Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunny_🐣
    25. Kolovoz 2021. 18:03

Avocado

Sunny_

Avocado

Sunny_

Avocado

Sunny_

Avocado žao mi je što te sad još i bolovi muce🥺 drži se, nadam se da će brzo završiti❤️ lavice❤️
    ti si neki dan spominjala omibiotic probiotike. Sad gledam na njihovoj web stranici, ali uopće ne znam koji odabrati. Koji si ti koristila? hvala ti❤️

Hvala ti draga Sunny
    Jooj daa ima ih baš puno vrsta. Ja sam ti koristila onaj stress 👍
    Kolko ste vi sad u pauzi?

hvala ti❤️ ma ja sad čekam da dobijem mengu pa ću dogovoriti termin kod dr da vidim kakvo je stanje dole i dogovorimo daljnje korake. U postupak neću ići prije 12. ili 1. mjeseca, jer sam se sad u ovoj pauzi odlučila cijepiti. Jučer primila prvu dozu za 3 tjedna drugu. Čekat ću da mi prođe 3 mjeseca od druge doze do postupka, a dotad nek mi se tijelo odmara i sprema za FET. Eventualno bi odradila neke dodatne pretrage u međuvremenu, ali to želim iskomunicirtai sa dr. Kakav je tvoj plan za dalje?❤️

Polako… onako kako osjećaš da treba… 😊🙏
    Ja bi sutra išla da mogu 😂 Dr. je rekla da pričekam da prođe sad spontani… pa jedna menstruacija i onda s drugom bi mogli ponovno. Nadam se da će sve biti u redu 🙏 Po prirodi sam jako nestrpljiva, a toliko jakooo čeznem za djetetom da ne mogu čekati… pa kako bude, valjda će nam zasjat sunce 🙏😊 Naravno, pod uvjetom da je sve ok, nećemo baš glavom kroz zid i 'bzvz' trošit smrzliće.

ma i ja bi odmah, ali ipak imamo samo taj jedan smrzlić pa neka to dole radije sve zaraste kako treba. Iako naravno ništa nije garancija za uspjeh😂 vjerujem ja da ćeš ti već u 10om u FET😊🙏 jesu ti se smanjili bolovi?

Dok djeluju tablete je ok, ali baš mi nekako brzo popusti i onda opet boli 😩 Malo sam u šoku kad vidim šta to sve izlazi 😩 Ali nadam se da bude vec od sutra lakse…
    Ma da, bolje pričekati da sve bude kako treba, nego siliti… bit ćemo mi opet trudnice brzo i bit će to super do kraja ❤

❤❤❤❤❤ 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Ssanjas
    25. Kolovoz 2021. 18:03

Sunny samo da te pozdravin 🤗🥰🤗

sanjass322@gmail.com

Sunny_🐣
    25. Kolovoz 2021. 18:11

Ssanjass 🧚🏻‍♀️

Sunny samo da te pozdravin 🤗🥰🤗

😍😍😍 ja sam spremna za navijanje, samo cekam da krenes 🤩

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

⭐ Miss_Ivy ⭐
    25. Kolovoz 2021. 18:20

Roxy 💫

Miss Ivy 🤷 stvarno nemam pojma. Sve se razmisljam da bi isla tek tamo oko Bozica. Ovo vrime nisam radila zbog korone sad sam počela radit i meni za svaki pregled treba slobodan dan( daleko mi je klinika od kuce) a sve svoje dane sam ispucala vec do sad a glupo mi na bolovanje kad sam tek počela 🙈 A i moj muzic nije trenutno uopce nekako u toj temi sve ga je ovo bas potreslo. Dosa nam racun da platimo ako zelimo produzit za pola godine cuvanje tih smrzlica i da se samo njega pita mislim da on ih nebi vise cuva ali srica oa se ne pita samo njega 😂😂 ali sad smo produzili za pola godine. Pa i ne upirem tu temu ipak se tice nas oboje nadoc ce on vec sebi.

