Vidim vrhunske bete jučer. Čestitam cureeee 🥳🥳🥳
Miss Ivy vjerujem da ti je sad lakše nakon pregleda i bilo je sigurno predivno vidjeti malog vrpoljka ☺️
Kaya držim 🤞 da to ipak bude super beta, to sa inseminacijom je teško znati kad je bila oplodnja. Ali i ako bude biokemijska na kraju to je odličan znak za dalje!
Ja trebam dobiti mengu za 12-13 dana i onda krećemooooo. Odbrojavam lagano hahhaha
Avocado tu ćemo negdje biti otprilike s Fetom pa ćemo se moći pratiti 🤞
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Pozdrav cure,
Evo da se i ja javim, cesto svratim na stranice jer mi je nekako lakse kada vidim koliko podrske dajeta jedna drugoj.Ja nažalost vise ne dobivam toliku podršku okoline osim od muza .Zato sam odlucila da vise nikome ni ne govorim o tome.Nisam nova u ovim vodama, iza mene su tri neuspjela transfera..
Danas bila na cetvrtom, vracene ovaj put 🐧🐧🐧.
Jedan odličan, dva malo lošije kvalitete.Znam da rijetko vraćaju 3 embriji, ali ja sam odlučila riskirati.Imam 40 g. i nisam puno kalkulirala.
Moj muž je u totalnoj panici, jer mulac je uvjeren da će se ovaj put svi primiti a mi imamo samo jednu djecu sobu.🙉
Ne znam koje su šanse za trudnocu, ali ovaj put imam baš dobar osjećaj…
Svima želim puno sreće i da svi jednom postanemo majke..💞💞💞💞
Dobro dosla na nas forum i jos brze otisla na vedrije teme.Svaka cast na hrabrosti 🐧🐧🐧.Dok god imas embrija za vracanje imas i sanse za trudnocu.Dal koristis kakve suplimente mozda vitamin d , prenetale kakve ,folacin ?
Hvala…
Pijem samo PreMama duo..vidim da puno cura uzima vitamin D ali meni nije doktor ništa rekao..pa ne znam da li ga smijem uzimati na svoju ruku..u prijašnjim pokušajima sam pila samo folacin.
Smijes ja koristim od solgara 400mg .Nemoze ti stetit ja sam dobila od mpo dokt zeleno svijetlo za vit d
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Miss Ivy vjerujem da ti je sad lakše nakon pregleda i bilo je sigurno predivno vidjeti malog vrpoljka ☺️
Kaya držim 🤞 da to ipak bude super beta, to sa inseminacijom je teško znati kad je bila oplodnja. Ali i ako bude biokemijska na kraju to je odličan znak za dalje!
Ja trebam dobiti mengu za 12-13 dana i onda krećemooooo. Odbrojavam lagano hahhaha
🤞🪄🤞🪄🤞🪄🤞🪄❤❤❤
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Pozdrav cure,
Evo da se i ja javim, cesto svratim na stranice jer mi je nekako lakse kada vidim koliko podrske dajeta jedna drugoj.Ja nažalost vise ne dobivam toliku podršku okoline osim od muza .Zato sam odlucila da vise nikome ni ne govorim o tome.Nisam nova u ovim vodama, iza mene su tri neuspjela transfera..
Jedan odličan, dva malo lošije kvalitete.Znam da rijetko vraćaju 3 embriji, ali ja sam odlučila riskirati.Imam 40 g. i nisam puno kalkulirala.
Moj muž je u totalnoj panici, jer mulac je uvjeren da će se ovaj put svi primiti a mi imamo samo jednu djecu sobu.🙉
Dobro dosla na nas forum i jos brze otisla na vedrije teme.Svaka cast na hrabrosti 🐧🐧🐧.Dok god imas embrija za vracanje imas i sanse za trudnocu.Dal koristis kakve suplimente mozda vitamin d , prenetale kakve ,folacin ?
Hvala…
Pijem samo PreMama duo..vidim da puno cura uzima vitamin D ali meni nije doktor ništa rekao..pa ne znam da li ga smijem uzimati na svoju ruku..u prijašnjim pokušajima sam pila samo folacin.
Blueline, jesi li kontrolirala vitamin D? Naši doktori to ne spominju kao relevantno (ne znam zašto, jer su istraživanja pokazala da je važno za uspješnu implantaciju). Znači, ja sam nakon ova 3.neuspješna pokušaja napravila sama nalaz (košta 220 kn privatno) i ispalo je da mi je 22 vrijednost (što je blizu ozbiljnom deficitu). Onda sam im to stavila pod nos, onda je doktor rekao da,da, to je jako bitno, odgodio mi fet, stavio me na D Vital i tko bi rekao, 2mjeseca poslije- uspješan transfer!
I ima više cura ovdje sa sličnim iskustvom.
Bila sam dosta ljuta oko toga svega, što se za sve sami moramo informirati i izboriti.
S druge strane, ja sam u početku imala 11 zamrznutih blastica, pa ono, tko će ga znati što bi bilo da je fakat razina bila u normali od početka.
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Pozdrav cure,
Hvala…
Blueline, jesi li kontrolirala vitamin D? Naši doktori to ne spominju kao relevantno (ne znam zašto, jer su istraživanja pokazala da je važno za uspješnu implantaciju). Znači, ja sam nakon ova 3.neuspješna pokušaja napravila sama nalaz (košta 220 kn privatno) i ispalo je da mi je 22 vrijednost (što je blizu ozbiljnom deficitu). Onda sam im to stavila pod nos, onda je doktor rekao da,da, to je jako bitno, odgodio mi fet, stavio me na D Vital i tko bi rekao, 2mjeseca poslije- uspješan transfer!
I ima više cura ovdje sa sličnim iskustvom.
Bila sam dosta ljuta oko toga svega, što se za sve sami moramo informirati i izboriti.
S druge strane, ja sam u početku imala 11 zamrznutih blastica, pa ono, tko će ga znati što bi bilo da je fakat razina bila u normali od početka.
Dok ja napišem, već su druge cure sve rekle 😆
Eto, samo primjer jedan koliko može biti važno.
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Daaa...ja ipak mislim da ce biti, malo sam ja pozurila i test mi je pozitivan popodne tako da ce sve to biti ok...
I tebi puno sreće i hvala na podršci. Dat će nam Bog..
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Hani i Stela u potpunosti se slažem s vama. Ja također gledam ovo kao prvi pokusni test da vidimo kako će tijelo reagirati. Drugi će sigurno biti uspješniji jer sam skupila važne informacije i pripremam se da drugi put nema da fali 🤣.
Nadam se samo dobrim vijestima od vas i svih ostalih sad. Neću stići pratiti svakodnevno kao dosad, ali nastojat ću biti u toku. Puno sreće cure❣🤞🍀
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Cure, evo nas s pregleda. Sve je super! Bebać je jako živahan, pa smo jedva izmjerili nuhalni, ali uspjeli smo i sve je u redu 🥰 Hvala svima na navijanju 😘
Isto i meni bilo, noge i ruke posvuda, vidis da je sve ok ❤
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
🤞🪄🤞🪄🤞🪄🤞🪄❤❤❤
😘😘😘
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Sunny hh pišni test 🤭 ma ja ko ja super 👌💖
Sani88 nadam se da će mužić uskoro doma 🙏❤
Panda navijam za tebe 🙏❤
Avocado, Nikitta kako ste cure?
Gdje nam je Maslačak??
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji