PerllaA jesi kod Skvorca preko hzzo ili placas?
Ma nije Femara skupa (cca 200 kn) i ta kutija je dovoljna za tri ciklusa. Ne moze se dobiti na recept jer je to preko hzzo lijek registrirana za lijecenje raka, a ne neplodnosti.
Preko hzzo.iza sebe imam samo jedan stimulirani na sv.duhu.tako da sam htjela probati i prirodni ciklus prije stimuliranog, koji idem u pol.ivf. da li si vec pila femaru? To je dogovoreno na mpo kod kojeg ides ili?
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Jutro cure ❤ da se kratko javim. Ja sam dobro, cekam mengu, a nemam pojma u kojem sam dijelu ciklusa 😅 nadam se da ce brzo.
Stani ❤😔 pretužno. Neka te od sad samo sreca prati ❤
Asli žao mi je za bebicu. Ali ova druga se drzi i ne pušta ❤ znam da nije neki hit bit u bolnici, ali bolje da si im pod nadzorom ❤
Sunflower, SeniRemus čestitam na deckicu i curici 💙💗
Beba drago mi je da je sve iza tebe. Nadam se da ces se brzo oporavit ❤ drzi se
Razumna čestitaaaaaam 😍😍😍
Arnoldica ne mogu vjerovat. Jel dr predlaže još neke pretrage prije iduceg FETa? Drzi se ❤
Avocado žao mi je nadam se da ce krenut i zavrsit brzo 🤞❤
Anchy321 žao mi je 😔 baka je otisla da vam na vrijeme moze dogovoriti bebicu 😊 Navijam za vas jako, jako ❤❤❤
Tweety, T_Ivy, ma2013, ssanjass, ma0208 ❤ i sve ostale cure 😊 navijam za svaku 🍀
Sutra ću se čuti s njim pa dogovorit za dalje, ali vadila sam sve na novo sad u 5.mj prije postupka pa ne znam više šta da vadim 🤷
Prije ovog FET-a mi je rekao da je sad samo pitanje sreće i statistike kad ću zanijeti. Ja više ni sama ne znam šta da da mislim, kao se vrtim u krug. Uopće ne dolazi ni do implantacije 😔
Da li ces sad raditi neke dodatne pretrage da se vidi zasto ne dolazi do implantacije? Prije Fet-a?
Vidjet ću sutra s njim. Ja stvarno ne znam šta da vidim više. Imaš neki prijedlog šta bi se moglo?
Nemam..nisam ni ja dobila nesto dodatno..al mene zanima jer mislim da bi i ja mogla imati problem ne samo sa slabijom rezervom, nego i sa implantacijom..mada to je samo moje misljenje, dr.su valjda strucniji, pa ce vidjet sto sve treba..kod koga si ti kod pol.ivf?
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
Jutro cure ❤ da se kratko javim. Ja sam dobro, cekam mengu, a nemam pojma u kojem sam dijelu ciklusa 😅 nadam se da ce brzo.
