Hvala cure 😍 mislim malo me bole kad ih stiščem 😂 a do jučer su me bas ubijale…vidjet cemo sve.. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Zbas da sam ja stalno pitala za sise 😁😂🙈 meni bi bile 2 dana bolne pa dva dana nista, stalno bi ih stiskala kao jao sta sad zasto ne bole, pa bole pa 5 dana tek na jaki stisak bole pa neznam jel bole sta bole il je od stiskanja i na kraju 🤰🤰
Jesi ti imala uzv jučer? Ili sam pobrkala 🙈
Jesam 😁malac odlican cak iznad prosjeka, sljedeći uzv je 22.4.vidila sam ga na 4d i bas je lip💙
Hvala cure 😍 mislim malo me bole kad ih stiščem 😂 a do jučer su me bas ubijale…vidjet cemo sve.. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Zbas da sam ja stalno pitala za sise 😁😂🙈 meni bi bile 2 dana bolne pa dva dana nista, stalno bi ih stiskala kao jao sta sad zasto ne bole, pa bole pa 5 dana tek na jaki stisak bole pa neznam jel bole sta bole il je od stiskanja i na kraju 🤰🤰
Jesi ti imala uzv jučer? Ili sam pobrkala 🙈
Jesam 😁malac odlican cak iznad prosjeka, sljedeći uzv je 22.4.vidila sam ga na 4d i bas je lip💙
Ajde super 🥰💙
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Razumna žao mi je draga🥺 nažalost i to je jedan od loših dijelova ove naše mpo priče, druge nema nego se isplakati (ako imaš potrebu) I biti jaka I snažna za fet koji te čeka... svaka od nas se drugačije nosi s postupcima zato napuni baterije I samo hrabro i čvrsto u nove pobijede, čekaju tebe tvoje mrve jedna od njih je dobitna 🤞🙏🙏🙏❤🤗
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Ja sam skupila hrabrosti i radila test. Danas mi se 11dnt 2 trodnevna embrija i test je bijeli. Nema nikakvu crticu. Snješko bijelic 😔
Od simptoma imam menstrualne grceve i bol u leđima. Sinoc sam osjetila škakljanje u maternici pa sam pomislila da bi to moglo biti to.
Gdje su u Zg još osim na sv Duhu i Vinigradskoj može izvaditi beta preko hzzo?
Sta se tiče normabela bolje ga je ne piti jer svi takvi ljekovi mogu podignuti prolaktin koji smeta implantaciju, evo ja prolazim szrašno stresan i grozan period jedan od roditelja mi umire i doktor moj mi je rekao da to ne pijem jer moze kod bebe dovest ovisnost(ok masu žena je pilo nikad nista) al me sa rim doktor naučio da se nosim sa problemom i sa životom, istina prvih 7 dana sam samo plakala, ne jela i nisam bas pila al sad kad taj šok prođe sam trezvene glave. Normabel je samo za zamazat problem. A grč kao grč imala sam ih svakakvi i sa hiperom jednostavno istrpite sve to. Jer sve to dolazi do bebe. Normalno je imat stres žene su rašale i u ratu, ja sam doživila da mi ljudi priđu i kazu jaooo pazi radi bebe i taj stres, hoće li bit nesto tvojoj bebi, hoćeš li uništit bebu stresom, svakakvih bolesnih komentara. Mi žene smo jake kao stijena🙏nije lako al Bog ima neki razlog da mi uzima meni osobu koja mi je bila uvijek na 1.mjestu koju najviše volim. Život je težak borba i patnja
Hvala vam cure na podršci, stvarno ste divne. 🥰🥰
Jutros sam išla na frizuru, nakon toga u restoran na ručak, a bete više vadit neću. Mislim da me to stresira, sve prepuštam pa kako bude. 🙏🏻❤ Jedino mi je ima 2 dana problem staviti Utrogestan, kao da udarim u zid svaki put i onda ga pola nađem na ulošku...? 🤔🤭
---
Razumna znam da je taj osjećaj grozan, ovo je teška i okrutna borba... Ali vremena još ima, skupi snagu i guraj. Nema druge 🤗❤
Mrvica super, lijepe vijesti od tebe, neka raste 😍!
