Dobrodošle nove cure i puno sreće želim svima 🥰🥰
Ostalim curkama veliki pozdrav, sve čitam i dalje detaljno i nevjerojatno mi je za taj vitamin D da nitko ne provjerava od doktora ako je stvarno dokazano da pomaže, pa to je sitnica, izvadit ga i prekontrolirat, ako je nizak lako se popravi. Ja ga nikad nisam vadila, jer nisam znala da je važan, a što više čitam uvjerenija sam da je moj ljetni postupak bio uspješniji jer sam bila jako posunčana do tad 😂 možda pišem gluposti, ali nisu to neke pretrage ne znam kakve, da nam ne bi naši mpo mogli dati uputnicu i možda skratiti put do naših željenih bebica.
Asli, ti si superpozitivna osoba 🙂 Ili imaš dobra iskustva s liječnicima. Ja kamo se god pomaknem, sve jedno lošije od drugog.
1. Morala sam svom ginekologu objašnjavati kad sam 2020. imala rani pobačaj da ja ne mogu čekati još 2 pobačaja da bi se napravili svi mogući nalazi (trombofilija i ostali markeri na zarazne bolesti), tada sam imala 37 i iza sebe izvanmaterničnu (ostala bez jajovoda) i taj rani pobačaj. Zato što je u protokolu negdje zapisano da se čeka 3 pobačaja za te nalaze.
2. Pokušala ići privatno u Betaplus, dr.mi je dala da uzimam kontracepciju od sredine ciklusa, da bi mi to napravilo cistu na jajniku. A to sam zaključila da je napravila zbog toga da bi sebi poriktala vrijeme stimulacije kad se vrati s godišnjeg. Nisam se više tamo vratila.
3. Taj vitamin D kad se utvrdilo da je nizak mi je krenuo MPO doktor objašnjavati da se to podrazumijeva da se uzima, jer je kao svima nizak i kako on "svojim pacijenticama" uvijek govori kako je on bitan za implantaciju i da ne treba ni raditi nalaz, nego ga treba uzimati. Ja sam samo bila tužna kad sam to čula, jer valjda su pacijentice koje plaćaju privatno vrednije od mene kaj idem preko HZZO-a.
To je vjerojatno zato što nas je jako puno i samo smo na traci.
Da nisam otkrila ovaj forum i pročitala sve što piše na prvim stranicama tko zna koliko bih pokušavala s tom razinom D vitamina.
Mislim da je protokol da se to testira isto tek nakon 5 i više neuspješnih implantacija, ako i tada.
A to nisu samo doktori krivi, nego i ministarstvo zdravstva, HZZO, to kaj Hrvatska nema para...
Uglavnom, ja sam naučila da sve trebam sama znati za sebe i boriti se sama.
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Suncicana dobrom si putu 👍, a svakako provjeri feritin, utjece na kvalitetu js a tako ga je lako dovesti u normalu, naravno svi ovi suplementi vrijede i za bolju polovicu 😊
Kaya🤞 da se dupla
Bluelinedobro nam dosla i naravno sto prije otisla 🤗. A fuckas okolinu, bitno je da je muz uz tebe, ostali su nebitni, ja drzim najvece 🤞 da se barem jedan primi, a muzeki 🙈, ne kuze oni nista 😁
Sheila , i kod mene je slicno stanje, skoro pa isto i meni su rekli da to nije problem, a citala sam da za dijagnozu pcos da ide omjer 2/1 ili 3/1 u korist lh, a i amh je pokazatelj i naravno UZV, ovim svojim se ne zamaraj uopce 😊, za testosteron ne znam kako utjece, moj je dobarSuncicamislim jacu polovicu 🙈, bolje smo mi 😁, posebno je bitno i da i oni koriste suplemente, pogotovo ako imaju dijagnoze, jer kod njih se sve da popravit/poboljsat
Stela, mashkica 😘😘
Sani naravno da smo mi bolje polovice 😁 on pije cink, selen i supradin tablete, magnezij i vit d tu i tamo. Sutra bas imam sistematski pa cu usput izvadit feritin i zeljezo pa da vidim kako stojim.
