Cure koje ste u BetaPlus poliklinici... Zna li se mozda nova lokacija gdje ce se preseliti? Jesu rekli sto?
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Cure koje ste u BetaPlus poliklinici… Zna li se mozda nova lokacija gdje ce se preseliti? Jesu rekli sto?
Ja sam pitala sestru baš u četvrtak kada sam bila i rekla mi je da se stvorio novi tim i da će na još jednoj lokaciju otvoriti polikliniku Beta plus, a ova stara ostaje za sada gdje je. Meni je lokacija stvarno usputna pa me rastužilo kad sam pročitala ovdje da se sele.
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Pustilo me preko vikenda, u ponedjeljak opet ispocetka.
Kolika beta otprilike bi mi trebala biti u ponedjeljak s obzirom da ce bit 3.dan vađenja? Danas su mi je opet vadili ali je samo 285, rekli su mi da to nije zabrinjavajuce jer je proslo manje od 24sata, al isto mi je mal porast nekako🤔
Update simptoma, sise me ne bole! Samo mi je muka na hranu, sve mi smrdi i ima neki drugi okus 🤢
Oko 550
Znači opet ce te hospitalizirat 😏 bas mi je zao da se tolko mučiš 😔
Ma kad bi znala da ce sve bit u redu, potpisala bi sad do kraja bit u bolnici. Nije mi uopce to toliko psihicki tesko koliko ove bete i oce li sve bit dobro s plodom. 🙏
Totalno te razumijem. Mi smo baš opterećene. Kako su prije žene rađale, a nisu ni znale šta je beta. I od trudnica koje su normalnim putem ostvarile trudnoću, nije mi poznato da je iti jedna koji poznajem pratila rast bete, nego je izvade čisto da potvrde trudnoću. I bude sve u redu kasnije. Mi smo previše u strahu i to nas koči... Ja sam ti odlučila ne opterećivat se i prepustiti sve da ide svojim tokom, posijedit ću ako je odem vadit u utorak. Nema smisla se stresirat, sad sam se maksimalno smirila i to je to. Vjerujemo da će sve biti okej. Tebi držim fige da se riješiš bolnice, a bebač će se snaći i rasti, ne brini. Usmjeri misli na nešto drugo pa cijela situacija neće biti toliko strašna. Da pače, evo ja se veselim što sam uopće vidjela pozitivan test prvi put u životu, daje nadu.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Pustilo me preko vikenda, u ponedjeljak opet ispocetka.
Kolika beta otprilike bi mi trebala biti u ponedjeljak s obzirom da ce bit 3.dan vađenja? Danas su mi je opet vadili ali je samo 285, rekli su mi da to nije zabrinjavajuce jer je proslo manje od 24sata, al isto mi je mal porast nekako🤔
Update simptoma, sise me ne bole! Samo mi je muka na hranu, sve mi smrdi i ima neki drugi okus 🤢
Oko 550
Znači opet ce te hospitalizirat 😏 bas mi je zao da se tolko mučiš 😔
Ma kad bi znala da ce sve bit u redu, potpisala bi sad do kraja bit u bolnici. Nije mi uopce to toliko psihicki tesko koliko ove bete i oce li sve bit dobro s plodom. 🙏
Totalno te razumijem. Mi smo baš opterećene. Kako su prije žene rađale, a nisu ni znale šta je beta. I od trudnica koje su normalnim putem ostvarile trudnoću, nije mi poznato da je iti jedna koji poznajem pratila rast bete, nego je izvade čisto da potvrde trudnoću. I bude sve u redu kasnije. Mi smo previše u strahu i to nas koči… Ja sam ti odlučila ne opterećivat se i prepustiti sve da ide svojim tokom, posijedit ću ako je odem vadit u utorak. Nema smisla se stresirat, sad sam se maksimalno smirila i to je to. Vjerujemo da će sve biti okej. Tebi držim fige da se riješiš bolnice, a bebač će se snaći i rasti, ne brini. Usmjeri misli na nešto drugo pa cijela situacija neće biti toliko strašna. Da pače, evo ja se veselim što sam uopće vidjela pozitivan test prvi put u životu, daje nadu.
Ovo ste bas lijep napisali i stvarno tako je od rijeci do rijeci! 👏 danas bas pričam sa kolegicom koja je ostala prirodno trudna, nit zna šta je endometrij, niti folikuli apsolutno ništa, danas sam joj baš pričala i pojašnjavale o svemu tome i njezin zaključak je bio “ Nisam ni znala kako sam uspjela ostati trudna, da se baš sve tako dobro poklopilo”, znam da puno njih ne zna, iskreno ni sama nisam znala dok nisam uočila problem i krenula u postupak. Stvarno se treba opustiti koliko god možemo, predat sve u Božje ruke. Vidim i sama po sebi da toliko strepim, osluškujem svoje tijelo, plašim se na svaku bol, ali to stvarno ne valja tako.. meni je tek početak a već sam sada sva u panici i samo u mislima oko toga. Odlučila sam se opustit, mislit samo pozitivno, molit i zahvaljivat Bogu pa kako bude, nadam se da će mi barem malo lakše biti u glavi. ✨🌈
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
18.07 ➕❤️
Cure koje ste u BetaPlus poliklinici… Zna li se mozda nova lokacija gdje ce se preseliti? Jesu rekli sto?
Ja sam pitala sestru baš u četvrtak kada sam bila i rekla mi je da se stvorio novi tim i da će na još jednoj lokaciju otvoriti polikliniku Beta plus, a ova stara ostaje za sada gdje je. Meni je lokacija stvarno usputna pa me rastužilo kad sam pročitala ovdje da se sele.
Bok cure, ja sam cula da se sele u Zvonimirovu, a sad koji br. ne znam. E sad dal je tocno cut cemo.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Beta+ će biti u Hainzlovoj. Malo su digli cijene (tako mi je rekla prijateljica koja se liječi kod njih).
Dushuri drzim ti 🤞 i vjerujem da će sve biti dobro 🥰 i ja bi kao i ti prelezala u bolnici cijelu trudnoću kad bi to bila garancija da ću roditi zdravu bebu.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Ima na fejsu na njihovoj stranici objavljeno, upravo sam pročitala, no ne piše koja je nova lokacija.
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
18.07 ➕❤️
Pozdrav svima. Sorry što upadam nakon dugo nejavljanja. Trebalo mi je malo odmora od svega nakon kiretaže.
Čestitam svim novim trudnicama!!! Nisam sve uspjela pročitati, ali jako je lijepo vidjeti da se lista trudnica povećava ❤ Svima koji su u postupku držim fige na najjače 🤞
Anči 🤞😘
Ja sam krenula sa stimulacijom od četvrtka. Ako ima još netko tko je trenutno u bockanju ako može pomoć...kako ćete se sutra bocnuti? Zbog promjene sata...ja se pikam 15 do 6h i sad ako se treba svakih 24h, onda da se 15 do 7 piknem ili?🤷♀️ sorry, zbunjena sam skroz...a nisam pitala 😔
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Pozdrav svima. Sorry što upadam nakon dugo nejavljanja. Trebalo mi je malo odmora od svega nakon kiretaže.
Čestitam svim novim trudnicama!!! Nisam sve uspjela pročitati, ali jako je lijepo vidjeti da se lista trudnica povećava ❤ Svima koji su u postupku držim fige na najjače 🤞
Anči 🤞😘
Ja sam krenula sa stimulacijom od četvrtka. Ako ima još netko tko je trenutno u bockanju ako može pomoć…kako ćete se sutra bocnuti? Zbog promjene sata…ja se pikam 15 do 6h i sad ako se treba svakih 24h, onda da se 15 do 7 piknem ili?🤷♀️ sorry, zbunjena sam skroz…a nisam pitala 😔
Drzim ti fige jako jakoo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 drago mi je da si bolje i da si krenula u novi postupak 🤞🏻🤞🏻 sretno i od srca ti želim da ovog puta bude sve uredu ❤️
Nažalost za ovo oko sata ti ne znam reć 😏
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Bok, moja druga beta je 419. Poduplala se je. Valjda je to ok. Kak se sad vadi kad je vikend i koliko mora biti sljedeca? 🤔 Cestitam curama ❤❤
Odlicno duplanje 🤞, ako zelis pratit situaciju vadis u utorak, idealno bi bilo nedjelja, ali mislim da nemas gdje. Jel dr trazi da ponavljas ili ti zelis?
Tako kako si i napisala, vadim u utorak i prema tome ce mi odrediti uzv. Ak bude ok beta necu vise nista vaditi jer me ovo izluduje, ko da sam ustvari na pocetku nekog drugog dijela procesa MPO 🤯...uzas, tek kad rodim bit cu mirna 😤
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji