Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • RebekaB
    24. Kolovoz 2021. 13:08

Ako moze neki low responder preporuku napisati bila bi zahvalna... opcije Simunic, Lucinger , Radoncic. Hvala!! Vjerovatno sam jedan od tezih low respondera pa mi bas trebaju dobre preporuke onoh sa slicnim iskustvom. 

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

GPgirl
    24. Kolovoz 2021. 14:01

RebekaB

Ako moze neki low responder preporuku napisati bila bi zahvalna… opcije Simunic, Lucinger , Radoncic. Hvala!! Vjerovatno sam jedan od tezih low respondera pa mi bas trebaju dobre preporuke onoh sa slicnim iskustvom.

ja sam low responder..U Ri ne idi🤣 Sljedeca mi je tek u 12 mj pa ti mogu reci kako je u IVF poliklinici kod dr M..

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

iris_iris
    24. Kolovoz 2021. 14:16

RebekaB

Ako moze neki low responder preporuku napisati bila bi zahvalna… opcije Simunic, Lucinger , Radoncic. Hvala!! Vjerovatno sam jedan od tezih low respondera pa mi bas trebaju dobre preporuke onoh sa slicnim iskustvom.

Od kad ti je ovaj AMH u potpisu? Koliko imaš antralaca po jajniku? Malo sam preletila brzinski par stranica pa nisam sve pohvatala. Ja sam low responder i imam po 1 antralac, eeeventualno 2 po jajniku. Više mi odgovara blaga stimulacija jer se ne mogu napucat toliko da dobijem nešto čega nema. Bila sam kod Radončića i u 2/3 postupka je bilo neko sranje, pa sam odlučila promijeniti. Iako se zbog njegovog biologa tamo sve isplati jer se jako dobro brine za naše mrve  tako da ne bih htjela utjecati na tebe, mislim da je i Radončić jako dobra opcija. Kod Lučingera nisam bila, ali Nikolina1986 ga je nahvalila sa svojim amh 0,9 mislim da je to dobra preporuka. Bila sam na konzultacijama i kod dr. G. u poliklinici IVF i jako mi se svidio, uzeo si je baš puno vremena da sve pogleda i sve smo prokomentirali, slaže se da mi bolje odgovara blaga stimulacija i da je to put za dalje, samo treba što više pokušavati jer nemamo vremena za gubljenje. 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

• RebekaB
    24. Kolovoz 2021. 17:00

iris_iris

RebekaB

Od kad ti je ovaj AMH u potpisu? Koliko imaš antralaca po jajniku? Malo sam preletila brzinski par stranica pa nisam sve pohvatala. Ja sam low responder i imam po 1 antralac, eeeventualno 2 po jajniku. Više mi odgovara blaga stimulacija jer se ne mogu napucat toliko da dobijem nešto čega nema. Bila sam kod Radončića i u 2/3 postupka je bilo neko sranje, pa sam odlučila promijeniti. Iako se zbog njegovog biologa tamo sve isplati jer se jako dobro brine za naše mrvetako da ne bih htjela utjecati na tebe, mislim da je i Radončić jako dobra opcija. Kod Lučingera nisam bila, ali Nikolina1986 ga je nahvalila sa svojim amh 0,9 mislim da je to dobra preporuka. Bila sam na konzultacijama i kod dr. G. u poliklinici IVF i jako mi se svidio, uzeo si je baš puno vremena da sve pogleda i sve smo prokomentirali, slaže se da mi bolje odgovara blaga stimulacija i da je to put za dalje, samo treba što više pokušavati jer nemamo vremena za gubljenje.

Ja sam tu od 4og mj. Isla sam na 1,5 postupak. Prvi prekinut, drugi blaga stimulacija i sada prekinut u startu. Ugl. Vadila sam jucer svjezi amh pa cu dobiti nalaz sutra. Ovaj je star od 7mj 2019.. nikada mi nije receno koliko imam antralaca nego samo oocita.. bile bi 2-3. Predpostavljam da sam tu negdje kao i ti. Danas sam dogovorila konzultacije kod Dr.G o kojem pricas (radio je kod Lucingera).. dog sam konzultacije kod Radoncica i cula sam se sa Lucingerom osobno. On mi je ostavio odlicam dojam. Sve je fino objasnio i sad bi najradije direktno k njemu... s njim sam te konzultacije obavila telefonski iako je na godisnjem i naravno Nikolina je imala utjecaj na to da mu se obratim sa svojim rezultatom iako je to sve individualno ali ulijeva nadu... 

