Rebeka Ja bi na tvom mistu svakako potrazila drugo misljenje. Tako je ako prva stimulacija nije urodila plodom onda se triba nesto minjat a ne sve na istu semu da ti daje nema smisla. I jos to kao da dize ruke od tebe mi je smisno. Znam da ti je sad tesko ali nac ces doktor koji ce ti znati propisati pravu terapiju. Bilo je dosta ovdje takvih cura sa nizim amh-om od tebe i slabim odgovorom i ostale su trudne. Javit ce ti se sigurno neka cura i preporuciti ti gdje da odeš po drugo misljenje.
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Rebeka mozda ti samo treba jaca doza ljekova ne znam jesam se dobro izrazila ali letrozol nije za dobiti puno jajnih stanica bar se meni tako pokazao. Mene su stimulirali sa gonalom i na svakom pregledu a bilo ih je 2 prije aspiracije su mi pojacavali dozu. Mozda bi ti bilo najbolje potraziti drugo mišljenje.
Kod mene se ne moze dobiti vise od 2-3 max. A on je nakon prvog pokusaja/polu pokusaja rekao da nema smisla bacati pare kad isto "reagiram" bilo jaka ili blaga stimulacija.
Ja ti iz vlastitog iskustava mogu preporučiti dr. Lučingera. S mojim amh on je napravio čuda. Kod njega se ne može nažalost preko hzzo. Meni je baš sjeo i kao doktor i kao čovjek- znam cure i kojima nije ali mislim da vrijedi pokušat.
👱♀️35 godina, amh 0.9 pmol/l
👱♂️45 godina, svi nalazi savršeni
11/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, gonal, 1 ET, beta 0
04/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, folikuli nisu narasli dovoljno za aspiraciju
5/2021 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, 2 folikula- 2 js, jedna se oplodila
Beta 01.07. 369,3
Beta 03.07. 776,7
16.07. ❤️
Anchy321 pisi me 10. mjesec za prirodni jer ne mogu u 9. Treba proci 2 mjeseca zbog uputnice preko Hzzo-a i fakturiranja..
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Jutro.. meni nije nikako sretno. Prekidamo postupak. Opet slab odgovor tj nikakav. Danas 7mi dan. Letrozol od 2-6 dana i jucer menoupur i ovaleap. Danas pregled i nista. Imam osjecaj da me doktor otpisao. Iduci ciklus mi je napisao : menopur 2amp+ benfola 150 od drugog dana ciklusa. Ako opet bude slab odgovor onda preostaju prirodnjaci ili kako kaze da razmislim o donaciji js. Doslovno mi se danas svijet srusio.
Ja ti predlazem da promijenis doktora, taj isti dr.je meni punu stimulaciju na amh 12 dao bemfola 225 i 1 menopur, a tebi bemfola 150 i 2 menopura, znaci da to nije uopce prejaka stimulacija nego mozda tebi nece bit dovoljna..Na letrizol sam i ja katastrofalno reagirala, imala bi 2 stanice...ako nesto ne ide pa i terapija to treba promijenit...a narocito ako se osjecas otpisano, to ti nikako ne treba, mijenjaj doktora, pravac Zagreb
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Jutro.. meni nije nikako sretno. Prekidamo postupak. Opet slab odgovor tj nikakav. Danas 7mi dan. Letrozol od 2-6 dana i jucer menoupur i ovaleap. Danas pregled i nista. Imam osjecaj da me doktor otpisao. Iduci ciklus mi je napisao : menopur 2amp+ benfola 150 od drugog dana ciklusa. Ako opet bude slab odgovor onda preostaju prirodnjaci ili kako kaze da razmislim o donaciji js. Doslovno mi se danas svijet srusio.
Ja ti predlazem da promijenis doktora, taj isti dr.je meni punu stimulaciju na amh 12 dao bemfola 225 i 1 menopur, a tebi bemfola 150 i 2 menopura, znaci da to nije uopce prejaka stimulacija nego mozda tebi nece bit dovoljna..Na letrizol sam i ja katastrofalno reagirala, imala bi 2 stanice…ako nesto ne ide pa i terapija to treba promijenit…a narocito ako se osjecas otpisano, to ti nikako ne treba, mijenjaj doktora, pravac Zagreb
Dr Lucinger, Radoncic..slove kao dr kojima se da raditi s nizim amh, ovim ostalima ne znam, vjerojatno rusimo statistiku..
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Ja ti predlazem da promijenis doktora, taj isti dr.je meni punu stimulaciju na amh 12 dao bemfola 225 i 1 menopur, a tebi bemfola 150 i 2 menopura, znaci da to nije uopce prejaka stimulacija nego mozda tebi nece bit dovoljna..Na letrizol sam i ja katastrofalno reagirala, imala bi 2 stanice…ako nesto ne ide pa i terapija to treba promijenit…a narocito ako se osjecas otpisano, to ti nikako ne treba, mijenjaj doktora, pravac Zagreb
Dr Lucinger, Radoncic..slove kao dr kojima se da raditi s nizim amh, ovim ostalima ne znam, vjerojatno rusimo statistiku..
A sta kazete na IVF kliniku.. Simunica. Kod njega je sad dosao mladi Grabavac koji je radio kod Lucingera...
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Prvi put na proljece kad sam krenula mi je bila terapija menopur 3am 75 i ovaleap 75 i 3 dan dosati orgalutran 0,25mg. Uvijek mu dolazim 5 ili 6ti dan na prvi pregled i onda vidi prognozu i odluci za dalje.. taj put je odlucio prekinuti zbog slabog odgovora i nastaviti premq spontanom ciklusu. Drugi put je terapija bila femara od 2-6 dana i onda menopur 1x + ovaleap 150iu + 1x orgalutran.. i pted kraj je pojacao na 3 ampule menopura + ovaleap + orgalutran. To je bio ovaj neuspjeli u potpisu. I evo sad na drugom ivf-u opet prekodamo zbog slabog odgovora. Za iduci mi je prepisao: menopur 2amp + bemfola 150 od 2-5og dana i onda pregled pa podvuci crtu. Gotovo sam sigurna da necu vise nastaviti tamo. Ako vidis da ista terapija ne djeluje onda mijenjas a on dize ruke tako meni to na kraju izgleda.
Hej, a koliki su ti fsh i lh? Meni je isti dr rekao da mi jedan jajnik uopce ne radi, da bih na kraju na tom istom jajniku dobivala i po 3 js. I to nije najgore iskustvo koje sam imala kod njega…. Ja bih ti savjetovala da se ne vraćaš više tamo.
U zaostatku sam dobrih 100 stranica, ako ne i više, vidim na zadnjih par da su sve neke bljak vijesti, nadam se da ce se i to popraviti.
Svima zelim sreću, Bozma, Mtb i ostale iz tog vremena bas bi bilo lijepo pročitati neki vaš novi post😁😁
LH 3.8. a FSH 7.5
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Anchy321 pisi me 10. mjesec za prirodni jer ne mogu u 9. Treba proci 2 mjeseca zbog uputnice preko Hzzo-a i fakturiranja..
Ipak me pisi za 12.mjesec stimulirani.. Odustajem od prirodnog...😁
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Rebeka LH i FSH su ti super. Evo malo iz mog iskustva - ja sam uzasan low responder I kod mene uveo bude samo 1 ili 2 stanice. Cak i kada sam bila mladja sa punom stimulacijom sam dobijala uglavnom 5 js. Prvo pitanje - jel znas koliki ti je broj antralaca? U principu za to bi doktor trebalo da te vidi 2 ili3. dana ciklusa. Ukoliko je broj antralaca mali, onda zaista nema smisla jaka stimulacija - ali svejedno stimulacija svakako ima smisla. Ja evo idem sa 'mini' protokolom. Ipak je razlika i da li dobijes jednu ili 2 js, i stimulacija malo pomogne i kod kvalitete js. Mislim da je kod tebe bila greska sto su ti prvo uvek dvali letrozol ili femaru, koji verovatno kod tebe ne daju bas najbolji rezutlat. Moj nekako osecaj je da ces ti daleko bolje reagovati kada krenes ovako sa menopurom direktno. Do sada su ti ga kasno uvodili. Ali svakako bi i moja preporuka bila da potrazis drugog doktora. Mora se kod tebe pronaci najbolja doza i redosled i to je sve u cemu je prica. Ovde u Nemackoj se radi i stimulacija u lutealnoj fazi kod zena kod koji nema antralaca u folikularnoj - ne znam kakva je situacija u Nemackoj. Dodje se posle ovulacije 2-3 dana na pregled i pogleda se da li ima novih antralaca i ako ima radi se stimulacija sve isto kao i u folikularnoj fazi, samo mora tada da se ide u FET, jer naravno materica nije spremna da primi zametak u kasnoj lutealnoj fazi. Ne odustaj nikako :)
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Rebeka htela sam da napisem - ne znam kakva je situacija u Hrvatskoj :) i da li je tu moguce raditi stimulirani u lutealnoj fazi
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji