Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mare0208
    22. Kolovoz 2021. 13:23

Pozdrav cure! Kratko da vas pozdravim..
    Anchy žao mi je zbog bake.. drži se draga ❤
    Tomy u OS se testira 1.dc i prije aspiracije. 
    Razumna čestitam!! 
    Lindsay i ja sam dobila decortin u OS. Ali eto nisam došla do toga da proučavam utjecaj na trudnoću. Mislim da je Kača spominjala da se dobije kod Škvorca isto. 
    Sunny

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

• Mare0208
    22. Kolovoz 2021. 13:26

Ribic ja bih trebala u 12.mj u stimulirani i dr mi je rekao da hormone ne trebam ponavljat iako sam ih radila u 10.mj 2020. Rekao je da mu je u slj postupku bitan samo broj antralaca

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

little123
    22. Kolovoz 2021. 15:57

Bok cure, ispričavam se sto ovako upadam, bila sam malo aktivna do četvrtog mjeseca kad sam trebala prvi pit krenut u postupak, međutim bila sam pozitivna na covid i morali smo odgodit. Onda sam se povukla s foruma i prestala razmisljat o tome svemu. Sad smo u 8.mj trebali krenut u postupak, ali dogodilo se čudo i prvi put smo ugledali pozitivan test. Isla sam vadit betu koja je bila 57.7, a nakon dva dana 77.3. Doktor naravno nije zadovoljan, vjeruje da ce bit biokemijska, ali opet kaze da se nikad ne zna. Nemamo velika očekivanja, ali opet nadamo se da ce se opet dogodit čudo i da ce beta do pon skočiti. Znam da je tu vec bilo razgovora oko toga, ali eto ako imate iskustva s malim betama koje sporo rastu voljela bih znati. Svim curama kojima je postupak bio uspjesan cestitam, svima koje tek to ceka sretnoo 💕

👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
    🧔🏻 28 god/ sve ok
    12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
    1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
    2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
    3. IVF 4/21 covid pozitivna
    4. IVF 8/21

Kacusha
    22. Kolovoz 2021. 16:19

Arnoldica

Sunny_

Jutro cure ❤ da se kratko javim. Ja sam dobro, cekam mengu, a nemam pojma u kojem sam dijelu ciklusa 😅 nadam se da ce brzo.
    Stani ❤😔 pretužno. Neka te od sad samo sreca prati ❤
    Asli žao mi je za bebicu. Ali ova druga se drzi i ne pušta ❤ znam da nije neki hit bit u bolnici, ali bolje da si im pod nadzorom ❤
    Sunflower, SeniRemus čestitam na deckicu i curici 💙💗
    Beba drago mi je da je sve iza tebe. Nadam se da ces se brzo oporavit ❤ drzi se
    Razumna čestitaaaaaam 😍😍😍
    Arnoldica ne mogu vjerovat. Jel dr predlaže još neke pretrage prije iduceg FETa? Drzi se ❤
    Avocado žao mi je nadam se da ce krenut i zavrsit brzo 🤞❤
    Anchy321 žao mi je 😔 baka je otisla da vam na vrijeme moze dogovoriti bebicu 😊 Navijam za vas jako, jako ❤❤❤
    Tweety, T_Ivy, ma2013, ssanjass, ma0208 ❤ i sve ostale cure 😊 navijam za svaku 🍀

Sutra ću se čuti s njim pa dogovorit za dalje, ali vadila sam sve na novo sad u 5.mj prije postupka pa ne znam više šta da vadim 🤷
    Prije ovog FET-a mi je rekao da je sad samo pitanje sreće i statistike kad ću zanijeti. Ja više ni sama ne znam šta da da mislim, kao se vrtim u krug. Uopće ne dolazi ni do implantacije 😔

Vidim da su i kod tebe povisene NK stanice? Sto su ti rekli za to? Kod kojeg si doktora u IVF? 🦾

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    22. Kolovoz 2021. 16:22

Little 123 drzim fige da ipak bude ok 🎈

👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈

Kacusha
    22. Kolovoz 2021. 16:26

Arnoldica

Sunny_

Jutro cure ❤ da se kratko javim. Ja sam dobro, cekam mengu, a nemam pojma u kojem sam dijelu ciklusa 😅 nadam se da ce brzo.
    Asli žao mi je za bebicu. Ali ova druga se drzi i ne pušta ❤ znam da nije neki hit bit u bolnici, ali bolje da si im pod nadzorom ❤
    Arnoldica ne mogu vjerovat. Jel dr predlaže još neke pretrage prije iduceg FETa? Drzi se ❤
    Anchy321 žao mi je 😔 baka je otisla da vam na vrijeme moze dogovoriti bebicu 😊 Navijam za vas jako, jako ❤❤❤
    Tweety, T_Ivy, ma2013, ssanjass, ma0208 ❤ i sve ostale cure 😊 navijam za svaku 🍀

Sutra ću se čuti s njim pa dogovorit za dalje, ali vadila sam sve na novo sad u 5.mj prije postupka pa ne znam više šta da vadim 🤷
    Prije ovog FET-a mi je rekao da je sad samo pitanje sreće i statistike kad ću zanijeti. Ja više ni sama ne znam šta da da mislim, kao se vrtim u krug. Uopće ne dolazi ni do implantacije 😔

Gledam tvoj potpis, dosta je to postupaka pogotovo jer si mlađa 😐 ides jos u 2 FETa, nadam se da se tu krije tvoja bebica. 😊 Kod mojih NK stanica su dva plusa i bas vjerujem da je to problem. Ako moji FETovi ne uspiju probala bih kod Podobnika na intralipidnu, tj. trazit cu ju i sad kod Škvorca iako sumnjam da ce dati. A npr. citala sam da je u BIH to normalna procedura. Ja zadnjih 5g nisam ni prehlađena bila, bas mislim da mi je imunitet jak. 

👨‍🦰 Oligo-normo

Arnoldica
    22. Kolovoz 2021. 18:35

Kača 🌺

Arnoldica

Sunny_

Gledam tvoj potpis, dosta je to postupaka pogotovo jer si mlađa 😐 ides jos u 2 FETa, nadam se da se tu krije tvoja bebica. 😊 Kod mojih NK stanica su dva plusa i bas vjerujem da je to problem. Ako moji FETovi ne uspiju probala bih kod Podobnika na intralipidnu, tj. trazit cu ju i sad kod Škvorca iako sumnjam da ce dati. A npr. citala sam da je u BIH to normalna procedura. Ja zadnjih 5g nisam ni prehlađena bila, bas mislim da mi je imunitet jak.

I meni se čini da su nk i kod nas problem. Za njih sam saznala pred ovaj zadnji stimulirani. Dali su mi Decortin za to. Rekli su mi da vezano uz njih nije ništa znanstveno dokazano da pomaže pa čak ni Decortin. Iako on spušta imunitet pa bi on kao mogao pomoć, ali to je sve upitno. Sad zadnji fet mi je bio dr. G, prije dr. M., Ranije sam bila i kod dr. Š. Tako da sam sve prošla 😂
    Pa ja sam redovno jednom godišnje prehlađena s temperaturom tako da ne znam 🤷 
    Oni ne pridaju neku važnost vezano za te nk stanice, ali ipak su to 3+ pa sve više gubim nadu. Oni isto nemaju intralipidnu što bih ja probala. Ne znam šta više 🤷
    Šta tebi kažu?

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

Kacusha
    22. Kolovoz 2021. 20:45

Arnoldica

Kača 🌺

Arnoldica

Sunny_

I meni se čini da su nk i kod nas problem. Za njih sam saznala pred ovaj zadnji stimulirani. Dali su mi Decortin za to. Rekli su mi da vezano uz njih nije ništa znanstveno dokazano da pomaže pa čak ni Decortin. Iako on spušta imunitet pa bi on kao mogao pomoć, ali to je sve upitno. Sad zadnji fet mi je bio dr. G, prije dr. M., Ranije sam bila i kod dr. Š. Tako da sam sve prošla 😂
    Pa ja sam redovno jednom godišnje prehlađena s temperaturom tako da ne znam 🤷
    Oni ne pridaju neku važnost vezano za te nk stanice, ali ipak su to 3+ pa sve više gubim nadu. Oni isto nemaju intralipidnu što bih ja probala. Ne znam šta više 🤷
    Šta tebi kažu?

Ništa zabrinjavajuće 🤣 ja sam u svakom pila decortin od dana punkcije. Sad cu ga poceti i ranije piti na svoju ruku. 😁

👨‍🦰 Oligo-normo

Arnoldica
    22. Kolovoz 2021. 20:55

Kača Meni ga dali tek od transfera 🤦 i ja mislim da bi trebalo ranije, logično mi je spustiti imunitet prije, a ne tek tada krenuti, ipak mu treba vremena

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

• Ssanjas
    22. Kolovoz 2021. 21:50

Ma2013 evo super sam,kupam se,punim D vitaminom i spremam za sljedeci postupak 💪🏻 prolazi brzo ovo vrime tako da sam jos malo i ja opet u postupku 😊

sanjass322@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.