Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • RebekaB
    24. Kolovoz 2021. 17:54

Mariaa94

GPgirl

Mariaa94

Hormone mi nitko nije ni spominjao jer kao sve je u redu ovako sa ciklusom i to pa nema potrebe 🤷‍♀️ samo zelim da nas ne muce predugo jer previse mi je te neizvjesnosti i straha. I imate li iskustva s dr. Mihajlom Strelecom u Petrovoj? Za sad mi se sviđa njegov pristup i sve ali vidim da su misljenja ljudi podijeljena

Hormoni su dio obavezne obrade u sklopu MPOe tako da mislim da ce te poslati da i njih izvadite, ako ne - trazi ih da naprave ili pitaj svoju ginekologicu za uputnicu za hormonalnu obradu.

I meni je bilo cudno jer sam ocekivala da ce to biti prvo sto ce napraviti ali eto kao misle da je to dobro pa ne treba, a i vise su se na supruga koncentrirali zbog spermiograma i cinjenice da je imao torziju testisa koja je prosla dobro ali ipak. Vidjet cemo sutra, a i imam punot oga za ispricati doktoru makar ispala glupa ali ne mogu spavat od pitanja u glavi 😕

Svaki par koji ne uspjeva vise od godine dana aktivnog sex.zivota se tretira kao neplodan. Samo lagano... bas si mlada tako da nemas razloga za strah. U pocetku je to tako ali kad krenes ide lakse i samo guras..

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

GPgirl
    24. Kolovoz 2021. 18:10

Mariaa94

GPgirl

Mariaa94

Hormone mi nitko nije ni spominjao jer kao sve je u redu ovako sa ciklusom i to pa nema potrebe 🤷‍♀️ samo zelim da nas ne muce predugo jer previse mi je te neizvjesnosti i straha. I imate li iskustva s dr. Mihajlom Strelecom u Petrovoj? Za sad mi se sviđa njegov pristup i sve ali vidim da su misljenja ljudi podijeljena

Hormoni su dio obavezne obrade u sklopu MPOe tako da mislim da ce te poslati da i njih izvadite, ako ne - trazi ih da naprave ili pitaj svoju ginekologicu za uputnicu za hormonalnu obradu.

I meni je bilo cudno jer sam ocekivala da ce to biti prvo sto ce napraviti ali eto kao misle da je to dobro pa ne treba, a i vise su se na supruga koncentrirali zbog spermiograma i cinjenice da je imao torziju testisa koja je prosla dobro ali ipak. Vidjet cemo sutra, a i imam punot oga za ispricati doktoru makar ispala glupa ali ne mogu spavat od pitanja u glavi 😕

Pitaj sve..nema glupih pitanja! Nije mi imalo smisla dio da nisu slali jer je normalan ciklus. I meni je cijeli zivot tako da to nista ne znaci. Javi se sutra sta su ti rekli ako stignes. Sretno❤️

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

• Tess88
    24. Kolovoz 2021. 18:49

Hej drage moje, ne znam tko se sjeća mene pa vam se samo kratko želim javiti. U 5mj imala sam aspiraciju od čak 42 folikula, naravno pala u hiperstimulaciju i evo nakon par mjeseci oporavljena. Evo, za par dana nam se bliži prvi FET dvije blastice A kvalitete. Pitanje, mogu li do transfera imati odnose s mužem 🤭 ili to baš nije preporuka? (dan prije transfera da ili ne?) 
    Puno vas sve pozdravljam i čitam kad god stignem! 🤗

MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
    Sluzbeni termin 13.05. 🤩

GPgirl
    24. Kolovoz 2021. 18:59

Tess88

Hej drage moje, ne znam tko se sjeća mene pa vam se samo kratko želim javiti. U 5mj imala sam aspiraciju od čak 42 folikula, naravno pala u hiperstimulaciju i evo nakon par mjeseci oporavljena. Evo, za par dana nam se bliži prvi FET dvije blastice A kvalitete. Pitanje, mogu li do transfera imati odnose s mužem 🤭 ili to baš nije preporuka? (dan prije transfera da ili ne?)

42😱😱😱😱 Sretno i da bude dobitan🤞🤞🤞

Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025

GPgirl
    24. Kolovoz 2021. 19:00

Mariaa94

Javim sve obavezno ❤️🤗
    Paranoja me pere jer jos sam svom ginekologu rekla da nekad osjecam ostru bol tokom odnosa i to najvise na lijevoj strani, ali ne uvijek na sto mi je on samo napravio ultrazvuk i rekao da je sve okej. Onda sam nedavno od jedne cure cula da zna biti tako od endometrioze. Pa mi se nekako poklopilo u glavi da bi mozda moglo biti to problem kod zaceca i strasno se brinem da nemam mozda endo tak da doktoru sutra recitacija o mojem seksualnom zivotu 😬 znam da zvucim glupo ali strah i neizvjesnost me navode na paranoju

Ne zvucis glupo. Svima nama svasta pada napamet🤣 Samo hrabro i korak po korak❤️

Podobnik - 1 x ICSI - ❌

• Josipab
    24. Kolovoz 2021. 19:26

Anđela, bas mi je drago da si se javila,zelim ti svu srecu svijeta sta god dalje odlucis, da stigne toliko željena beba i u tvoju obitelj ❤️
    Rebekab, super sta si tako proaktivna i sigurno ces naci prikladnijeg doktora u zagrebu,ova tvoja situacija mi je polutragicna-sta se tice pristupa navedenog doktora
    Avocado, nadam se sa prezivljavas ciscenje,drzi se zeno…
    Asli, Al te sve napalo odjednom,stvarn ti nije lako Al sve za tu bebu borca ❤️
    Tina,Lorena, cestitam na super pregledima! 😊
    Jos da se Bozma i MTB jave,jooooooj ❤️
    Ostale cure,pozdravljam vas sve, ja sam u teskoj guzvi na poslu pa i ne stignem popratiti sve, i ova moja mala prasica raste pa sam se udebljala i osjecam se cila cudno kako sam odjednom buknila 😂😂

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

SeniRemmus
    24. Kolovoz 2021. 21:05

Tess88

Tess88  nama je doktor rekao da se odnosi čak i preporučuju, i to na dan transfera i još prije na dan kad bi ti trebala biti ovulacija u prirodnom FET-u, tj. na dan kada počinješ sa progesteronom u stimukiranom FET-u. Mislim da je objasnio da muževa sperma smanjuje prirodnu obranu endometrija i smanjuje odbacivanje zametaka. Mis smo poslušali čak i više od preporučenog i eto oba se primila (sumnjam da baš zbog toga, ali mozda je malo pomoglo hehe ) Sretno!🤗

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

AuroraB
    24. Kolovoz 2021. 21:53

Mariaa94

Javim sve obavezno ❤️🤗
    Paranoja me pere jer jos sam svom ginekologu rekla da nekad osjecam ostru bol tokom odnosa i to najvise na lijevoj strani, ali ne uvijek na sto mi je on samo napravio ultrazvuk i rekao da je sve okej. Onda sam nedavno od jedne cure cula da zna biti tako od endometrioze. Pa mi se nekako poklopilo u glavi da bi mozda moglo biti to problem kod zaceca i strasno se brinem da nemam mozda endo tak da doktoru sutra recitacija o mojem seksualnom zivotu 😬 znam da zvucim glupo ali strah i neizvjesnost me navode na paranoju

Prvo bi trebalo otkloniti mogućnost da nisu u stresu i da nemaš sindrom iritablinog crijeva (grč crijeva) što se vrlo lako rješava Rudakol tabletama ako imaš dobrog ginekologa, onda polako sve ostalo 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Roxy ✨
    25. Kolovoz 2021. 10:16

Avocado

Cure drage, ovo boli očajno, o sadržaju da ne pričam 😔 Jedva čekam da prođe! 🙏
    Ako imamo danas nešto, sretno svima! 🍀

Avocado draga drzi se, nadam se da ce sto prije proci 😘

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

petra30
    25. Kolovoz 2021. 10:25

Avocado

Cure drage, ovo boli očajno, o sadržaju da ne pričam 😔 Jedva čekam da prođe! 🙏
    Ako imamo danas nešto, sretno svima! 🍀

Ajme draga drzi nam se❤️... Bas mi je žao što moras to sve prolaziti... Nek prođe što prije❤️.. 

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.