Blueline dobro dosla, drzim 🤞🤞🤞 da se prime 🤗
👩43, endo, AMH 2,7 pmol/L, 39, oat
KBCSM 1.ivf 9/21 ❌
10/21 prc, ovulirala, 5/22 prc, ovulirala
2. ivf 6/22 3🥚, freeze all, FET 2🐧 7/22❌
FET🐧10/22❌
Sv Duh 2/23, pergoveris, gonal, negativna aspiracija
3/23 prc, femara, 3🥚, ET 2 dvodnevna❌
4/23 prc, nije bila dobra stanica
Repromed/Hilarus
9/23 pergoveris, gonal, 2🥚 ET morule❌
11/23 pergoveris, gonal, 5🥚, ET 2 morule, beta 12dnt 54, 14dnt 35
5/24 7🥚, 2 bc❄️
1/25 fet beta 11dnt 257, 13dnt 376, 15 dnt 776, missed ab, 8 tt 💔
Jel netko zna kako bi se izračunao termin feta? Ako je štoperica bila sinoć u 21h, ovulacija je 36h poslije, to bi bilo sutra u 9h. I onda se od tada računa 3 ili 5 dana za fet? Jesam li u pravu ili krivo mislim? 🤔🤔🤔
U pravu si, ovisno o starosti embrija, 3 ili 5 dana nakon ovulacije, s tim da je dan ovulacije nulti dan. Tako su uvijek meni radili fet. Kod mene je bilo bez šroperice, sa svakodnevnim ultrazvukom, ali isto je kad se detektira ovulacija.
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
Rainbow 🍀🍀MissIvy🙏😍😍
Bluelinesretno 🙏🙏
Arnoldicasuper, nadam se da će nam biti uspješan 😍😍🙏
Cure, jeste vi normalno radile nakon FETa? Imam "problem"…s 1.3. počinjem raditi na novom poslu…neću moći odmah otići na bolovanje ili godišnji 🤷♀️ Molim Boga da čim prije dobim mengu da bude transfer prije 1.3.🤦♀️ A ne želim odgađati zbog posla, ionako se odužilo sve…
Avocado, ja sam si uvijek uzela nekoliko dana nakon 3-4 dana (do implantacije recimo) jer sam tako čitala ne netu. I onda sam normalno radila nakon toga.
Ali to nije bilo po preporuci MPO doktora, oni su rekli da se slobodno vratim odmah na posao isti čas.
Naravno, ovisi i o tipu posla. Baš je to nezgodno, promjena radnog mjesta usred postupka. Isto ovisi individualno koliko smo podložne stresu. Ja bih vjerojatno pukla da mi se paralelno događaju te stvari.
Uglavnom, procijeni sama i ako će to trebati nekoliko dana, ne oklijevaj ih uzeti, znaš i sama što je prioritet. A na poslu ne trebaju znati koja te je bolest snašla tih par dana...događa se ...
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
Mashkica ☺️☺️❤
Sstela muz mi je sakrio sve testove. Dobit cu ih u nedjelju 🤣
Avocado ako radis fizicki posao, nemoj se premisljat i idi na bolovanje. Uvijek mozes rec da muz ima koronu pa si u samoizolaciji. Jbga lazes za visi cilj 😅 ako ne radis fizicki ja ne bi uzimala bolovanje. Brze ce ti proc vrijeme ako se nesto dogada. Ja sam samo transfer uzela slobodan dan
Ins1331 ja sam primila stopericu i LH mi je nakon nje bio pozitivan 4 dana (onda sam prestala testirat). To ti je od stoperice, ako nju primis nema smisla piskit LH trakice 😁
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Kupio mi muz Solgar vitamin D3 400 IU.
Pa sad ne znam je li slobodno pijem uz PreMama duo jer i on sadrži D vitamin..