(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    -Gonal 300/Cetrotide
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

• RebekaB
    24. Kolovoz 2021. 17:04

GPgirl

RebekaB

ja sam low responder..U Ri ne idi🤣 Sljedeca mi je tek u 12 mj pa ti mogu reci kako je u IVF poliklinici kod dr M..

Ajde bas me zanima jer je on jako hvaljen.. isto mi je bio opcija. Divan doktor, bila sam s njim u kontaktu lani kad sam radila obradu i odlucila se prvo za St radi blizine. 

-transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    -Gonal 300/Cetrotide

• RebekaB
    24. Kolovoz 2021. 17:11

Nikolina86

RebekaB

Roxy 💫

Rebeka mozda ti samo treba jaca doza ljekova ne znam jesam se dobro izrazila ali letrozol nije za dobiti puno jajnih stanica bar se meni tako pokazao. Mene su stimulirali sa gonalom i na svakom pregledu a bilo ih je 2 prije aspiracije su mi pojacavali dozu. Mozda bi ti bilo najbolje potraziti drugo mišljenje.

Kod mene se ne moze dobiti vise od 2-3 max. A on je nakon prvog pokusaja/polu pokusaja rekao da nema smisla bacati pare kad isto "reagiram" bilo jaka ili blaga stimulacija.

Ja ti iz vlastitog iskustava mogu preporučiti dr. Lučingera. S mojim amh on je napravio čuda. Kod njega se ne može nažalost preko hzzo. Meni je baš sjeo i kao doktor i kao čovjek- znam cure i kojima nije ali mislim da vrijedi pokušat.

Javi seee Nikolina :)) zvala sam tvog Dr. Nagovorila si me 😂

-transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    -Gonal 300/Cetrotide

• RebekaB
    24. Kolovoz 2021. 17:26

Mariaa94

Pozdrav curke, javljala sam se u prijasnjim temema ali da ponovim suprug i ja smo prije koji mjesec zapoceli s pregledima na MPO s obzirom na spermiogram koji je super ali je morfologija mrvicu losija ali nista strasno poslani smo na dajnje pretrage, meni je obavljen sono hsg i sve je okej, suprug obavio mikrobiolosku obradu i to je u redu. Sutra imamo kontrolu pa molim vas koje ste puno dalje dosle od nas da mi kazete otprilike sto mislite da je sljedece? Svi nalazi okej zasad ali nista se ne dogada, sto nam slijedi? Ovo nam je prva kontrola na koju moramo donijeti nalaze mikrobioloske i hsga

Ostali nalazi hormona?

-transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    -Gonal 300/Cetrotide

• ribic
    24. Kolovoz 2021. 17:30

Maria94 Hormoni i onda vrlo vjerojatno inseminacija jer je ok spermiogram i prohodni jajovodi.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

GPgirl
    24. Kolovoz 2021. 17:36

RebekaB

GPgirl

RebekaB

Ajde bas me zanima jer je on jako hvaljen.. isto mi je bio opcija. Divan doktor, bila sam s njim u kontaktu lani kad sam radila obradu i odlucila se prvo za St radi blizine.

javim obavezno :) na konzultacijama je ostavio divan dojam.  Kada sam pregledao sam imala 8 antralaca taj put (inace bude 6) i rekao je da misli da mozemo dobiti uz drugaciju terapiju vise od 1 ili 2 stanice koliko sam imala do sada svaki put jer da mi AMH nije toliko los (9), a dr u Ri mi je rekla da nema samse sta god da mi da da mozemo vise od 1-2 zbog AMHa.🤷‍♀️ Isto sam krenula prvo u Ri zbog blizine (KBC mi je 5 min autom). 

Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025

GPgirl
    24. Kolovoz 2021. 17:38

Mariaa94

Hormone mi nitko nije ni spominjao jer kao sve je u redu ovako sa ciklusom i to pa nema potrebe 🤷‍♀️ samo zelim da nas ne muce predugo jer previse mi je te neizvjesnosti i straha. I imate li iskustva s dr. Mihajlom Strelecom u Petrovoj? Za sad mi se sviđa njegov pristup i sve ali vidim da su misljenja ljudi podijeljena

Hormoni su dio obavezne obrade u sklopu MPOe tako da mislim da ce te poslati da i njih izvadite, ako ne - trazi ih da naprave ili pitaj svoju ginekologicu za uputnicu za hormonalnu obradu.

Podobnik - 1 x ICSI - ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.