Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rainbow_Hope 🌈
    25. Ožujak 2022. 19:47

Anči, Tina, Stela ti utrići su zlo, kažem vam 🙈 cure misle da su osjetljive zbog postupka i svega, ali to su utrići, ja stvarno inače nikad ne plačem, kad sam pod utrićima, nezaustavljivi potoci suza, ono usred poslovnog sastanka se rasplačem 🤦 a možda je i takav dan

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

• Mrvica722
    25. Ožujak 2022. 19:52

eles

Imam pitanje, smije li se tokom postupka biti na antidepresivima? Ima li neka od vas iskustva?

Neki antidepresivi podižu prolaktin tako da vjerojatno se smije al pod kontrolom lječnika

• Mrvica722
    25. Ožujak 2022. 19:54

Anči 💕

petra30

Maskhice hvala❤️! I ja se nadam od sad na dalje samo dobrim vijestima ❤️…
    Anči danas sam 6+2🤭…
    Tina ja sam piškila 6dpt, mozes i ti🤭❤️🤞🍀! Anči tebi je ipak mozda malo rano, ali prekosutra već mozes❤️. A vidi mene, sad hrabro nagovaram,a sama sam jedva štapić umocila u času kolko mi se ruka tresla😂.

Ma jooj..bas sam dugo bila mirna, čak 3 dana 😂
    Ma ne budem prije ponedeljka ako bude sve ok prek vikenda 🙈
    Od jutros imam temp 36,9, boli me trbuh, al vise jajnici, nekad me samo malo prođu grčevi po maternici i malo leđa..jedino kaj su mi cijeli dan gaće mokre kao da sam se upiškila 🙄 znači nije ono klasika od utrića nego bas kao voda 🤷🏽‍♀️

Oko tvog ishoda sam jaaako pozitivna

• Mrvica722
    25. Ožujak 2022. 19:59

Angeleyes

Evo docekala i ja. Beta je 440, poduplala se ❤❤❤

Bilo bi dobro da se beta full uduplala i cak malo više što ne znaci da ce bit problem. Mogućecda su ti se 2 primila pa jedan otpao. Mada se tolerira za malo odstupanje al najbolje je kad ta druga beta bas poskoči. 

💜Medenko
    25. Ožujak 2022. 19:59

Leptirek

💜Medenko

Leptirek

Čestitam svima na super betama 😍
    Medenko evo bila sam danas, potrajalo je jer su čekali nalaz pcr testa 😅 Pregledala me, pitala da li želim stimulaciju ili ne. Izabrala stimulaciju. Pokazali mi kako se pikati 😅 ne znam kako ću to sa svojim nemirnim rukama i strahom od igle, ali snaći ću se valjda 😂 Sve u svemu, drago mi je da je krenulo… Jesi ti dobila danas ili još čekaš?
    Leptirekčekala sam te da se javiš pola dana🤭😂😜kaže muž manje sam njega isčekivala nego tebe..Ti si znači isti dan ujutro obavila covid pa čekala na pregled?Išla si doma pa došla popodne ili su te odmah primili🙊jer covid je rano do nekih 8 jel?Ja još isčekujem a ona ne dolazi namjeno samo da me iritira..🤪

😂 Sad se osjećam posebno 😁 da, isti sam dan obavila jer nisam ni stigla dan prije. Testiranje je od 7.30 do 8.30 i odmah sam bila na redu kad sam došla, nikoga nije bilo. Zujala sam po gradu jer mi se nije isplatilo ići doma, ali možda bolje da nisam jer sam ovako samo novce trošila 😂 U 11 su me naručili na pregled.
    Baš sada kad čekaš da dođe, nje nema, tipično 😁

a da..kraljica odlučuje😆..Pitala te da li želiš stimulaciju🙄?mislila sam da oni određuju ili s obzirom da je kod tebe sve ok pa zato biraš?Još sam puna neznanja i dosadna🙈Ako budeš imala volje da mi ostaviš mail pa da se čujemo bilo bi mi drago da nisam dosadna tu na forumu ..jer sama sebi već jesam polako🤫Tebi želim sreću sa 💉...i samo hrabro naprijed❣️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

Antoneta
    25. Ožujak 2022. 20:00

Pozdav curke, nema me cijeli dan, a ono super brojki ima!! Čestitke, bravo 🙂

Imam pitanje vezano za amh ako se tko kuži - znači, vadila sam u 9mj i bio je 4pmol/ (0.56ng/l). Ovaj ciklus sam ponovila nalaz i danas stiglo da je vrijednost 8pmol/ odnosno 1.12ng/l.
    Pa mi sad apsolutno nije kasno kako je koguće da je porastao? Zar on ne bi vremenom samo trebao opadati? 🤔
    Rađeno u istom labosu, 5dc.

👰‍♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
    🤵‍♂️31g (oligoastenozoospermija)
    1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
    03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
    2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
    01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
    02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
    03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
    ❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf

Anči 💕
    25. Ožujak 2022. 20:11

Antoneta

Imam pitanje vezano za amh ako se tko kuži - znači, vadila sam u 9mj i bio je 4pmol/ (0.56ng/l). Ovaj ciklus sam ponovila nalaz i danas stiglo da je vrijednost 8pmol/ odnosno 1.12ng/l.
    Pa mi sad apsolutno nije kasno kako je koguće da je porastao? Zar on ne bi vremenom samo trebao opadati? 🤔

Jel bi bio prije nizak vitamin D? On zna maskirat pravo stanje...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• inesss
    25. Ožujak 2022. 20:16

Anči 💕

Antoneta

Jel bi bio prije nizak vitamin D? On zna maskirat pravo stanje…

Meni je nizak  d vitamin nisam znala da moze maskirati,bas me sad zanima

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Anči 💕
    25. Ožujak 2022. 20:18

inesss

Anči 💕

Antoneta

Jel bi bio prije nizak vitamin D? On zna maskirat pravo stanje…

Meni je nizak d vitamin nisam znala da moze maskirati,bas me sad zanima

Kolko je tebi?

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Antoneta
    25. Ožujak 2022. 20:19

Pojma nemam za vit d, to nikad vadila. Jednom prilikom sam spomenula svojoj doktorici dal bi to trebalo iskontrolirat s obzirom na mpo pa je ladno okrenula očima 🙄
    Nisam ni ja to znala 🤔

👰‍♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
    🤵‍♂️31g (oligoastenozoospermija)
    1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
    03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
    2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
    01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
    02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
    03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
    ❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.