Treba mu vremena valjda da preboli i skupi snage za novu borbu. A budes vidjela kad ste spremni, a mozda se u međuvremenu nesto i uhvati 😀🤞

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Roxy ✨
    25. Kolovoz 2021. 18:34

⭐ Miss_Ivy ⭐

Roxy 💫

Miss Ivy 🤷 stvarno nemam pojma. Sve se razmisljam da bi isla tek tamo oko Bozica. Ovo vrime nisam radila zbog korone sad sam počela radit i meni za svaki pregled treba slobodan dan( daleko mi je klinika od kuce) a sve svoje dane sam ispucala vec do sad a glupo mi na bolovanje kad sam tek počela 🙈 A i moj muzic nije trenutno uopce nekako u toj temi sve ga je ovo bas potreslo. Dosa nam racun da platimo ako zelimo produzit za pola godine cuvanje tih smrzlica i da se samo njega pita mislim da on ih nebi vise cuva ali srica oa se ne pita samo njega 😂😂 ali sad smo produzili za pola godine. Pa i ne upirem tu temu ipak se tice nas oboje nadoc ce on vec sebi.

Treba mu vremena valjda da preboli i skupi snage za novu borbu. A budes vidjela kad ste spremni, a mozda se u međuvremenu nesto i uhvati 😀🤞

Tome se nadamo, vjerojatno kao i sve mi ovde 🤞😊

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Hope33
    25. Kolovoz 2021. 18:42

iris_iris

Hope33 jesi radila histeroskopiju po preporuci dr ili si sama inzistirala? Jesu li ti što otkrili s tom pretragom?

Je, dr Poljak mi je preporucio nakon 3 bezuspjesna postupka pa sam napravila histero sa scrathingom i prp pomladivanje jajnika...al nije isao nalaz na patologiju pa je dr Simunic komentirao da bi mi on ponovio histero. Sve je bilo uredu..

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

Hope33
    25. Kolovoz 2021. 18:45

RebekaB

Ja sam upravo dobila nalaz da mi je od 2019 amh isti.. 4.50pmol…

Ma.moras ti na taj nalaz imat cca 4 antralca, znaci uz dobru stimulaciju 3 do 5 stanica, a s cim se da radit..dr ce vjer hvatat kod tebe pravi ciklus kad imas vise antralaca, pregledat ce te ciklus prije..

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

• kokolo28
    25. Kolovoz 2021. 20:45

hej cure, meni je ludnica na poslu pa ne stignem uopce popratit... dodem doma, pojedem i odem u krevet... i neka tuga me lovi zadnjih par dana pa sam za nista...
    muz ide u utorak obavit spermio, privatno, a ja u srijedu na prve konzultacije... na poslu sam najavila da imam neke preglede i da cu kasnit... ono kaj me brine je bolovanje.. hoce li bit dana, u postupku, kada cu izbivat s posla pa ce mi trebat bolovanje? problem je sto je direktor zenomrzac i radit ce mi probleme ako ce na doznakama bit oznacena ona kucica da je bolovanje otvoreno zbog bilo cega kaj ima veze s trudnocom, pokusajem trudnoce itd i sprasit ce me iz firme 😔 pa me zanima, ako se sjecate, koji su vama razlog bolovanja dali, ako ste uopce morale na bolovanje? iskoristila bi ja, naravno, i godisnji, ali i tu je problem, jer po ljeti moram iskoristit skoro sav godisnji, pa mi ostane svega 3 dana... ako su ta 3 dana dovoljna, onda ok...
    ne mogu vjerovat da uopce ovo pisem i da se takve stvari dogadaju u danasnje doba

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

• kokolo28
    25. Kolovoz 2021. 21:25

Avocado sad sam procitala sve kaj sam propustila zadnjih dana... zao mi je 😔 drzi se 😘❤️ nadam se da ce brzo proci.. jesu popustili bolovi?

i hvala ti na odgovoru

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

Kacusha
    26. Kolovoz 2021. 05:56

Jutro cure, sretno danas svima ❤️ zna li netko gdje je Nikitta zanima me ide li na operaciju? Javi se 😊 Avocado nadam se da je proslo 🙏

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.