili školicu za posvojitelje, sad čekamo završnu provjeru kuće i još 1 psiho test i ulazimo u registar ❤️ ko zna mozda je nasa sreća vec negdje rođena i čeka da nam se putevi spoje..prihvaćamo i tu opciju 🤭❤️

Divnoooo , želim ti da vam oba puta budu sa najljepšim ciljem ❤
    .
    Daj mi reci jel se javljala T_Ivy? 
    Nisam se uopće čula sa njom a sve danas ću sutra ću .

endometrioza

• Mrvica722
    26. Ožujak 2022. 11:52

Anči 💕

Hvala cure 😍 mislim malo me bole kad ih stiščem 😂 a do jučer su me bas ubijale…vidjet cemo sve.. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Zbas da sam ja stalno pitala za sise 😁😂🙈 meni bi bile 2 dana bolne pa dva dana nista, stalno bi ih stiskala kao jao sta sad zasto ne bole, pa bole pa 5 dana tek na jaki stisak bole pa neznam jel bole sta bole il je od stiskanja i na kraju 🤰🤰

Razumna
    26. Ožujak 2022. 11:53

Anči 💕

Puno sam opuštenija nego prošli put, jer stvarno znam da sam ovaj put dala sve od sebe i da sam napravila sve sta sam mogla..naravno uvijek moze bolje, ali sam zadovoljna..ako nije uspijelo sada uspijet će nekad..svaku od nas ceka nasa sreća, samo trebamo pronaci pravi put do nje.. ❤️
    Također vam mogu reć da smo obavili školicu za posvojitelje, sad čekamo završnu provjeru kuće i još 1 psiho test i ulazimo u registar ❤️ ko zna mozda je nasa sreća vec negdje rođena i čeka da nam se putevi spoje..prihvaćamo i tu opciju 🤭❤️

Bravo za obavljenu skolicu. Muž i ja smo upisani u registar i sad šaljemo okolo meilove i nadamo se.
    Ja u srcu znam da moje dijete dolazi samo ne znam kad i na koji način.
    Dobila sam info da jako puno udomitelja nedostaje tj da sad imaju još veće potrebe za udomitelja nego inače zbog Ukrajine. Pa trenutno razmišljam da se prijavimo. Tj ja bi sigurno ali muž još nije pristao. Ali nadam se da hoće, što prije. 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Anči 💕
    26. Ožujak 2022. 12:03

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️

Anči 💕

Divnoooo , želim ti da vam oba puta budu sa najljepšim ciljem ❤
    .
    Daj mi reci jel se javljala T_Ivy?
    Nisam se uopće čula sa njom a sve danas ću sutra ću .

Nije 😔 ako se čujes s njom pozdravi je puno..nadam se da je dobro i da je sve ok kod nje...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    26. Ožujak 2022. 12:04

Razumna

Anči 💕

Bravo za obavljenu skolicu. Muž i ja smo upisani u registar i sad šaljemo okolo meilove i nadamo se.
    Ja u srcu znam da moje dijete dolazi samo ne znam kad i na koji način.
    Dobila sam info da jako puno udomitelja nedostaje tj da sad imaju još veće potrebe za udomitelja nego inače zbog Ukrajine. Pa trenutno razmišljam da se prijavimo. Tj ja bi sigurno ali muž još nije pristao. Ali nadam se da hoće, što prije.

Mi nismo za udomljenje..nebi mogla podnjet da se nakon nekog vremena moram rastat od tog djeteta...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    26. Ožujak 2022. 12:05

Mrvica722

Anči 💕

Hvala cure 😍 mislim malo me bole kad ih stiščem 😂 a do jučer su me bas ubijale…vidjet cemo sve.. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Zbas da sam ja stalno pitala za sise 😁😂🙈 meni bi bile 2 dana bolne pa dva dana nista, stalno bi ih stiskala kao jao sta sad zasto ne bole, pa bole pa 5 dana tek na jaki stisak bole pa neznam jel bole sta bole il je od stiskanja i na kraju 🤰🤰

Jesi ti imala uzv jučer? Ili sam pobrkala 🙈

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Razumna
    26. Ožujak 2022. 14:50

Ja sam skupila hrabrosti i radila test. Danas mi se 11dnt 2 trodnevna embrija i test je bijeli. Nema nikakvu crticu. Snješko bijelic 😔
    Od simptoma imam menstrualne grceve i bol u leđima. Sinoc sam osjetila škakljanje u maternici pa sam pomislila da bi to moglo biti to. 
    Gdje su u Zg još osim na sv Duhu i Vinigradskoj može izvaditi beta preko hzzo? 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Anči 💕
    26. Ožujak 2022. 14:52

Razumna

Ja sam skupila hrabrosti i radila test. Danas mi se 11dnt 2 trodnevna embrija i test je bijeli. Nema nikakvu crticu. Snješko bijelic 😔
    Od simptoma imam menstrualne grceve i bol u leđima. Sinoc sam osjetila škakljanje u maternici pa sam pomislila da bi to moglo biti to.
    Gdje su u Zg još osim na sv Duhu i Vinigradskoj može izvaditi beta preko hzzo?

Zao mi je 😔
    Mozda da probas i sa jutarnjim urinom..
    Mislim da mozes i u Petrovoj...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.