Ne znam jel postoji mogućnost predoziranja..možda glupo pitanje ali bolje da pitam..🙈
Slobodno pij. To su jako male doze ☺️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Mashkica ☺️☺️❤
Sstelamuz mi je sakrio sve testove. Dobit cu ih u nedjelju 🤣
Avocado ako radis fizicki posao, nemoj se premisljat i idi na bolovanje. Uvijek mozes rec da muz ima koronu pa si u samoizolaciji. Jbga lazes za visi cilj 😅 ako ne radis fizicki ja ne bi uzimala bolovanje. Brze ce ti proc vrijeme ako se nesto dogada. Ja sam samo transfer uzela slobodan dan
Ins1331 ja sam primila stopericu i LH mi je nakon nje bio pozitivan 4 dana (onda sam prestala testirat). To ti je od stoperice, ako nju primis nema smisla piskit LH trakice 😁
Hahaha koji kralj a ništa kupi potajno ili izdrži do nedjelje 🤭💖
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Kira, Sani, Slavice, hvala cure 😘🤗
Nemam određeno u koliko sati mi je uzv, kad dođem 😁
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Draga Sani88🥰hvalaaa ti mnogooo na podrsci, mnogo mi znaci❤️evo ceka petak (sutra), al nemam neki dobar predosjecaj😒al necu unaorijed crnjaciti🙂iskreno nisam vicna sa forumima, pa nisam sigurna da li sam dobro odgovorila tebi😁
MajaLe bok draga dobrodošla u naš čopor bez obzira na tvoje godine ostvarila si fakat lijep rezultat što se tiče jajnih stanica pa i trudnoće, svakako ponovi betu pa ćeš znati na čemu si bez obzira na tvoj amh očito je da možeš ostati trudna samo treba pronaći uzrok zst je došlo do spontanog, je si radila sve pretrage vezane za trombofiliju? Neka ti je sa srećom 😂🙏🤞
Kako su naše čeklice betice 🤗🤭❤
Našim trudnicama veliku hug 🤗🤗❤
🤗 muze se osjeca ok, ali jos ostaje na promatranju, hvala ti 🤗
🙋♀️1980, AMH 0,37ng/ml, ostalo ok
🙋♂️ 1980, sever teratozoospermija
2 godine pp ❌
Poliklinika Bonadea
Stimulacija:Femara, Cetrotide, Menopur, Ovitrell, Decapeptil, O10, DHEA
23.8 - aspiracija - 7js🥚5 oplodjeno
31.8.ET-vracena 2 na trecidan-beta 398, 1, b-570, b-1135, spontani 7tt ❌kiretaza
22.1.2022 FET-2 savrsene blastice 🐧🐧, beta 22,6, b-2,5 ❌
Trenutno odmor i pripreme za sl.stimulaciju 💪❤️🍀
Sani88 žao mi je draga ali ako endo nije ok onda bolje ne forsirati, sljedeći mj mora biti dobitni 🙏🤞❤ kako je suprug?
Nova Mama hvala na podjeljenom iskustvu sretno😍
Iman bravo za kile samo tako nastavi nema te što biti sramota većina nas se bori s nekim svojim demonima, misli na svoj cilj i da će ti skidanje kila pomoći za zdravlje, ako trebaš podršku ili savjet tu smo 🤗🤗❤
Sunny kako si ti, je si nestrpljiva do bete?
Rainbow_Hope bokić draga hvala što pitaš pa još mi je rano za neke emocije trebam dobiti krajem 2 mj pa ono imam još vremena 🤣🤣😃 kako si ti?
Panda doći će novi postupak da se nisi niti okrenula svima je prvi postupak ispipavanje terena jer ne zna dr kako ćemo reagirati tak da idući će biti bolji uvjerena sam u to 🤗❤
Nanaj žao mi je zbog tvoje situacije sutra izrešetaj embriologa s pitanjima i ako planiraš ostati tamo neka ti kažu kakav je plan za dalje, držim fige 🙏🤞 btw možda ipak nije sve izgubljeno ako su se dvije stanice počele dijeliti držim fige na najjače 🤞🤞🙏❤
Ivy čestitam i drago mi je da je sve u redu 🙏❤❤
MajaLe bok draga dobrodošla u naš čopor bez obzira na tvoje godine ostvarila si fakat lijep rezultat što se tiče jajnih stanica pa i trudnoće, svakako ponovi betu pa ćeš znati na čemu si bez obzira na tvoj amh očito je da možeš ostati trudna samo treba pronaći uzrok zst je došlo do spontanog, je si radila sve pretrage vezane za trombofiliju? Neka ti je sa srećom 😂🙏🤞
Kako su naše čeklice betice 🤗🤭❤
Našim trudnicama veliku hug 🤗🤗❤
Stela_M❤️hvala za dobrodoslicu. Nisam radila nista vezano za trombofiliju, kad sam pitala dr. rekao ne da nema potrebe... A nisam htjela nis na svoju ruku... Primala sam Clexan 0.4mg oba puta i pila aspirin 100. mozda da sad insistiram na dodatnim nalazima. U svakom slučaju hvala na savjetu ❤️
🙋♀️1980, AMH 0,37ng/ml, ostalo ok
🙋♂️ 1980, sever teratozoospermija
2 godine pp ❌
Poliklinika Bonadea
Stimulacija:Femara, Cetrotide, Menopur, Ovitrell, Decapeptil, O10, DHEA
23.8 - aspiracija - 7js🥚5 oplodjeno
31.8.ET-vracena 2 na trecidan-beta 398, 1, b-570, b-1135, spontani 7tt ❌kiretaza
22.1.2022 FET-2 savrsene blastice 🐧🐧, beta 22,6, b-2,5 ❌
Trenutno odmor i pripreme za sl.stimulaciju 💪❤️🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji