Iris_Iris samo da napomenem da nisi mogla izbaciti više jajnih stanica ili "više potrošiti" svoju jajnu rezervu, jer to tako ne funkcionira… To bi značilo da netko tko u stimulaciji dobije 15 jajnih stanica, da si je smanjio jajnu rezervu za 15 stanica ili 15 mjeseci ako se podrazumijeva da mjesečno prilikom ovulacije izbacimo jednu jajnu stanicu. Dakle, svaki mjesec se u našim jajnicima formira nekoliko antralnih folikula, a bilo kojim oblikom stimulacije (klomifenom, letrozolom, ili punom stimulacijom) se zapravo postiže dozrijevanje tih naših jajnih stanica koje su ionako taj mjesec "niknule" u jajnicima….
Mariaa94svakako bi bilo dobro da izvadiš AMH i hormone kako su ti cure napisale, ali da te malo umirim, dr. Mihajlo Strelec je vrhunski stručnjak u svome području, a ne tamo neki žblj ginić koji ne zna svoj posao, tako da vjerujem da zna što radi… Možeš ga još eventualno pitati da li bi bilo dobro da u tom periodu ideš kod svog socijalnog ginekologa na folikulometrije kako bi bolje ciljali trenutak za hopsanje
hvala ti na ovoj info, mogu ti reć da si mi uljepšala danjer sam više puta čula da se zaliha iscrpljuje s čestim stimulacijama - a ja bi išla svaki mjesec da mogu, ma svaki dan haha, samo da uhvatim taj dobitni. a ako ću to svakako "izgubiti" taj mjesec, onda bolje iskoristiti koliko god često mogu.. ja stvarno nemam vremena za traćenje.. svakako mislim da sam potratila tih 3 mj klomifena jer je situacija bila teška i trebala sam ravno na IVF jer sam tad imala po 3-4 antralca po jajniku, a sad imam 1 eventualno 2. u rasponu od 2 godine… no dobro, bar ne moram žaliti u tom smislu da sam ih ispucala više nego sam trebala tada.. hehe hvala na ispravci!
Hej koliki je tebi amh?
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Ja sam upravo dobila nalaz da mi je od 2019 amh isti.. 4.50pmol...
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
RebekaB moj amh je bio 2, od 9/19, nisam kasnije mjerila jer su mi rekli da je njima najbitnije što vide na UZV, ali izvadit ću ponovo čisto da vidim promjenu.. u prvom ivf-u 7/20 sam dobila 5 stanica na taj amh. sad imam manje antralaca nego tad pa pitanje koliki je...
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Avocado žao mi je što te sad još i bolovi muce🥺 drži se, nadam se da će brzo završiti❤️ lavice❤️
ti si neki dan spominjala omibiotic probiotike. Sad gledam na njihovoj web stranici, ali uopće ne znam koji odabrati. Koji si ti koristila? hvala ti❤️
Hvala ti draga Sunny ❤
Jooj daa ima ih baš puno vrsta. Ja sam ti koristila onaj stress 👍
Kolko ste vi sad u pauzi?
hvala ti❤️ ma ja sad čekam da dobijem mengu pa ću dogovoriti termin kod dr da vidim kakvo je stanje dole i dogovorimo daljnje korake. U postupak neću ići prije 12. ili 1. mjeseca, jer sam se sad u ovoj pauzi odlučila cijepiti. Jučer primila prvu dozu za 3 tjedna drugu. Čekat ću da mi prođe 3 mjeseca od druge doze do postupka, a dotad nek mi se tijelo odmara i sprema za FET. Eventualno bi odradila neke dodatne pretrage u međuvremenu, ali to želim iskomunicirtai sa dr. Kakav je tvoj plan za dalje?❤️
Polako… onako kako osjećaš da treba… 😊🙏
Ja bi sutra išla da mogu 😂 Dr. je rekla da pričekam da prođe sad spontani… pa jedna menstruacija i onda s drugom bi mogli ponovno. Nadam se da će sve biti u redu 🙏 Po prirodi sam jako nestrpljiva, a toliko jakooo čeznem za djetetom da ne mogu čekati… pa kako bude, valjda će nam zasjat sunce 🙏😊 Naravno, pod uvjetom da je sve ok, nećemo baš glavom kroz zid i 'bzvz' trošit smrzliće.
ma i ja bi odmah, ali ipak imamo samo taj jedan smrzlić pa neka to dole radije sve zaraste kako treba. Iako naravno ništa nije garancija za uspjeh 😂 vjerujem ja da ćeš ti već u 10om u FET 😊🙏 jesu ti se smanjili bolovi?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Miss Ivy super da je za sada sve okej nadam se da ce i ta povremena bol nestat. A oni neka gledaju kako oce ko ih sisa 😂😂
Imas pravo najbolje je to sve rijesit prije FET-a tako da mozes mirne glave u postupak, nadajmo se dobitni ❣️
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Miss Ivy super da je za sada sve okej nadam se da ce i ta povremena bol nestat. A oni neka gledaju kako oce ko ih sisa 😂😂
Imas pravo najbolje je to sve rijesit prije FET-a tako da mozes mirne glave u postupak, nadajmo se dobitni ❣️
Kada ti planiras FET?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Caoo evo me opet tu prije 3 mj imala sam neuspješnu vto
Od tada dva mjeseca sam imala tacno na vrijeme ciklus .
Sad ovaj mj kasni mi 19 dana .
Sta da mislim i radim ?
5 godina smo u braku
Odemo na vto u aspiraciji dobiju 45 jajnih celija oplode se 6 i zamrznu se 6 u blastociste znaci po dvije zamrznute
Prvi put beta 0.1 nista…. Nisam se prvi put toliko nadala
Drugi pokusaj nadala sam se bas i ono beta manje od 2 . I bas sam tuzna .ostale su jos dvije zamrznute to cemo kraj jula pocetak avgusta . Inače imam 24 muz 25 godina . Ljubim vas sve i srecno onima koje cekaju betuu i koje su trudnice
Avocado zao mi je da tako boli, drzi se ❤️ Anchy prvi uzv za FET 2.9. Nego cure nakon drugog stimuliranog moja menga je neka skroz oskudna... Malo me to brine. Je li još nekome tako?
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Cure pozdrav svima❤️ Ne stignem popratiti sve, jis smo na go, vracamo se za tjedan dana, pa cu procitati sve.
Zamolba, znaci idem u fet u 9mj, i jednostavno sam sve silne dodatke koje sam do sada pila odlucila izbaciti. A pila sam sve od solgara. Dosta mi je, jer jednostavno nije pokazalo nikakvog poboljsanja a ni rezultata.
Pitanjce glasi..
Da li je netko od vas koristio Jecmenu travu, onako svako jutro na taste ? Cula sam da je krcata svega, a nekako sam uvijek vise voliela te prirodne i organske stvari nego ove tablete. Ima li kakvih iskustava? Smije li se uopce, hvala
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Miss Ivy 🤷 stvarno nemam pojma. Sve se razmisljam da bi isla tek tamo oko Bozica. Ovo vrime nisam radila zbog korone sad sam počela radit i meni za svaki pregled treba slobodan dan( daleko mi je klinika od kuce) a sve svoje dane sam ispucala vec do sad a glupo mi na bolovanje kad sam tek počela 🙈 A i moj muzic nije trenutno uopce nekako u toj temi sve ga je ovo bas potreslo. Dosa nam racun da platimo ako zelimo produzit za pola godine cuvanje tih smrzlica i da se samo njega pita mislim da on ih nebi vise cuva ali srica oa se ne pita samo njega 😂😂 ali sad smo produzili za pola godine. Pa i ne upirem tu temu ipak se tice nas oboje nadoc ce on vec sebi.
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Sortiraj odgovore