Beba nije uopšte pravilo da moraš krvariti. I kod mene je u oba slučaja (obe kiretaze) bilo tako da već sledeći dan nije bilo ništa. I mene je bolelo najviše drugi, treći dan posle, ali nije bilo strasno. Doduše ja imam bas visok prag boli. I kod spontanog sad nisam nijedan lek protiv bolova uzela, nekako sebi do poslozim u glavi da je to proces i tako mora - osetim bol, naravno, ali me ne blokira.
Ako ne prestane da boli obavezno u ponedeljak pitaj doktoricu da li je sve to u redu. Dokle god nemaš visoku temperaturu trebalo bi da jeste. A to sto boli je sada sto se materica steže da se vrati u normalno stanje
Anchy užasno, strasno mi je zao. Toliko na sve druge misliš, a onda dodju tako tužni dogadjaji. Moje najiskrenije saučešće. Čuvaj se i drži i tu smo za svaki vid podrske i šta god da treba ❤️
Hvala ti na savjetu, sad mi je lakše jer čitam da kao žene krvare do 8 dana pa sam se malo prepala misleći da li se to negdje zadržava.
Ja inače od prve menstruacije imam užasno jake bolove i menga mi traje po 7 dana. Imam stvarno veliku toleranciju na bol i zbog kičme. Ovo su mi kada ležim baš oni pravi jaki menstrualni bolovi, više mi je ta bol kad sjednem pa kao da sam to sve nešto stisla i sjela na to 😂😂 ali vidjet ćemo, ja se nadam da će proći ubrzo, mislim i mora to boliti ipak su to strugali sve i treba se maternica oporaviti.. Sve ću ja to svojoj gin.reći, ona će najbolje znati..
Ja vam ne mogu opisati kako je lakše tu s vama. Uvijek mogu pitati, nažalost sve imamo neka ne baš lijepa iskustva, ali mi je drago da smo bar tu i pomažemo si međusobno kad smo već imale nesreću da nam se to sve događa..
Grlim vas sve jako puno ❤️❤️
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Anchy iskreno saučešće ❤️
Ma2013kakvo je stanje kod tebe?malo sam manje na forumu ovih dana al često te se sjetim 🥰
Sunny šaljem puno puno 😘🥰
I sretno svim curama i jedan veliki hug 🥰
Ssanjass, znaš da i ja tebe. ❤️ U pon imam pregled endokrinologa. Pa bumo vidli kad i kako dalje 😊 kako si ti? 😊
Anchy, iskreno saučešće. ❤️
Tiki, malena Doris je preeeedivna ❤️
Svim curama čestitam na testičima, betama i uzv-ima. ❤️🍀
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Curke, ponavljam pitanje - ako netko zna, a nije skuzio post.
Ja sam bila na stimulaciji od 24.4.-7.5. Ostala trudna, blighted ovum i medikamentozni prekid 20.6.
E sad, ja bih htjela ponovit hormone (zadnji su stari ravno godinu dana). Koliko od stimulacije treba proci da bi se dobila ok slika? Nazalost nemrem pitati mpo doktora jer on veli da nema potrebe raditi opet. A mene muci kako se krece amh i fsh i zelim otici vadit. Soc. ginicka mi dala uputnicu bez problema pa sam htjela odradit to iduci tjedan (taman trebam dobiti).
Ima netko iskustvo na ovu temu?🤔
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Tomy28 nisam iz Osijeka, ali dobro došla. A što te točno zanima? Postupci svugdje idu sto se tice korone manje vise isto. Potrebno je testiranje prije kretanja u postupak. Ima par cura iz Osijeka, sigurno će se javiti. Na prve 3 stranice imas detaljno o postupcima i upute kako da središ potpis.
Ma samo me zanimalo to testiranje prije FETA to znaci da se i 1dc treba testirati ili? Dugo sam i ja u tim vodama 9godina ali imamo IVF curicu pa sada bih drugo a imamo smrzlica.
Ribic nemam iskustva koliko vremena treba proc da se dobije prava slika, ali me cudi da ti je doktor rekao da ne trebas ponavljat hormone. Kada sam 3 mjeseca nakon stimuliranog postupka isla u prirodni FET su mi u klinici sve hormone ponovo pregledali 🤷 sto mi je nekako i logicno da se vidi dali se sve dovelo u normalu. Na tvom mistu bi ja to svakako napravila s obzirom da imas uputnice i da kreces jos malo u novi postupak 🤞🍀
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Roxy U vinogradskoj su mi rekli da nema potrebe i da su nalazi stari samo godinu dana i da se tu nema sto promijeniti.
U poliklinici ivf takoder nisu trazili nove.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ribic Sad bas razmisljam da smo mi imali nalaze prije prvog stimuliranog stare pola godine i isto su nam sve nanovo trazili. Mozda je to politika u mojoj klinici stvarno ne znam ali znam da su uvik htjeli vidit stvarno stanje. A da se u godinu dana nema sta puno prominit mi isto nije logicno jer mojoj sestri se TSH prominia u pola godine bez terapije, samo srica smanjia se taman kako treba. Jeli ti ides u potpuno prirodni postupak ili sa blagom stimulacijom?
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Ribic ja sam sebi samo glupost napravila kada sam prošli put posle neuspešnog procesa išla da vadim hormone posle dva meseca. FSH mi je sa 10 skočio na 18 a AMH pao sa 6 na 2. Moj mpo doktor me posle kritikovao šta sebi nabijam tenziju. I tako idemo uskoro u proces videće se po antrqlcima i stimulaciji šta i kako treba. Moje iskustvo ue dakle bez tri meseca pauze ne vredi vaditi ponovo hormone
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Evo mene k vama. Danas (5to dan ciklusa) prvi pregled. Lijevo nemam nista a desno 22mm cista! A iza nje 11 i 12mm folikuli. Danas jos pijem femaru a od sutra 2ampule menoupura + ovaleap 150.. do pon a onda pregled i vidjeti za dalje ili prekinuti ovaj ciklus radi ciste. Koji sam pehista! Dali je imao tko takvo iskustvo?
Imala sam ja ciklus prije postupka pa me dr stavio na kontracepciju i morala sam doc na kontrolni pregled da utvrdi da se povukla, nakon toga u stimulaciji se takoder cista pojavila pa je dr cak ocekiva losiji rezultat, ali ocito su u njoj bila il 2 folikula il ne znam, uglavnom nije utjecala na postupak makar mi je ta cista ostala i u trudnoci, polagano se smanjuje. Uglavnom..ne zamaraj se previse s tim..te ciste nam i nastaju kao posljedica stimulacija..
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Curke, ponavljam pitanje - ako netko zna, a nije skuzio post.
Ja sam bila na stimulaciji od 24.4.-7.5. Ostala trudna, blighted ovum i medikamentozni prekid 20.6.
E sad, ja bih htjela ponovit hormone (zadnji su stari ravno godinu dana). Koliko od stimulacije treba proci da bi se dobila ok slika? Nazalost nemrem pitati mpo doktora jer on veli da nema potrebe raditi opet. A mene muci kako se krece amh i fsh i zelim otici vadit. Soc. ginicka mi dala uputnicu bez problema pa sam htjela odradit to iduci tjedan (taman trebam dobiti).
Ima netko iskustvo na ovu temu?🤔
guglala ali nisam nista nasla. Najbolje da zoves u ponedjeljak i pitas da budes sigurna. Ja imam nalaze stare godinu dana i rekli da ne moram ponavljati za novi stimulirani u 12 mj🤷♀️ To valjda ovisi o dr do dr 😑
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Sortiraj odgovore
Najstariji