Androlica jako mi je zao😔 i nadam se da ce sve biti ok drzi mi se❤️
Cure moje meni došli nalazi briseva cervikasa i ok su fala dragom Bogu 🙏sad se cuti s njim u Ponedjeljak i onda cemo se dogovoriti kada ce biti rekao je u roku ovih dest dana i u Kninu ce mi obaviti zahvat
I jedva cekam da i to prodje jer stvarno sam umorna od tih bolnica i doktora i zahvata znam da je svima to ajme ali ja sam cili zivit po tim bolnicama 🤦 e operacija slezene e tri operacije kraljeznice do sada e sa pokojnim ocem po bolnici pa sa majkom pokojnom isto😔 , baš sam umorna gadi mi se iti uci u nju povraca mi se na sve😩 i jedva cekam da zavrsi i ovo i da odmorim od svega i ja sam danas bas sentimentalna i uplakana😭 bila mi sestre pa tako pricali sijetila se svega i eto ali proci ce sve ce proci doci se i sunce☀️vjerujem moramo vjerovati ma koliko tesko bilo necu se prestati boriti necu🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Leptirek mislim da su curke dodale u potpis mail (ja bih ali mi sadrži ime i prezime)..ako tvoj sadrži isto..🤔😎smislit ćemo nešto drugo s vremenom😂🤣😆
Belaaa teško mi je kad čitam tvoj post..teško je kad se u životu izmjenjuju usponi i padovi,kada čekaš to sunce da zasja i sve obasja..ali ja vjerujem da će tvoje doći i kako kažu pred zoru je uvijek najtamnije..tako da..samo hrabro🤗😍💪🏽
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Leptirek mislim da su curke dodale u potpis mail (ja bih ali mi sadrži ime i prezime)..ako tvoj sadrži isto..🤔😎smislit ćemo nešto drugo s vremenom😂🤣😆
Belaaa teško mi je kad čitam tvoj post..teško je kad se u životu izmjenjuju usponi i padovi,kada čekaš to sunce da zasja i sve obasja..ali ja vjerujem da će tvoje doći i kako kažu pred zoru je uvijek najtamnije..tako da..samo hrabro🤗😍💪🏽
❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Evo docekala i ja. Beta je 440, poduplala se ❤❤❤
Bilo bi dobro da se beta full uduplala i cak malo više što ne znaci da ce bit problem. Mogućecda su ti se 2 primila pa jedan otpao. Mada se tolerira za malo odstupanje al najbolje je kad ta druga beta bas poskoči.
Misliš da je to problem? Trebalo bi onda vadit i treću, a pitat ću dr što kaže pa ćemo vidjet. Nadam se da je sve okej, uh.
Ma gluvo bilo da je nesto bas ti želim od ♥️da uspije da sve ide po planu… Ja bi napravila i treću tio dr il ne da ispratiš i da ta 3.odskoči znači treća bi tribala bit od 880 pa na više. Moguće da su duplići… Meni su bili 9 ti dan beta 150,11 dan beta 450.al znas mozda si ti vadila u različit sat betu jednu od druge pa i to zna bit
Sad ide vikend pa ne mozemo nista… Ali evo da se ne stresiram, sutra cemo biti pametniji, pitat cu ih za misljenje na tel. Nadam se da ce sve ici kako treba, previse je stresno ovo cekanje😩 Nisam uopce upoznata kakva beta mora biti s duplicima, sve mi novo 😅
Beta je super. Mora biti za 80% veca. Tvoja je skoro dupla. Pogledaj moj potpis, u startu niza, ali skolsko duplanje pa ces vidjeti kako je zavrsilo. Uglavnom, ne stresiraj se. Nema cvrsto pisanih pravila… Neke su imale visoku betu pa smo navijali za duplice, a na kraju ispalo da nisu i niska beta pa ispali duplici… Za sada je tvoja beta dobra i nemoj brinuti, samo polako, drzim fige za jos vise nego duplu iducu. 🤞🏼
Ja sam valjda istrzana jer je meni tako falilo mozda 30 da bi bila dupla na kraju sam imala biokemijsku 😒 al kao sta kazes nisu sve iste osobe niti situacije i ja joj držim fige da treća beta razvali aparat u labu od brojke 🥳🥳imam traume od vađenja bete, previse sam je outa izvadila...
Pozdrav svima drage cure :)
Evo da se javim malo nakon jako jako puno vremena. Moram i opravdati svoje postojanje na listi 🤣🤭
Puno novih curki, puno novih borilica ...a baš i ne tako davno bila sam sastavni dio borilačke ekipe... ❤
Gledam popis i vidim neke svoje stare borilice koje su uspješno ostvarile trudnoće...od srca vam želim da vam sve i dalje teče školski VM,Sunny,ma2013 ,Miss Ivy i daj Bože Anchy (jesi li piškila test??🤣🤣)...više ne ni ne sjecam koga sam pročitala ali za svaku mi je baš baš jako drago.
Ajme Aurora brojiš ti još sitno ❤🥰
Čestitke i novopečenim majkama ❤❤❤
Što se nas tiče, mi smo super, rastemo, imamo 2 zubića već 🥰❤
Već smo blizu pola godinice, a sjećam se da sam mislila da neće nikad uspjeti... 🤭🤭🤭🤭
Svima želim puno sreće i uspjeha u stimulacijama, aspiracijama, transferima, trudnoći i porodima ❤
endometrioza
I moj sadrži ime i prezime 😅
👩❤️👨33/33
Ja AMH 8.7 pmol/L
On sve ok
3/22 IVF 4.4. aspiracija: 3 js ➡️ 3 oplođene ➡️ 9.4. transfer 1 blastice ☺️, 1 🐧, 13. dnt beta 2296, 16. dnt beta 8099
DadaŠtoperica se javila🐞🌻🐞🌻 Ajooj zubiće već ima😻
Da, sve mi kad krenemo u ovo, odnosno kad malo dublje zagrebemo,smo toliko koncentrirane na same postupke, živimo u nekom svome svijetu, čini nam se nemoguće...a onda odjednom samo krene plusić, dobra beta, pa još malo agonije do 12tt i odjednom imamo trbuh do zuba... Poseban je to blagoslov nakon toliko truda i patnje💞, kao i sjaj koji kasnije nosimo u očima da sve oko nas odmah požele biti ponovno trudne, ili imati odnos sa muževima kakve imamo mi koji smo prošli skupa sve što jesmo🧡 Pratim forum već duže od dvije godine, a godinu dana mi je trebalo da shvatim da gotovo sve cure koje su ovdje pisale su u jednom trenu postale trudnice... naravno da ima i onih teških priča koje ipak nemaju happy end, ali su zaista rijetke... Zato cure glavu gore i samo naprijed, uz naravno odmor koji nam svima treba između postupaka!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Bilo bi dobro da se beta full uduplala i cak malo više što ne znaci da ce bit problem. Mogućecda su ti se 2 primila pa jedan otpao. Mada se tolerira za malo odstupanje al najbolje je kad ta druga beta bas poskoči.
Misliš da je to problem? Trebalo bi onda vadit i treću, a pitat ću dr što kaže pa ćemo vidjet. Nadam se da je sve okej, uh.
Ma gluvo bilo da je nesto bas ti želim od ♥️da uspije da sve ide po planu… Ja bi napravila i treću tio dr il ne da ispratiš i da ta 3.odskoči znači treća bi tribala bit od 880 pa na više. Moguće da su duplići… Meni su bili 9 ti dan beta 150,11 dan beta 450.al znas mozda si ti vadila u različit sat betu jednu od druge pa i to zna bit
Sad ide vikend pa ne mozemo nista… Ali evo da se ne stresiram, sutra cemo biti pametniji, pitat cu ih za misljenje na tel. Nadam se da ce sve ici kako treba, previse je stresno ovo cekanje😩 Nisam uopce upoznata kakva beta mora biti s duplicima, sve mi novo 😅
Nije se ni moja skroz poduplala a sve je super 🥰🥰 bitno da 80% bude porast... samo hrabro ❤
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Pozdrav svima drage cure :)
Evo da se javim malo nakon jako jako puno vremena. Moram i opravdati svoje postojanje na listi 🤣🤭
Puno novih curki, puno novih borilica …a baš i ne tako davno bila sam sastavni dio borilačke ekipe… ❤
Gledam popis i vidim neke svoje stare borilice koje su uspješno ostvarile trudnoće…od srca vam želim da vam sve i dalje teče školski VM,Sunny,ma2013,Miss Ivy i daj Bože Anchy (jesi li piškila test??🤣🤣)…više ne ni ne sjecam koga sam pročitala ali za svaku mi je baš baš jako drago.
Ajme Aurora brojiš ti još sitno ❤🥰
Čestitke i novopečenim majkama ❤❤❤
Što se nas tiče, mi smo super, rastemo, imamo 2 zubića već 🥰❤
Već smo blizu pola godinice, a sjećam se da sam mislila da neće nikad uspjeti… 🤭🤭🤭🤭
Svima želim puno sreće i uspjeha u stimulacijama, aspiracijama, transferima, trudnoći i porodima ❤
❤❤❤
Kako vrijeme leti, vec bude pola godine...a koda je jucer bilo kad si pišala testove 😱🤗🤗🥰🥰🥰
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Beta je super. Mora biti za 80% veca. Tvoja je skoro dupla. Pogledaj moj potpis, u startu niza, ali skolsko duplanje pa ces vidjeti kako je zavrsilo. Uglavnom, ne stresiraj se. Nema cvrsto pisanih pravila… Neke su imale visoku betu pa smo navijali za duplice, a na kraju ispalo da nisu i niska beta pa ispali duplici… Za sada je tvoja beta dobra i nemoj brinuti, samo polako, drzim fige za jos vise nego duplu iducu. 🤞🏼
Ja sam valjda istrzana jer je meni tako falilo mozda 30 da bi bila dupla na kraju sam imala biokemijsku 😒 al kao sta kazes nisu sve iste osobe niti situacije i ja joj držim fige da treća beta razvali aparat u labu od brojke 🥳🥳imam traume od vađenja bete, previse sam je outa izvadila…
Naravno, strah je normalan nakon svega sto prolazimo, ali jednostavno moramo dan po dan, betu po betu, uzv po uzv i tako ostatak zivota kada bebica dode. Razumijem tvoj strah, ima svakakvih iskustava i sasvim je prirodno da smo u strahu nakon sto cujemo, procitamo i dozivimo svasta. 🍀
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji