Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joka95
    26. Kolovoz 2021. 15:51

iris_iris

eloise

iris_iris

Avocado

Eloisei ostale cure 😊 Danas je čini mi se malo bolje… moguće da je najgore prošlo (i izašlo🤦‍♀️😱), i dalje moram popit tabletu, ali kao da ide prema boljemu..
    Anchy sitno brojiš 🤞🤞🙏 jesi uzbuđena? Ja sam jedva čekala da krene
    Razumna

hej draga, nadam se da ćeš uskoro biti skroz dobromože pitanje u vezi endo - jesi operirala kad?

ja sam operirala prije 6 god, ako te kaj zanima samo pitaj 😊

hvala ti eloise, ustvari me zanima bas suprotno hehe da netko nije dirao, a svejedno ide na postupke i ima uspjeha. meni su savjetovali da ne diram zbog smanjene rezerve..

Pozdrav, 
    Ja imam endo vec 6 godina i nikad nije dosla do 5 cm te je nisam operirala. Ostajala sam prirodno trudna ali bi uvijek brzo otislo ili biokemijska ili spontani. Zbog niske rezerve idem u postupak sad u 9om. U 6om sam imala prazne folikule na aspiraciji nazalost. Ali u svakom slucaju nisam opeirana i ne zele me operirat bas zbog niske rezerve i nije velika. Nakon zadnjeg spontanog 03/21 mi se smanjila na 1.7 cm najvise do 2.2 cm bude 
    U svakom slucaju se nadam da mi nece smetat i pravit probleme kao sto su mi rekle i cure koje su uspijevale trudnoce prirodnim putem i mpo 🥰🥰 

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

Joka95
    26. Kolovoz 2021. 15:53

Ivevk

Drage moje cure.. Da Vam se javim i ovim postom se javljam zadnji put..
    Odustajemo od postupka, prerizicna bi bila sljedeca trudnoca u prijevodu mozda bi mogla izgubit glavu..
    Naime, kako su mi popucali unutarnji savovi (od 9 cm reza meni se drzi na jedva 2 mm) rizik je za sljedecu trudnocu da ne pukne usljed rastezanja maternice..
    Tako da cu ja rec dragom Bogu hvala ti na jednom djetetu koje je zivo i zdravo..
    Eto.. Toliko od mene..
    Svima Vama zelim puno uspjeha i da osjetite bar jednom tu čar majcinstva..ja jesam..nazalost ili na srecu.. O tome bi se dalo razglabat.. Jedno imam, ali vrijedno💓
    Puno srece svima, hvala Vam na podrsci do sada u ovom ne uspjelom postupku.. Mozda je to bio samo znak da ne idem kako bi ostala ziva!!!
    Ljubim Vas sve 💋💋💋💞💞💞💞💞

U svemu losem nesto dobro❤ 

Cuvaj se i mazite i pazite svoje sunce maleno ❤❤🥰🥰🥰🥰

👦 -43, zdrav ko dren
    Kbc Split :
    1/25- 1.FET beta 👎

iris_iris
    26. Kolovoz 2021. 16:07

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

iris_iris koliki ti je endo sa ga nebi dirali? Možda si i napisala ali nisam popratila … Ja sam išla u postupak sa endometrioznom cistom na jajniku j nije smetala :)

2x2,5 cm.. da, sjećam se da si pisala, ali ja nisam nikad operirala da recimo bar u jednom navratu počistimo priraslice ako ih ima i da vidimo neko stanje unutra, pa me to nekad brine. 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

iris_iris
    26. Kolovoz 2021. 16:10

Joka95

iris_iris

eloise

iris_iris

Avocado

Eloisei ostale cure 😊 Danas je čini mi se malo bolje… moguće da je najgore prošlo (i izašlo🤦‍♀️😱), i dalje moram popit tabletu, ali kao da ide prema boljemu..
    Razumna

hej draga, nadam se da ćeš uskoro biti skroz dobromože pitanje u vezi endo - jesi operirala kad?

hvala ti eloise, ustvari me zanima bas suprotno hehe da netko nije dirao, a svejedno ide na postupke i ima uspjeha. meni su savjetovali da ne diram zbog smanjene rezerve..

Pozdrav,
    Ja imam endo vec 6 godina i nikad nije dosla do 5 cm te je nisam operirala. Ostajala sam prirodno trudna ali bi uvijek brzo otislo ili biokemijska ili spontani. Zbog niske rezerve idem u postupak sad u 9om. U 6om sam imala prazne folikule na aspiraciji nazalost. Ali u svakom slucaju nisam opeirana i ne zele me operirat bas zbog niske rezerve i nije velika. Nakon zadnjeg spontanog 03/21 mi se smanjila na 1.7 cm najvise do 2.2 cm bude
    U svakom slucaju se nadam da mi nece smetat i pravit probleme kao sto su mi rekle i cure koje su uspijevale trudnoce prirodnim putem i mpo 🥰🥰

a da, to se i ja nadam.. da nisu 2 problema nego da je samo 1 odnosno niska rezerva.. 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Joka95
    26. Kolovoz 2021. 16:20

iris_iris

Joka95

iris_iris

eloise

iris_iris

Avocado

Razumna

Pozdrav,

a da, to se i ja nadam.. da nisu 2 problema nego da je samo 1 odnosno niska rezerva..

Tako i ja! 
    Drzim fige ❤🥰

👦 -43, zdrav ko dren
    Kbc Split :
    1/25- 1.FET beta 👎

• Mare0208
    26. Kolovoz 2021. 16:22

Ivevk

Drage moje cure.. Da Vam se javim i ovim postom se javljam zadnji put..
    Odustajemo od postupka, prerizicna bi bila sljedeca trudnoca u prijevodu mozda bi mogla izgubit glavu..
    Naime, kako su mi popucali unutarnji savovi (od 9 cm reza meni se drzi na jedva 2 mm) rizik je za sljedecu trudnocu da ne pukne usljed rastezanja maternice..
    Tako da cu ja rec dragom Bogu hvala ti na jednom djetetu koje je zivo i zdravo..
    Eto.. Toliko od mene..
    Svima Vama zelim puno uspjeha i da osjetite bar jednom tu čar majcinstva..ja jesam..nazalost ili na srecu.. O tome bi se dalo razglabat.. Jedno imam, ali vrijedno💓
    Puno srece svima, hvala Vam na podrsci do sada u ovom ne uspjelom postupku.. Mozda je to bio samo znak da ne idem kako bi ostala ziva!!!
    Ljubim Vas sve 💋💋💋💞💞💞💞💞

Ivevk draga, uživaj dalje u životu sa svojim djetetom i mužem. Jedno, ali vrijedno, baš tako 🥰

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

• RebekaB
    26. Kolovoz 2021. 16:40

Razumna

RebekaB

Nikolina86

RebekaB

Nikolina86

RebekaB

Roxy 💫

Rebeka mozda ti samo treba jaca doza ljekova ne znam jesam se dobro izrazila ali letrozol nije za dobiti puno jajnih stanica bar se meni tako pokazao. Mene su stimulirali sa gonalom i na svakom pregledu a bilo ih je 2 prije aspiracije su mi pojacavali dozu. Mozda bi ti bilo najbolje potraziti drugo mišljenje.

Kod mene se ne moze dobiti vise od 2-3 max. A on je nakon prvog pokusaja/polu pokusaja rekao da nema smisla bacati pare kad isto "reagiram" bilo jaka ili blaga stimulacija.

Ja ti iz vlastitog iskustava mogu preporučiti dr. Lučingera. S mojim amh on je napravio čuda. Kod njega se ne može nažalost preko hzzo. Meni je baš sjeo i kao doktor i kao čovjek- znam cure i kojima nije ali mislim da vrijedi pokušat.

Javi seee Nikolina :)) zvala sam tvog Dr. Nagovorila si me 😂

I jesi se odlučila za njega? Vifim da ti je ostavio dobar dojam.

Daaaaa :) na GO je ali mi se svejedno posvetio pola sata price preko tel. rekla sam mu da je na glasu kao cudotvorac a meni takav treba 😁… u svakom slucaju sredina 9og mj sam tamo….. po nekoj njihovoj statistici mi smo zene koje bi po dijagnozi mogle uspjeti iz 5-6x a evo tebe iz 3 ako se ne varam. Sve je to individualno, nisam cicija ali nema odustajanja. Ti mi reci kakav je bio s tobom od pocetka… ?

Dr Lucinger je stvarno divan čovjek, žao mi je što sam uopće posumnjala u njega. Treba mu vjerovati i probati,
    Ali kako on kaže pozitivna beta je najmanji problem ali isto tako kaže idemo korak po korak. I sa menom dok je sad na GO se redovito čuje a tko bi ti drugi učinio.
    Avokado ♥️ često mislim na tebe 🥰

Zasto si posumnjala? Jesi kod njega sada ostvarila trudnocu..? 

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

• kokolo28
    26. Kolovoz 2021. 16:41

iris_iris

eloise

iris_iris

Avocado

Razumna

ja sam to operirala prije 6 god na lijevom jajniku, a prosle god se vratila i sad je na desnom 🙄 i kao ne zele ju dirat jer su s prvom operacijom odstranili malo lijevog jajnika, pa ne zele sad unistavat zdravo tkivo desnog... sad se veselim prvim konzultacijama i kojim putem ce me usmjeravat 😊

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

• Tess88
    26. Kolovoz 2021. 17:47

Od danas sam i ja jedna presretna i dugoočekivana PUPO :) 

MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
    Sluzbeni termin 13.05. 🤩

Anči 💕
    26. Kolovoz 2021. 18:32

Tess PUPOO 🥳 kad je beta
    Ivevk najbitnije je zdravlje..svaka cast na razumnoj glavi i da znas kad jednistavno treba stat..vjerujem da je tesko ali uzivaj sa svojim najdivnijim i najvrijednijim djetetom ❤️
    Lindsay ne mogu dočekat 🤭 odbrojavamo s tobom do uzv da cujes srceko 🤗
    Avocado preeee uzbudena sam 🤭
    Tea drzim fige 🤞
    Ribic evo dobro sam koliko mogu bit..jučer je bio sprovod i dan d..bas mi je bilo koma..sad dolazim k sebi i idemo po svoje malo sunce da nam svima unese radost u ova teska vremena 🤞🤞
    Dani čekam mengu kao nikad u zivotu 😂 jedva cekam da krenem da malo prebacim misli na to sve...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.