Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angeleyes
    26. Ožujak 2022. 18:03

Anči 💕

Angeleyes ne mora to nista značit..imas super dvije bete i vjerujem da je sve ok…
    Jesi i prije to pratila? Meni je npr prošli put čim je krenulo smeđarenje bilo unutra sve usko, tvrdo i suho..za sad je još uvijek prostrano i mekano pa se nadam još uvijek 🙈😅

Nisam pratila pa možda nešto krivo radim  u svakom slučaju, nije suho, ima tu materijala... možda ih samo trebam stavljat u drugom položaju. Jako brzo se rastope i iskliznu, a ja nikad ne ležim kad ih stavljam.
    Daa, ima nade i bit će, samo vjeruj i pozitivno! Ja sam se testirala na 7dnt samo zato šta sam kontala "ako ne bude sad pozitivan, ima još nade", kao da nije sve izgubljeno još. I eto. I moram priznat da od svih simptoma imam umor i stalno mi se spava, sad bi najradije išla u krevet i prespavala do ujutro. 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Anči 💕
    26. Ožujak 2022. 18:06

Angeleyes

Anči 💕

Angeleyes ne mora to nista značit..imas super dvije bete i vjerujem da je sve ok…
    Jesi i prije to pratila? Meni je npr prošli put čim je krenulo smeđarenje bilo unutra sve usko, tvrdo i suho..za sad je još uvijek prostrano i mekano pa se nadam još uvijek 🙈😅

Nisam pratila pa možda nešto krivo radimu svakom slučaju, nije suho, ima tu materijala… možda ih samo trebam stavljat u drugom položaju. Jako brzo se rastope i iskliznu, a ja nikad ne ležim kad ih stavljam.
    Daa, ima nade i bit će, samo vjeruj i pozitivno! Ja sam se testirala na 7dnt samo zato šta sam kontala "ako ne bude sad pozitivan, ima još nade", kao da nije sve izgubljeno još. I eto. I moram priznat da od svih simptoma imam umor i stalno mi se spava, sad bi najradije išla u krevet i prespavala do ujutro.

Mozda ako stojis da probas jednu nogu stavit na povišeno pa onda imas bolji kut ulaska..ja većinom ili ležim ili nakon tuširanja podignem nogu na kadu i kliznu lagano...
    Vjerujem ja u svoje točkice 🤞🏻🤞🏻🤭

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Razumna
    26. Ožujak 2022. 18:28

Ma žene moje stavila sam si test u plastičnu vrećicu i stalno ga gledam 😂😂😂😂 znam da ne vrijedi iz 5min ali baš me briga. Radila sam ja test i prije 5 dana ali sam bila si piknula jedan brevactid i za taj znam da je bio lažno pozitivan. Uglavnom, ja kao vječiti optimist još vjerujem da ima nade. Pa koliko može biti teško ostati trudan, van kad izađem svi imaju barem 3 djece.
    Zapravo sam vam došla javiti da ja ipak vidim sjenu. I muž isto. On je čak izjavio da smo ga danas gledali pod jakim svijetlom - prejakim za testove i moj muž kaže da je najbolje gledati rezultate poslje par sati, ali ne mogu to napisati kad prodaju testove jer tko bi ih onda kupio 😂😂😂😂😂😂 mi se ne damo i smislit ćemo što god treba 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Anči 💕
    26. Ožujak 2022. 18:31

Razumna

Ma žene moje stavila sam si test u plastičnu vrećicu i stalno ga gledam 😂😂😂😂 znam da ne vrijedi iz 5min ali baš me briga. Radila sam ja test i prije 5 dana ali sam bila si piknula jedan brevactid i za taj znam da je bio lažno pozitivan. Uglavnom, ja kao vječiti optimist još vjerujem da ima nade. Pa koliko može biti teško ostati trudan, van kad izađem svi imaju barem 3 djece.
    Zapravo sam vam došla javiti da ja ipak vidim sjenu. I muž isto. On je čak izjavio da smo ga danas gledali pod jakim svijetlom - prejakim za testove i moj muž kaže da je najbolje gledati rezultate poslje par sati, ali ne mogu to napisati kad prodaju testove jer tko bi ih onda kupio 😂😂😂😂😂😂 mi se ne damo i smislit ćemo što god treba

Aj ti ipak ponovi s jutarnjim, mozda se bude bolje vidjelo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 možeš nam stavit slikicu da vidimo..
    Drzim fige da bude pozitivan.. 🤞🏻 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Razumna
    26. Ožujak 2022. 18:47

Angeleyes

Anči 💕

Nisam pratila pa možda nešto krivo radimu svakom slučaju, nije suho, ima tu materijala… možda ih samo trebam stavljat u drugom položaju. Jako brzo se rastope i iskliznu, a ja nikad ne ležim kad ih stavljam.

Dobar to je plan za radit test što ranije. Vidiš nisam se toga sjetila. Što se tiče ultrica meni je doktor rekao da ih stavljam u ležećem položaju i odlezim barem sat. To mi je bio problem kad sam radila pa sam si ultrice stavljala prije posla i čim bi došla sa posla... Ali isto tako kažu da je bitno samo da se otopi unutra i da zapravo ovo što curi je opna. I meni curi.
    A taj zid što osjećaš to sam i ja osjećala dok sam bila trudna. Mislim da je to grlić maternice izvana i kako se maternica sad širi da se on malo spusti dolje. 
    Vidim da dosta toga primjećuješ i ja sam bila takva pa dr mi je rekla da je to zato što smo mi MPO trudnice posebne 😉

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Linda86
    26. Ožujak 2022. 19:06

Razumna ponovi ujutro testic, drzim fige 🤞🏼
    Mrvica bas mi je zao da proalzis kroz to... S jedne strane najsretniji period u zivotu, a s druge najtuzniji 😢🙏🏻

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

Dashuri
    26. Ožujak 2022. 20:00

Pustilo me preko vikenda, u ponedjeljak opet ispocetka.
    Kolika beta otprilike bi mi trebala biti u ponedjeljak s obzirom da ce bit 3.dan vađenja? Danas su mi je opet vadili ali je samo 285, rekli su mi da to nije zabrinjavajuce jer je proslo manje od 24sata, al isto mi je mal porast nekako🤔
    Update simptoma, sise me ne bole! Samo mi je muka na hranu, sve mi smrdi i ima neki drugi okus 🤢

05.12.2022 💗

Anči 💕
    26. Ožujak 2022. 20:02

Dashuri

Kolika beta otprilike bi mi trebala biti u ponedjeljak s obzirom da ce bit 3.dan vađenja? Danas su mi je opet vadili ali je samo 285, rekli su mi da to nije zabrinjavajuce jer je proslo manje od 24sata, al isto mi je mal porast nekako🤔
    Update simptoma, sise me ne bole! Samo mi je muka na hranu, sve mi smrdi i ima neki drugi okus 🤢

Oko 550 
    Znači opet ce te hospitalizirat 😏 bas mi je zao da se tolko mučiš 😔

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Anči 💕
    26. Ožujak 2022. 20:03

Oko 550 ako su ti je danas vadili..

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Dashuri
    26. Ožujak 2022. 20:09

Anči 💕

Dashuri

Oko 550
    Znači opet ce te hospitalizirat 😏 bas mi je zao da se tolko mučiš 😔

Ma kad bi znala da ce sve bit u redu, potpisala bi sad do kraja bit u bolnici. Nije mi uopce to toliko psihicki tesko koliko ove bete i oce li sve bit dobro s plodom. 🙏

05.12.2022 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.