--
Simptomi nemaju logike, ja npr sise uopće ne osjećam. Jedino sam pod stimulacijom nešto osjetila, a sad kao da se ništa ne događa. Nema tu pravila.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Hvala žene na lijepim riječima 🥰
Ja se nadam do bete, a onda nastavljam borbu.
Uzet ću pauzu jedan ciklus da se malo očistim od hormona, zdravije ću jesti i više se kretati pa ću u 5mj opet na transfer.
Nisam u crnjacima, više smišljam strategije kako ću biti vitalnija i gdje bi mogla u 9mj na IVF opet (ako mi se ovi smrzlice ne prime).
Ja sam tip koji ima rezervni plan za rezervni plan. A misija mi je jedna trudnoća godišnje...
Sve bu dobro.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Mrvica jako jako mi je žao.. Nadam se ozdravljenju i dobrom ishodu. Drago mi je da je malac dobro! A ljudi i glupih komentara će biti uvijek! Drzite se!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Ja sam skupila hrabrosti i radila test. Danas mi se 11dnt 2 trodnevna embrija i test je bijeli. Nema nikakvu crticu. Snješko bijelic 😔
Od simptoma imam menstrualne grceve i bol u leđima. Sinoc sam osjetila škakljanje u maternici pa sam pomislila da bi to moglo biti to.
Gdje su u Zg još osim na sv Duhu i Vinigradskoj može izvaditi beta preko hzzo?
Sta se tiče normabela bolje ga je ne piti jer svi takvi ljekovi mogu podignuti prolaktin koji smeta implantaciju, evo ja prolazim szrašno stresan i grozan period jedan od roditelja mi umire i doktor moj mi je rekao da to ne pijem jer moze kod bebe dovest ovisnost(ok masu žena je pilo nikad nista) al me sa rim doktor naučio da se nosim sa problemom i sa životom, istina prvih 7 dana sam samo plakala, ne jela i nisam bas pila al sad kad taj šok prođe sam trezvene glave. Normabel je samo za zamazat problem. A grč kao grč imala sam ih svakakvi i sa hiperom jednostavno istrpite sve to. Jer sve to dolazi do bebe. Normalno je imat stres žene su rašale i u ratu, ja sam doživila da mi ljudi priđu i kazu jaooo pazi radi bebe i taj stres, hoće li bit nesto tvojoj bebi, hoćeš li uništit bebu stresom, svakakvih bolesnih komentara. Mi žene smo jake kao stijena🙏nije lako al Bog ima neki razlog da mi uzima meni osobu koja mi je bila uvijek na 1.mjestu koju najviše volim. Život je težak borba i patnja
Šaljem zagrljaj, baš ti je teško. Sve znam 😔❤❤❤❤
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
Mrvice zao mi je jako 😔 drzi se ❤️ saljem zagrljaj ❤️
Angeleyes ne mora to nista značit..imas super dvije bete i vjerujem da je sve ok...
Jesi i prije to pratila? Meni je npr prošli put čim je krenulo smeđarenje bilo unutra sve usko, tvrdo i suho..za sad je još uvijek prostrano i mekano pa se nadam još uvijek 🙈😅
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Hvala žene na lijepim riječima 🥰
Ja se nadam do bete, a onda nastavljam borbu.
Uzet ću pauzu jedan ciklus da se malo očistim od hormona, zdravije ću jesti i više se kretati pa ću u 5mj opet na transfer.
Nisam u crnjacima, više smišljam strategije kako ću biti vitalnija i gdje bi mogla u 9mj na IVF opet (ako mi se ovi smrzlice ne prime).
Ja sam tip koji ima rezervni plan za rezervni plan. A misija mi je jedna trudnoća godišnje…
Sve bu dobro.
Upalit će jedan fet sigurno 🤞🏻🤞🏻 a imas i super rezervni plan...
Samo pozitivno i hrabro dalje 💪
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji