Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope33
    21. Kolovoz 2021. 20:35

ribic

Curke, ponavljam pitanje - ako netko zna, a nije skuzio post.

Ja sam bila na stimulaciji od 24.4.-7.5. Ostala trudna, blighted ovum i medikamentozni prekid 20.6.
    E sad, ja bih htjela ponovit hormone (zadnji su stari ravno godinu dana). Koliko od stimulacije treba proci da bi se dobila ok slika? Nazalost nemrem pitati mpo doktora jer on veli da nema potrebe raditi opet. A mene muci kako se krece amh i fsh i zelim otici vadit. Soc. ginicka mi dala uputnicu bez problema pa sam htjela odradit to iduci tjedan (taman trebam dobiti).
    Ima netko iskustvo na ovu temu?🤔

Ja sam vadila 4 ipo mj nakon stimulacije i ocekivala ocajan rezultat, medutim nalaz fsh je bio bolji nego u postupku prije stimulacije, tako da ocito se to brzo dovede u red. AMH je navodno konstanta makar je meni i taj nalaz posteno varirao premda je uvijek raden u istom labu.

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

• RebekaB
    21. Kolovoz 2021. 20:38

Hope33

RebekaB

Evo mene k vama. Danas (5to dan ciklusa) prvi pregled. Lijevo nemam nista a desno 22mm cista! A iza nje 11 i 12mm folikuli. Danas jos pijem femaru a od sutra 2ampule menoupura + ovaleap 150.. do pon a onda pregled i vidjeti za dalje ili prekinuti ovaj ciklus radi ciste. Koji sam pehista! Dali je imao tko takvo iskustvo?

Imala sam ja ciklus prije postupka pa me dr stavio na kontracepciju i morala sam doc na kontrolni pregled da utvrdi da se povukla, nakon toga u stimulaciji se takoder cista pojavila pa je dr cak ocekiva losiji rezultat, ali ocito su u njoj bila il 2 folikula il ne znam, uglavnom nije utjecala na postupak makar mi je ta cista ostala i u trudnoci, polagano se smanjuje. Uglavnom..ne zamaraj se previse s tim..te ciste nam i nastaju kao posljedica stimulacija..

Hvala ti na odg! Umirila si me... od silne rastresenosti danas ne sijecam se dali sam prije sat vr popila femaru ili ne, tako da sam popila sada.. nadam se da nisam u slucaju da sam duplo zaje.. nesto :/ 

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

Anči 💕
    21. Kolovoz 2021. 21:38

Hvala vam cure ❤️ urmla mi je baka...bila je bas tesko bolesna..znali smo da je kritično i d je pitanje koliko će još izdrzat ali na smrt nikad ne mozes bit spreman... bas mi je tesko jer me ona odgajala i cijelo dijetinjstvo sam bila njezina mezimica..sad sam malo nadošla pa reko da vidim jel ima sta novog ovdje, jer vi ste podrška vrhunska i uz vas je sve lakse..ali mi je bas bas tesko..samo se nadam da sad ovaj stres neće utjecat na jajne stanice i to..hvala još jednom svima vrlim vas sve...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Roxy ✨
    21. Kolovoz 2021. 22:09

Anchy zao mi je, koliko god je netko blizak bolestan ili star jednostavno boli kada nas napuste i na to se čovjek ne može pripremiti. Sada je baka na ljepšem mjestu di nema boli i pazi na svoju mezimicu ❤️!

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

• Klaudija1410
    21. Kolovoz 2021. 22:26

Ljep pozz svima dali mi moze ko pomoci zadnju menstruaciju sam imala 11.07.2021 napravila sam test pokazalo mi je dve crtice al jedna tamnija jedna svetla ponovila sam nakon par dana isto mi se pokazalo.... Stalno mi se vrti povraca spava mi se mljeko mi curi samo iz jedne dojke i stomak mi se jako napuho... Molim vas dali je moguce da sam trudna da mi dva testa pokaze isto.... Hvalaa 

GPgirl
    21. Kolovoz 2021. 22:33

anchy321

Hvala vam cure ❤️ urmla mi je baka…bila je bas tesko bolesna..znali smo da je kritično i d je pitanje koliko će još izdrzat ali na smrt nikad ne mozes bit spreman… bas mi je tesko jer me ona odgajala i cijelo dijetinjstvo sam bila njezina mezimica..sad sam malo nadošla pa reko da vidim jel ima sta novog ovdje, jer vi ste podrška vrhunska i uz vas je sve lakse..ali mi je bas bas tesko..samo se nadam da sad ovaj stres neće utjecat na jajne stanice i to..hvala još jednom svima vrlim vas sve…

moje saucesce☹️ bake i djedovi su posebna ljubav❤️

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Tina292
    21. Kolovoz 2021. 22:55

anchy321

Hvala vam cure ❤️ urmla mi je baka…bila je bas tesko bolesna..znali smo da je kritično i d je pitanje koliko će još izdrzat ali na smrt nikad ne mozes bit spreman… bas mi je tesko jer me ona odgajala i cijelo dijetinjstvo sam bila njezina mezimica..sad sam malo nadošla pa reko da vidim jel ima sta novog ovdje, jer vi ste podrška vrhunska i uz vas je sve lakse..ali mi je bas bas tesko..samo se nadam da sad ovaj stres neće utjecat na jajne stanice i to..hvala još jednom svima vrlim vas sve…

Moja sućut anchy! Vjerujem da oni koji nam odu u drugi svijet su naši anđeli s neba koji nas čuvaju... 

👱🏻‍♀️ 32, neprohodni jajovodi, PCOS, inzulinska rezistencija, AMH 26, FSH 6.5, LH 4.4.
    👨🏻‍🦲 41, sve ok
    05/2020: heterotopična trudnoća, 6.tt spontani.
    07/2021: 1. IVF (Suprecur, Gonal 225 IU, Ovitrelle): 8 zrelih jajašca, 7 oplođenih, 5 blastica, 2 vraćene - biokemijska 🥺
    09/2021: 1. FET 2 blastice 🙏
    6 dnt: ➕ 9 dnt: 435 🥳 11 dnt: 835 🙏 15 dnt: 3695 🥰
    1.UZV (6+2): imamo 2 srčeka ❤❤🙏🙏

Hope33
    21. Kolovoz 2021. 23:05

anchy321

Moja sucut😔

Hope33
    21. Kolovoz 2021. 23:07

RebekaB

Hope33

RebekaB

Evo mene k vama. Danas (5to dan ciklusa) prvi pregled. Lijevo nemam nista a desno 22mm cista! A iza nje 11 i 12mm folikuli. Danas jos pijem femaru a od sutra 2ampule menoupura + ovaleap 150.. do pon a onda pregled i vidjeti za dalje ili prekinuti ovaj ciklus radi ciste. Koji sam pehista! Dali je imao tko takvo iskustvo?

Imala sam ja ciklus prije postupka pa me dr stavio na kontracepciju i morala sam doc na kontrolni pregled da utvrdi da se povukla, nakon toga u stimulaciji se takoder cista pojavila pa je dr cak ocekiva losiji rezultat, ali ocito su u njoj bila il 2 folikula il ne znam, uglavnom nije utjecala na postupak makar mi je ta cista ostala i u trudnoci, polagano se smanjuje. Uglavnom..ne zamaraj se previse s tim..te ciste nam i nastaju kao posljedica stimulacija..

Hvala ti na odg! Umirila si me… od silne rastresenosti danas ne sijecam se dali sam prije sat vr popila femaru ili ne, tako da sam popila sada.. nadam se da nisam u slucaju da sam duplo zaje.. nesto :/

Znam da je tesko, ali nemoj se zamarat, znas i sama da je jedna dovoljna🙂

MISS
    21. Kolovoz 2021. 23:09

Anchy moja sućut 🙏🥰

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.