Avocado Mogla sam odmah nakon medikamentoznog se seksat.
A za postupak sam ionak (zbog ljeta i termina) na cekanju 3 mjeseca.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Rebeka dali mislis odma za Zagreb ili bi mozda isla na konzultacije u Cito? O dr. Aracic sam cula sve najbolje. Ja sam isla samo na folikulometrije kod nje ali malo smo pricali kad bi krenila u mpo vode ( to je bilo prije svega) odma mi je dala prijedlog kako bi ona tome pristupila. Meni je kao doktor i osoba bas sila. Ali kao sto je Magnolija rekla ne pase svakom svaki doktor i kao doktor i kao osoba i to je sasvim u redu.
Odmah za Zg. ista je to skola..
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Pozdrav , nova sam na forumu ,dugo vas čitam i dugo sam se mislila da li se prijaviti ili ne , ja sam u svoj prvi postupak također išla kod dotičnog doktora da ne spominjem ime i imam užasno iskustvo. Nakon pune simulacije od 2. do 10.dana ciklusa mi je rečeno da imam ukupno samo tri folikula na jednom jajnik i da drugi uopće ne radi. Imam nizak amh iako sam jako mlada (26godina) i mislila sam da je zaista tako ,ne trebam vam govorit kako sam se osjećala, na dan punkcije mi je rečeno da od tri folikula nije bilo uopće jajne stanice . Svijet mi se srušija naravnooo,zamislite tako mladi a jedna čista nula. 4 dana nakon punkcije odlazim kod drugog doktora za drugo mišljenje da mi kaže gdje dalje i šta dalje da radim .Doktor me gleda na UZV znači 4 dana nakon nesretne punkcije i kaže vi imate 8 folikula od kojih je samo jedan probijen ostale nisu punktirali i taj drugi jajnik vam radi dosta dobro . Šta dalje da vam kažem osim da uvijek odete ako treba i na deset mišljenja......
Pozdrav , nova sam na forumu ,dugo vas čitam i dugo sam se mislila da li se prijaviti ili ne , ja sam u svoj prvi postupak također išla kod dotičnog doktora da ne spominjem ime i imam užasno iskustvo. Nakon pune simulacije od 2. do 10.dana ciklusa mi je rečeno da imam ukupno samo tri folikula na jednom jajnik i da drugi uopće ne radi. Imam nizak amh iako sam jako mlada (26godina) i mislila sam da je zaista tako ,ne trebam vam govorit kako sam se osjećala, na dan punkcije mi je rečeno da od tri folikula nije bilo uopće jajne stanice . Svijet mi se srušija naravnooo,zamislite tako mladi a jedna čista nula. 4 dana nakon punkcije odlazim kod drugog doktora za drugo mišljenje da mi kaže gdje dalje i šta dalje da radim .Doktor me gleda na UZV znači 4 dana nakon nesretne punkcije i kaže vi imate 8 folikula od kojih je samo jedan probijen ostale nisu punktirali i taj drugi jajnik vam radi dosta dobro . Šta dalje da vam kažem osim da uvijek odete ako treba i na deset mišljenja……
Užas! Užas!
Duša me boli još uvijek zbog toga , nisam osoba koja se svađa i neznam se izborit za sebe možda ,pre šokantno mi je bilo šta sve trebam prolazit i samo sam šutila i vjerovala svemu šta kažu jer oni su doktori na koncu .10 000 kuna skoro lijekova za sav taj horor koji sam prošla ,iskreno financijski sam to odmah preboljela ali zašto i kako je moguć takav propust , to je igranje s nečijim životom(emotivno me uništilo u tom trenutku). Život ide dalje samo želim upozorit nemojte šutit kao ja i nemojte vjerovati nikom 100posto izborite se za sebe <3
Trenutačno čekam laparoskopiju da sredim jajovode i onda ću krenuti dalje . Nismo još odlučili gdje ali nadam se ovaj put u dobre ruke . Iza sebe imam prirodnu trudnoću nažalost izvanmateričnu ,prije 10 mjeseci. Sad laparo i odmor ,treba skupit snage za dalje i odmorit do svega . Postupak je bija prije svega mjesec i pol još je svježe sve .Tebi i ostalim curama želim svu sreću za dalje <3
Mislim, na sto posto svoje, jer su zene nakon donacije ostajale trudne…. nekako cure ako ce to odmah uspeti a ne ovo mucenje, ja cu biti presretna zena! Mnogo mnogo cu biti sretna.❤️
Sto god tebe cini sretnom.. ovdje smo da podrzimo jedna drugu i prihvatimo razlicitost. Nek je sa srecom!
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Andela111 U svemu ovome je najbitniie sto prije naci svoj put. Da li ce to bit postupak za postupkom, odustajanje, donacija ili posvojenje - nije bitno. Bitno je naci ono sto je najbolje za vas dvoje. Zelim ti svu srecu!
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Jutro cure, napokon mi je krenulo krvarenje… 😔🥴😓
Nadam se da će proći bezbolno i brzo 🤞🏼😔
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Avocado drzi se 💪🏻❤
Andela ❤
RebekaB jako mi je zao radi propalog postupka. Zelim ti puno srece u sljedecem 🍀🤞🏻
Asli kako si?
💛🧡
Avocado drzi se 💪🏻❤
Andela ❤
RebekaB jako mi je zao radi propalog postupka. Zelim ti puno srece u sljedecem 🍀🤞🏻
Asli kako si?
Još uvijek u bolnici, pokušavam se riješiti upale mjehura, ležim i još uvijek smeđarim, ali izgleda da se to sad podrazumijeva zbog hematoma i jednog pobačaja.. pred kraj tjedna idem na uzv, nadam se da je bebica dobro 🙂
Kako si ti?
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji