hej cure, meni je ludnica na poslu pa ne stignem uopce popratit… dodem doma, pojedem i odem u krevet… i neka tuga me lovi zadnjih par dana pa sam za nista…
muz ide u utorak obavit spermio, privatno, a ja u srijedu na prve konzultacije… na poslu sam najavila da imam neke preglede i da cu kasnit… ono kaj me brine je bolovanje.. hoce li bit dana, u postupku, kada cu izbivat s posla pa ce mi trebat bolovanje? problem je sto je direktor zenomrzac i radit ce mi probleme ako ce na doznakama bit oznacena ona kucica da je bolovanje otvoreno zbog bilo cega kaj ima veze s trudnocom, pokusajem trudnoce itd i sprasit ce me iz firme 😔 pa me zanima, ako se sjecate, koji su vama razlog bolovanja dali, ako ste uopce morale na bolovanje? iskoristila bi ja, naravno, i godisnji, ali i tu je problem, jer po ljeti moram iskoristit skoro sav godisnji, pa mi ostane svega 3 dana… ako su ta 3 dana dovoljna, onda ok…
ne mogu vjerovat da uopce ovo pisem i da se takve stvari dogadaju u danasnje doba
Eloise ja u 1.postupku nisam bila ni jedan dan na bolovanju. Na dan aspiracije trebas mirovati i tada sam uzela godišnji 1 dan. Sve folikulometrije i transfer sam dogovorila nakon posla. Međutim, kako sam imala bas tezak period na poslu pun stresa, mislim da sam pogrijesila s tim pristupom. Zavrsilo je biokemijskom i pitam se bi li bilo bolje da sam doma uzivala u PUPO periodu, daleko od stresa. Za sljedeći FET u 9.mj sam svakako odlucila uzeti BO nakon transfera.
U svakom slucaju, mislim da mozes iskombinirati i bez bolovanja, ovisi sve o prirodi posla i klinici gdje ides..
👱🏻♀️ 32, neprohodni jajovodi, PCOS, inzulinska rezistencija, AMH 26, FSH 6.5, LH 4.4.
👨🏻🦲 41, sve ok
05/2020: heterotopična trudnoća, 6.tt spontani.
07/2021: 1. IVF (Suprecur, Gonal 225 IU, Ovitrelle): 8 zrelih jajašca, 7 oplođenih, 5 blastica, 2 vraćene - biokemijska 🥺
09/2021: 1. FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕ 9 dnt: 435 🥳 11 dnt: 835 🙏 15 dnt: 3695 🥰
1.UZV (6+2): imamo 2 srčeka ❤❤🙏🙏
Dobro jutro cure, ja sam poslala upit svom ginu vezano za Letrozol, folikolumetriju i hormone pa sad cekamo. Htjela bih povaditi hormone iako ne znam trebam li se u slucaju loseg nalaza javiti dr. Strelecu ili da sutim i cekam tih 5 mj. dok dodem opet k njemu. U principu mi smo u postupku za 5 mjeseci ako ne uspije ovo s Letrozolom sto nekako mislim da nece. Zanima me sta mislite jel bi bilo pametno da u meduvremenu suprug obavi jos jednom spermiogram jer ga je prvi i zadnji put radio u 4. mjesecu ? Cisto da provjerimo posto smo ocekivali da ce morati jos ici
Maria, mi smo imali spermiogram iz 2019 normoozospermia i nismo ga trebali ponavljati u 7/2021 jer se to baš tako lako ne pogoršava, ali nemamo iskustva s lošom morfologijom pa ti mozda neka druga cura da konkretniji odgovor..
👱🏻♀️ 32, neprohodni jajovodi, PCOS, inzulinska rezistencija, AMH 26, FSH 6.5, LH 4.4.
👨🏻🦲 41, sve ok
07/2021: 1. IVF (Suprecur, Gonal 225 IU, Ovitrelle): 8 zrelih jajašca, 7 oplođenih, 5 blastica, 2 vraćene - biokemijska 🥺
Mariaa94 mi smo također prije par godina imali normo spermiogram s losom morfologijom, ali to nam nisu kao problem vidjeli, i nismo ga morali ponavljati dosta vremena, u međuvremenu je prije zadnjeg ponavljanja mm uzimao almagea man dodatak tri mjeseca, i spermiogram je nakon toga bio savrsen, pa ako vam nije problem financijski nije na odmet uzeti nesto za poboljsanje..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
ribic, Tina292 hvala vam cure ❤️
avocado jesi li bolje danas?
👱♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
🧔30, sve ok
Ja sam upravo dobila nalaz da mi je od 2019 amh isti.. 4.50pmol…
Ma.moras ti na taj nalaz imat cca 4 antralca, znaci uz dobru stimulaciju 3 do 5 stanica, a s cim se da radit..dr ce vjer hvatat kod tebe pravi ciklus kad imas vise antralaca, pregledat ce te ciklus prije..
Ovaj doktor je rekao da ja mogu ocekivati 1-2 a ako dobijem 3 da sam uhvatila Boga za bradu.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Hope33 jesi radila histeroskopiju po preporuci dr ili si sama inzistirala? Jesu li ti što otkrili s tom pretragom?
Je, dr Poljak mi je preporucio nakon 3 bezuspjesna postupka pa sam napravila histero sa scrathingom i prp pomladivanje jajnika…al nije isao nalaz na patologiju pa je dr Simunic komentirao da bi mi on ponovio histero. Sve je bilo uredu..
aha.. mislis da je to imalo kakvog utjecaja? sjecam se da je ovdje jedna cura pisala da je to radila pa je ostala trudna taj ciklus. jesi morala poslije toga pauzirati koji ciklus s postupcima? razmisljam ici poslije ovog postupka ako bude potrebno.. imam osjecaj da se cesce u splitu radi ta komp - scratching s prpom, u zg se ne sjecam da je tko spominjao...
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Cure, da li je mogući FET u ciklusu bez ovulacije? Jel ima koja iskustva s time? Meni je cesto u prirodnim ciklusima izostajala ovulacija.
👨🏻🦲 41, sve ok
Hope33 jesi radila histeroskopiju po preporuci dr ili si sama inzistirala? Jesu li ti što otkrili s tom pretragom?
Je, dr Poljak mi je preporucio nakon 3 bezuspjesna postupka pa sam napravila histero sa scrathingom i prp pomladivanje jajnika…al nije isao nalaz na patologiju pa je dr Simunic komentirao da bi mi on ponovio histero. Sve je bilo uredu..
aha.. mislis da je to imalo kakvog utjecaja? sjecam se da je ovdje jedna cura pisala da je to radila pa je ostala trudna taj ciklus. jesi morala poslije toga pauzirati koji ciklus s postupcima? razmisljam ici poslije ovog postupka ako bude potrebno.. imam osjecaj da se cesce u splitu radi ta komp - scratching s prpom, u zg se ne sjecam da je tko spominjao…
Ne pauza, dapace, to mi je napravljeno 8 dan ciklusa, a u postupak sam isla iduci ciklus. Za prp ne znam, izvadili su mi krv, napravili neku centrifugu i krv ubrizgali u jajnike, za ucinke trebalo bi pratit amh iducih mjeseci, amh se ne bi vise usudila ni vadit.haha.al br. antralaca mi je ostao isti (dvije godine skoro stagnira). Ma ja sam misljenja da smo toliko ocajne da trebamo privatit sve sto se nudi, eto kao mozda ce pomoc, a koliko pomaze to je upitno..i akupunktura i abdominalne masaze, ..sve sam ja to probala..i taj ciklus nije uspjelo
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Jutro cure i sretno ako koja sta ima danas..
Ja sam listu prepravila koliko sam pohvatala…ako sam nekog izostavila ili nesto krivo upisala recite pa cemo ispravit…
Drage moje trudnice vama sam duzna podić vam tjedne i upisat nove datume pregleda…
Cure sa lošim vijestima drzite se ❤️ Mislim na sve vas i puno vas vrlim ❤️ Podzrav i za sve ostale cure koje zaboravim spomenut…
Avocado zao mi je da se tolko mučiš 😔
Asli kako si ti? Jesi jos u bolnici
Ribic kolko kg si u minusu 🤭
Razumna kako tvoj tlak?
Beba kako si?
Lindsay jesu krenuli kakvi simptomi
Dani kako napredujes
Tea_0501 oprosti tebe nikako nisam ispratila kakva je situacija kod tebe
Tina čestitam na dečkiću 💙
Lorena jel sramezljiva bebica pokazala spol 🤭
Tess42 😱😱 i kolko se od toga oplodilo? Svaka čast 💪
Malotele i Meto kako ste nam vi
Sunny ❤️ Dada ❤️ Miss ❤️ Pami ❤️ Nadalica ❤️ T_Ivy ❤️
Jako pazim na prehranu pa mi je tlak 110/80.
Ja sam sad 7+2tt. U glavi sam se pomirila sa situacijom, jedan cura sa proljetnih beba je izgubila bebu na 9+2 tt pa smo svi bili šokirani i potreseni....
Osjećam neko peckanje u trbuhu... A koga god pitam što mi je svi kažu ma to ti je normalno....
Od utorka sam na komplikacijama.
Upravo pokušavam riješiti stvar sa hzzo... ali ne ide.
Pratim vas cure i vaše protokole i navijam za vas 🤞
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
aha.. mislis da je to imalo kakvog utjecaja? sjecam se da je ovdje jedna cura pisala da je to radila pa je ostala trudna taj ciklus. jesi morala poslije toga pauzirati koji ciklus s postupcima? razmisljam ici poslije ovog postupka ako bude potrebno.. imam osjecaj da se cesce u splitu radi ta komp - scratching s prpom, u zg se ne sjecam da je tko spominjao…
Ne pauza, dapace, to mi je napravljeno 8 dan ciklusa, a u postupak sam isla iduci ciklus. Za prp ne znam, izvadili su mi krv, napravili neku centrifugu i krv ubrizgali u jajnike, za ucinke trebalo bi pratit amh iducih mjeseci, amh se ne bi vise usudila ni vadit.haha.al br. antralaca mi je ostao isti (dvije godine skoro stagnira). Ma ja sam misljenja da smo toliko ocajne da trebamo privatit sve sto se nudi, eto kao mozda ce pomoc, a koliko pomaze to je upitno..i akupunktura i abdominalne masaze, ..sve sam ja to probala..i taj ciklus nije uspjelo
hahah bas to, ja bi isto sve probala razmisljala sam i o akupunkturi, ali nisam na kraju jos isla.. znam za prp, vec je davno (na vol 3 cak mozda) cura jedna pisala da je isla.. a amh, da, mene traze da vadim da vidim kakva je situacija, tj kojom brzinom pada, moram se jako dobro psihicki pripremit....
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji