Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Asli 🌱
    03. Veljača 2022. 17:31

Dobrodošle nove cure i puno sreće želim svima 🥰🥰
    Ostalim curkama veliki pozdrav, sve čitam i dalje detaljno i nevjerojatno mi je za taj vitamin D da nitko ne provjerava od doktora ako je stvarno dokazano da pomaže, pa to je sitnica, izvadit ga i prekontrolirat, ako je nizak lako se popravi. Ja ga nikad nisam vadila, jer nisam znala da je važan, a što više čitam uvjerenija sam da je moj ljetni postupak bio uspješniji jer sam bila jako posunčana do tad 😂 možda pišem gluposti, ali nisu to neke pretrage ne znam kakve, da nam ne bi naši mpo mogli dati uputnicu i možda skratiti put do naših željenih bebica.

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

• mashkica
    03. Veljača 2022. 17:41

Gdje ste žene drageeee☺️ 
    Aries, Lala, Domleon, Panda, Ma2013, Kira,

Sani88 zao mi je sto je otkazano, alo bolje sačekati ciklus jedan nego bacati embrije. Biće sljedeći mjesec❤️
    Sunny kako si ti, kad ces piskiti, čekam tvoj pozitivan test🤞🤞🤞🤞❤️❤️❤️ 
    Miss bravo za živahnog dječaka🥰🥰 
    Iman tooop za kile💪❤️ Ja sam se pokušala natjerati prije feta, ali nisam uspjela. Ja sam na 76 i sad očekujem i ja neku dietu. Ali sam sad u fazonu ma Sta me briga Nek imam 200 kg samo da sve dobro bude. 
    Majale dobrodošla. Nemoj da se brines, imaš smrznuto još. Meni se prosli FET isto desilo. Transfer i sutradan temperatura visoka i kroz neko vrijeme antitijela na vrhuncu.. imala covid bukvalno na transferu. Doktor je odmah rekao da je covid uzrok biohemijske.
    Sljedeći je dobitan. Pretpostavljam da ti je rekao jedan ciklus sad da preskočiš pa onda opet FET. Ja sam kod istog doktora, imam doduse 33 godine, ali doktor Ali je poznat kao stručnjak za žene 40+ godina. Neki dan sam bas prisustvovala kada su zeni jednoj čestitali Beta joj preko 1000 bila, njoj je preko 40 sigurno. A znam da doktor ne radi pacijentice kod kojih vidi da nema smisla stvarno. Zelim ti svu sreću i da sljedeći FET bude dobitan. 
    Cure, meni tek sise od jučer počele tvrdje biti i bolnije :) 
    Jedino sto sam primjetila je da navece ne mogu da spavam. Odnosno zaspim u 11 i u 1 se probudim naspavana Haos😂 kod mene sve kontra izgleda. I znojim se po noci uzas, i to samo prsa i vrat 🤷🏻‍♀️ a nikad se nisam znojila. 
    Mrvica legendo jedna, sinoc si me nasmijala toliko, ali nisam stigla komentarisati. Bas imam osjecaj da si jedan prelegendaran lik❤️
    Ljubim vas i grlim sve. 

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

Stela_M
    03. Veljača 2022. 17:42

Sunny hh pišni test 🤭 ma ja ko ja super 👌💖
    Sani88 nadam se da će mužić uskoro doma 🙏❤
    Panda navijam za tebe 🙏❤
    Avocado, Nikitta kako ste cure?
    Gdje nam je Maslačak??

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

ma2013 👣
    03. Veljača 2022. 17:44

mashkica

Gdje ste žene drageeee☺️
    Aries, Lala, Domleon, Panda, Ma2013, Kira,Sani88 zao mi je sto je otkazano, alo bolje sačekati ciklus jedan nego bacati embrije. Biće sljedeći mjesec❤️
    Sunny kako si ti, kad ces piskiti, čekam tvoj pozitivan test🤞🤞🤞🤞❤️❤️❤️
    Miss bravo za živahnog dječaka🥰🥰
    Iman tooop za kile💪❤️ Ja sam se pokušala natjerati prije feta, ali nisam uspjela. Ja sam na 76 i sad očekujem i ja neku dietu. Ali sam sad u fazonu ma Sta me briga Nek imam 200 kg samo da sve dobro bude.
    Majale dobrodošla. Nemoj da se brines, imaš smrznuto još. Meni se prosli FET isto desilo. Transfer i sutradan temperatura visoka i kroz neko vrijeme antitijela na vrhuncu.. imala covid bukvalno na transferu. Doktor je odmah rekao da je covid uzrok biohemijske.
    Sljedeći je dobitan. Pretpostavljam da ti je rekao jedan ciklus sad da preskočiš pa onda opet FET. Ja sam kod istog doktora, imam doduse 33 godine, ali doktor Ali je poznat kao stručnjak za žene 40+ godina. Neki dan sam bas prisustvovala kada su zeni jednoj čestitali Beta joj preko 1000 bila, njoj je preko 40 sigurno. A znam da doktor ne radi pacijentice kod kojih vidi da nema smisla stvarno. Zelim ti svu sreću i da sljedeći FET bude dobitan.
    Cure, meni tek sise od jučer počele tvrdje biti i bolnije :)
    Jedino sto sam primjetila je da navece ne mogu da spavam. Odnosno zaspim u 11 i u 1 se probudim naspavana Haos😂 kod mene sve kontra izgleda. I znojim se po noci uzas, i to samo prsa i vrat 🤷🏻‍♀️ a nikad se nisam znojila.
    Mrvica legendo jedna, sinoc si me nasmijala toliko, ali nisam stigla komentarisati. Bas imam osjecaj da si jedan prelegendaran lik❤️
    Ljubim vas i grlim sve.

Mene već dva il tri dana sise rasturaju, nesmem ih taknuti, a i osječam se ko da me vlak pregazil ujutro, samo bi spavalaaaa. 🙈🤣
    Jedva čekam betu sutra i da vidim kad me budu naručili na UZV. 🙈

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• Ins1331
    03. Veljača 2022. 17:47

Cure, jel imala koja 3 dan za redom pozitivnu lh trakicu? Danas je cetvrtak trakica je pozitivna, a ja sam u ponedjeljak navecer dobila stopericu. Na klomifenu sam ovaj ciklus i duphastonu i estrofem. Sto ne bi nakon 36h nakon stoperice trebala nastupiti ovulacija. Nemam policisticne jajnike, niti sam sklona tome da folikuli prelaze u cistu. 

Anemona
    03. Veljača 2022. 18:03

Iman, hvala ti 😘 kad mislim da znam, ispada da ništa ne znam 🙈 valjda ću sutra saznati
    Kira, draga hvala ti puno ❤ držim sve moguće fige sutra 🤞🤞🤞😘
    Miss_Ivy, divno 💙
    NovaMama, EnaEna, čestitke i hvala na podjeli iskustva 😊🎉
    NanaJ, možda ipak ima još nade 😍🤞🤞🤞

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

bejbe2018
    03. Veljača 2022. 18:08

Asli 🌼

Dobrodošle nove cure i puno sreće želim svima 🥰🥰
    Ostalim curkama veliki pozdrav, sve čitam i dalje detaljno i nevjerojatno mi je za taj vitamin D da nitko ne provjerava od doktora ako je stvarno dokazano da pomaže, pa to je sitnica, izvadit ga i prekontrolirat, ako je nizak lako se popravi. Ja ga nikad nisam vadila, jer nisam znala da je važan, a što više čitam uvjerenija sam da je moj ljetni postupak bio uspješniji jer sam bila jako posunčana do tad 😂 možda pišem gluposti, ali nisu to neke pretrage ne znam kakve, da nam ne bi naši mpo mogli dati uputnicu i možda skratiti put do naših željenih bebica.

Pozdrav vidim da nas ima dosta novih.
    I ja sam krenila s IVF, ovo mi je 4-ti.
    Nemam nikakav konkretan razlog neplodnosti,imam hashimoto, ali je pod terapijom, ostali nalazi su bili ok.
    Promijenila sam dr-a i on  nije mi dao sumplemente, ali već od prije pijem Novalac, VIT. D3, Omega i željezo.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Anemona
    03. Veljača 2022. 18:18

Jel netko zna kako bi se izračunao termin feta? Ako je štoperica bila sinoć u 21h, ovulacija je 36h poslije, to bi bilo sutra u 9h. I onda se od tada računa 3 ili 5 dana za fet? Jesam li u pravu ili krivo mislim? 🤔🤔🤔

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

Kira
    03. Veljača 2022. 18:26

Anemona

Jel netko zna kako bi se izračunao termin feta? Ako je štoperica bila sinoć u 21h, ovulacija je 36h poslije, to bi bilo sutra u 9h. I onda se od tada računa 3 ili 5 dana za fet? Jesam li u pravu ili krivo mislim? 🤔🤔🤔

Da, nakon ovulaciju onoliko dana koliko ti je star smrzlić.. 
    I hvaaaala ti 😘😘😘

👱🏻‍♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
    🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
    08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
    1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
    ➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
    2. IVF 03/22

• Ssanjas
    03. Veljača 2022. 18:27

Sunny nisam jos,tek krajem mjeseca idem na pregled kod mpo,onda cemo tek znat 🤷🏼‍♀️ Kako si ti? 🥰

sanjass322@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.