Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MajaLe
    03. Veljača 2022. 20:24

EnaEna❤️hvala mnogoo, to je bas ohrabrujuce... 45 godina😍Daa, jako puno zena je iznijelo trudnocu u Bahceci klinici. Ja nisam isla kod njih vec u Bonadeu isto u Sarajevu. Mada je taj dr. Ali Murat radio i u Bahceciju

Embryolab u Solunu.

MajaLe, ja sam u 39 godini, dobila ukupno 7 blastocista u 2 stimulacije.
    A preporuku za kliniku sam dobila od zene koja je u 45god uspjela i rodila. Puno zena je uspjelo u i Bahceci klinici.

🙋‍♀️1980, AMH 0,37ng/ml, ostalo ok
    🙋‍♂️ 1980, sever teratozoospermija
    2 godine pp ❌
    Poliklinika Bonadea
    Stimulacija:Femara, Cetrotide, Menopur, Ovitrell, Decapeptil, O10, DHEA
    23.8 - aspiracija - 7js🥚5 oplodjeno
    31.8.ET-vracena 2 na trecidan-beta 398, 1, b-570, b-1135, spontani 7tt ❌kiretaza
    22.1.2022 FET-2 savrsene blastice 🐧🐧, beta 22,6, b-2,5 ❌
    Trenutno odmor i pripreme za sl.stimulaciju 💪❤️🍀

MajaLe
    03. Veljača 2022. 20:27

Kira

MajaLe, ja nisam u grupi 40+, ali po tvojoj priči mogu reći da je i ovo do sada bio uspjeh, od dva postupka, dva +, tako da samo nemoj odustati, slijedeći je sigurno dobitan. Ovdje ima i puuuno mlađih cura koje nikako ne mogu dočekati taj + tako da nije niti sve u godinama. Sretno dalje..
    Sheila, također dobrodošla, a nije da te tješim, ali nakon stimulacije mislim da smo sve napuhane i da nas boli, to je normalno, ali ne znači zato da se zbog toga tvoje bebice neće primiti. Nekima su vraćali i 6st. pa su se primile, tako da nemoj očajavati, budi pozitivna i sretno do čekanja bete

Kira❤️hvala na podrsci. I tebi svu srecu svijeta zelim, kao i ostalim curama🍀

2 godine pp ❌
    Poliklinika Bonadea
    31.8.ET-vracena 2 na trecidan-beta 398, 1, b-570, b-1135, spontani 7tt ❌kiretaza

MajaLe
    03. Veljača 2022. 20:31

ribic

Majale U kojoh mjernoj jednici ti je amh? Koju si stimulaciju primala?

Ribic❤️ 0,37 ng/ml

2 godine pp ❌
    Poliklinika Bonadea

MajaLe
    03. Veljača 2022. 20:33

MajaLe

ribic

Ribic❤️ 0,37 ng/ml

U biti je ref.vrijednost od 0,08-7,15 ng/mL

2 godine pp ❌
    Poliklinika Bonadea

MajaLe
    03. Veljača 2022. 20:42

ribic

Ribic
    Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrell, Decapeptil
    Uz to i Prenatal (Solgarov), Q10, DHEA, C vit, D 2000ij,
    A ja sam jos dodatno uzimala maticnu mlijec, Rain Soul... Sve sto sam mogla piti sam pila😃

2 godine pp ❌
    Poliklinika Bonadea

MajaLe
    03. Veljača 2022. 20:45

MajaLe

Draga Sani88🥰hvalaaa ti mnogooo na podrsci, mnogo mi znaci❤️evo ceka petak (sutra), al nemam neki dobar predosjecaj, jer prva beta mi je bila 398,1…tako da mi ke sad ova 22,6… šok😒al necu unaorijed crnjaciti🙂iskreno nisam vicna sa forumima, pa nisam sigurna da li sam dobro odgovorila tebi😁

MajaLe bok draga dobrodošla u naš čopor bez obzira na tvoje godine ostvarila si fakat lijep rezultat što se tiče jajnih stanica pa i trudnoće, svakako ponovi betu pa ćeš znati na čemu si bez obzira na tvoj amh očito je da možeš ostati trudna samo treba pronaći uzrok zst je došlo do spontanog, je si radila sve pretrage vezane za trombofiliju? Neka ti je sa srećom 😂🙏🤞
    Kako su naše čeklice betice 🤗🤭❤
    Našim trudnicama veliku hug 🤗🤗❤

🤗 muze se osjeca ok, ali jos ostaje na promatranju, hvala ti 🤗

2 godine pp ❌
    Poliklinika Bonadea

Amelie
    03. Veljača 2022. 21:01

Ciao curke.. evo da se javim da sam i ja s pregleda koji je prošao ok i bebačica je dobro i već je velika, ali imamo jedno ali. Cerviks se skratio. Zapravo mi uopće nije rekao koliki je sad, nego da moram mirovati i da smanjim dugo
    sjedenje i stajanje. Kad sam pitala smijem li na put od cca 3h autom rekao je da u biti smijem, da smijem šetati i sve kao to je ok i ništa ranije kontrola nego opet za 4 tj. Da bi me onda sestra isprepadala više nego doktor kako mi ona ne bi nikakav put savjetovala i da moram dosta paziti jer su ovo još rani tjedni. Ugl. sad naravno da sam luda i potištena jer nažalost i ne možeš skužiti događa li se išta s cerviksom pa mi se sve čini da ću ja na još jedan pregled jer mi je dugo čekati 4 tjedna.. a znam da nije zezancija s tim i da je bilo groznih iskustava. Nekako se bojim da mi i moji planovi za porod odoše u drugi plan, bit ću zapravo
    presretna ako neću morati mirovati u bolnici..😔 Ajme ne znam jel to od hormona, možda ću sutra biti normalnija, ali sad mi baš sto loših scenarija prolazi kroz glavu😑😑

Miss Ivy drago mi je da je pregled bio super i svima koje su vidjele plusić čestitam.. nisam najbolje popratila.. neka bete samo rastu!:)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Slavica83
    03. Veljača 2022. 21:11

Amelie

Ciao curke.. evo da se javim da sam i ja s pregleda koji je prošao ok i bebačica je dobro i već je velika, ali imamo jedno ali. Cerviks se skratio. Zapravo mi uopće nije rekao koliki je sad, nego da moram mirovati i da smanjim dugo
    sjedenje i stajanje. Kad sam pitala smijem li na put od cca 3h autom rekao je da u biti smijem, da smijem šetati i sve kao to je ok i ništa ranije kontrola nego opet za 4 tj. Da bi me onda sestra isprepadala više nego doktor kako mi ona ne bi nikakav put savjetovala i da moram dosta paziti jer su ovo još rani tjedni. Ugl. sad naravno da sam luda i potištena jer nažalost i ne možeš skužiti događa li se išta s cerviksom pa mi se sve čini da ću ja na još jedan pregled jer mi je dugo čekati 4 tjedna.. a znam da nije zezancija s tim i da je bilo groznih iskustava. Nekako se bojim da mi i moji planovi za porod odoše u drugi plan, bit ću zapravo
    presretna ako neću morati mirovati u bolnici..😔 Ajme ne znam jel to od hormona, možda ću sutra biti normalnija, ali sad mi baš sto loših scenarija prolazi kroz glavu😑😑

Miss Ivy drago mi je da je pregled bio super i svima koje su vidjele plusić čestitam.. nisam najbolje popratila.. neka bete samo rastu!:)

Amelie, drago mi je da je bebač dobro, a žao mi je da su te jako zabrinuli. Sve će to biti dobro, miruj što više, putovanje odgodi ako baš ne moraš ići (nisam skužila kamo bi trebala), čisto da budeš sigurna da sve radiš dobro. I bebač će sigurno sretno dočekati svoj dan. Pa nisu ni ta mirovanja kraj svijeta, uvijek trebaš misliti da to sve ima svoj kraj i naći način kako da izguraš ne baš idealnu situaciju. 
    Puno podrške ti šaljem 💪💪

🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
    03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
    zdjelična endometrioza
    04.2020. s.p. u 6tt
    2021. početak MPO
    03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
    5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
    7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
    30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
    3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
    7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
    29.8.'22 rodila se Elena 😊

Asli 🌱
    03. Veljača 2022. 21:13

Amelie ne znam jesam s tobom već jednom raspravljala o cerviksima 😅, ali nije važna samo duljina, nego i oblik i jesi li otvorena i zatvorena. Mislim da se ne moraš plašiti ako ti doktor nije propisao čak ni strogo mirovanje, ali za svaki slučaj ti miruj ili napravi dodatni pregled. Znaš da sam spominjala da mi je na jednom pregledu bio 3.6, a na sljedećem 4 cm i slično, tako da nije uvijek precizno mjerenje. Bolje je sad mirovati za svaki slučaj, a u kasnijim tjednima je i normalno da bude skraćen. Ja baš sutra idem na pregled cerviksa i stanja dolje i nadam se da je moje strogo mirovanje imalo učinka, da je ostalo isto stanje ili da me ne zadrže opet u bolnici 🙈 Na nalazu ti ne piše koliki je?

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Amelie
    03. Veljača 2022. 21:21

Hvala Asli, Slavice.. baš čitam kako stroga mirovanja ne moraju nužno pomoći. Nažalost na nalazu ne piše ništa.. ma odgoditi ću put jer to nije ništa bitno. I nadam se da će otvaranje ipak stagnirati. Zadnji put mi je bio 33mm.. bojim se da sam sad već ispod 25. Ali da ne nagađam ići ću ja po još jedno mišljenje pa ću biti mirnija. 
    Asli nadam se da ćeš ti čuti umirujuće vijesti.. i da ideš doma!;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.