Stani ❤😔 pretužno. Neka te od sad samo sreca prati ❤
Asli žao mi je za bebicu. Ali ova druga se drzi i ne pušta ❤ znam da nije neki hit bit u bolnici, ali bolje da si im pod nadzorom ❤
Sunflower, SeniRemus čestitam na deckicu i curici 💙💗
Beba drago mi je da je sve iza tebe. Nadam se da ces se brzo oporavit ❤ drzi se
Razumna čestitaaaaaam 😍😍😍
Arnoldica ne mogu vjerovat. Jel dr predlaže još neke pretrage prije iduceg FETa? Drzi se ❤
Avocado žao mi je nadam se da ce krenut i zavrsit brzo 🤞❤
Anchy321 žao mi je 😔 baka je otisla da vam na vrijeme moze dogovoriti bebicu 😊 Navijam za vas jako, jako ❤❤❤
Tweety, T_Ivy, ma2013, ssanjass, ma0208 ❤ i sve ostale cure 😊 navijam za svaku 🍀
Sutra ću se čuti s njim pa dogovorit za dalje, ali vadila sam sve na novo sad u 5.mj prije postupka pa ne znam više šta da vadim 🤷
Prije ovog FET-a mi je rekao da je sad samo pitanje sreće i statistike kad ću zanijeti. Ja više ni sama ne znam šta da da mislim, kao se vrtim u krug. Uopće ne dolazi ni do implantacije 😔
Gledam tvoj potpis, dosta je to postupaka pogotovo jer si mlađa 😐 ides jos u 2 FETa, nadam se da se tu krije tvoja bebica. 😊 Kod mojih NK stanica su dva plusa i bas vjerujem da je to problem. Ako moji FETovi ne uspiju probala bih kod Podobnika na intralipidnu, tj. trazit cu ju i sad kod Škvorca iako sumnjam da ce dati. A npr. citala sam da je u BIH to normalna procedura. Ja zadnjih 5g nisam ni prehlađena bila, bas mislim da mi je imunitet jak.
I meni se čini da su nk i kod nas problem. Za njih sam saznala pred ovaj zadnji stimulirani. Dali su mi Decortin za to. Rekli su mi da vezano uz njih nije ništa znanstveno dokazano da pomaže pa čak ni Decortin. Iako on spušta imunitet pa bi on kao mogao pomoć, ali to je sve upitno. Sad zadnji fet mi je bio dr. G, prije dr. M., Ranije sam bila i kod dr. Š. Tako da sam sve prošla 😂
Pa ja sam redovno jednom godišnje prehlađena s temperaturom tako da ne znam 🤷
Oni ne pridaju neku važnost vezano za te nk stanice, ali ipak su to 3+ pa sve više gubim nadu. Oni isto nemaju intralipidnu što bih ja probala. Ne znam šta više 🤷
Šta tebi kažu?
Sad vidim..ja sam kod dr.G.bila na konz.i vjerojatno ce i postupak ici kod njega
Anchy žao mi je zbog bake, drži se 💜
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Ssanjass, kad krečeš, u 9 mj?
Napuni baterije do onda i javi se kad kreneš. 😊❤️
Cure koje imaju nešto danas, sretnooo. ❤️😊🍀
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Avocado Ja sam npr. imala blighted ovum (prazna gestacijska) i nisam uopce krenula sama krvariti sve dok nisam isla na medikamentozni. Prestala s terapijom i sve al nista nije samo krenulo.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Perlla Ja sam ti vec uzimala Femaru 11/2020-4/2021 uz dogovor s mpo doktorom. Za ciljane odnose i inseminaciju. Al nije upalilo. Vecinom bi imala jedana vodeci folikul (kao i inace), a mislim da su dva puta bila dva vodeca.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
ma2013 kraj 9mj krecem u postupak,jos mi je 10-tak dana guzva na poslu,onda krecem sa odmaranjem i pripremanjem 😊 a od 1.10 sam i na godisnjem tako da se necu vracat doma sve dok ne izvadim betu 💪🏻💪🏻 Jer ne znam pazit na sebe kad sam doma 🤣🤣🤣
sanjass322@gmail.com
Avocado zao mi je sto jos nije krenulo, vjerujem da te to bas muci i da je grozan osjećaj cekati da krene 😟. Nisam imala medikamentozni pa ne znam rec. Ali iza vakumske kiretaze su mi rekli cim dobijem prvu menstruaciju da mozemo dalje pokusavati. Sad treba izdržati do sutra i vidit sta ce ti doktori rec. Ali pretpostavljam da ce morati nešto napraviti, drzi se 😘
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Lindsay ja sam uzimala Decortin do 12tt. Nemamo nikakvih posljedica sve je ok. Mislim da sve cure koje su kod Škvorca dobivaju
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Sortiraj odgovore
Najstariji