Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope33
    18. Kolovoz 2021. 13:04

GPgirl

iris_iris

Hope33

iris_iris

Hope33

iris_iris

Hope33 mogu te malo pitati oko tog progesterona i lh. Kako ste to detektirali? Jesi išla vadit dok si još bila pod stimulacijom? Jesu ti komentirali da je to povezano s nižim amh? Jel te Radončić sam slao ili si napomenula da je možda to bio problem? (to me zanima jer sam i ja bila kod njega, nikad nije slao na dodatne pretrage) Kolike su bile vrijednosti te povišene ako se možeš sjetiti? 100 pitanjahvala!

U 1.postupku, full stimulacija, 9 ti dan ciklusa, prije stoperice, dr. mi je vadio estradiol i progesteron, on je bio 5.4, i radi toga je dr odustao od svjezeg transfera, cekala sam fet, poslije kod polustimulacija s letrizolom progesteron mi nije ni vaden, a dr Radoncicu sam ja napomenila to sta mi se dogodilo u 1 postupku, na to je on rekao (suprefakt idemo s njim i ne moramo progesteron ni mjerit, znam da ce bit nizak), da nazalost citala sam da je to povezano i s ranijom menopauzom, al nisam pitala doktora..

Hvala ti na pojašnjenju! Ja imam puno niži amh od tebe tako da ko zna kakva je kod mene situacija. Baš ću si zapisati da to prokomentiram s dr. Ako smijem pitati - koliki su ti FSH i LH?

Pitaj svakako, fsh su mi prosle godine bili, fsh 12, a lh 10, poslije toga ga se nisam usudila ni kontrolirat, ciklusi od 23 do 26 dana…ma triba bit uporan i bit ce :)

Ja imam fsh 10 i lh 4 mjereno prije god i pol jer kasnije kad sam mjerila nije bilo prošlo dovoljno od stimulacija pa ti rezultati nisu baš relevantni. A da, treba malo i sreće, nadam se da će biti. Tebi čestitam na uspjehu❤️❤️ i hvala ti na info!

i ja sam team nizak AMH i dobijem u stimuluranom 2 stanice od toga jedna dobra😒 Koliko antralaca imate? Ja izmedju 6-8. Moja AMH je 9

Pa ti imas amh skoro kao ja, i moj je mjeren 7, 10 ,12 pmola, antralaca nemam vise od 7, a stanica sam imala u stimuliranom 6 pa 9, a u blagom (8, 4, 2, 3), nisu ti pogodili protokol, moze to puno bolje

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

Hope33
    18. Kolovoz 2021. 13:09

RebekaB

Od danas sam na letrozolu 2-6ti dan.. krecemo u novi postupak..

Drzimo figee🤞

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

GPgirl
    18. Kolovoz 2021. 13:15

RebekaB

neka bude zadnji 🤞🤞🤞

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

GPgirl
    18. Kolovoz 2021. 13:17

Hope33

GPgirl

iris_iris

Hope33

iris_iris

Hope33

iris_iris

Hope33 mogu te malo pitati oko tog progesterona i lh. Kako ste to detektirali? Jesi išla vadit dok si još bila pod stimulacijom? Jesu ti komentirali da je to povezano s nižim amh? Jel te Radončić sam slao ili si napomenula da je možda to bio problem? (to me zanima jer sam i ja bila kod njega, nikad nije slao na dodatne pretrage) Kolike su bile vrijednosti te povišene ako se možeš sjetiti? 100 pitanjahvala!

U 1.postupku, full stimulacija, 9 ti dan ciklusa, prije stoperice, dr. mi je vadio estradiol i progesteron, on je bio 5.4, i radi toga je dr odustao od svjezeg transfera, cekala sam fet, poslije kod polustimulacija s letrizolom progesteron mi nije ni vaden, a dr Radoncicu sam ja napomenila to sta mi se dogodilo u 1 postupku, na to je on rekao (suprefakt idemo s njim i ne moramo progesteron ni mjerit, znam da ce bit nizak), da nazalost citala sam da je to povezano i s ranijom menopauzom, al nisam pitala doktora..

Hvala ti na pojašnjenju! Ja imam puno niži amh od tebe tako da ko zna kakva je kod mene situacija. Baš ću si zapisati da to prokomentiram s dr. Ako smijem pitati - koliki su ti FSH i LH?

Pitaj svakako, fsh su mi prosle godine bili, fsh 12, a lh 10, poslije toga ga se nisam usudila ni kontrolirat, ciklusi od 23 do 26 dana…ma triba bit uporan i bit ce :)

Ja imam fsh 10 i lh 4 mjereno prije god i pol jer kasnije kad sam mjerila nije bilo prošlo dovoljno od stimulacija pa ti rezultati nisu baš relevantni. A da, treba malo i sreće, nadam se da će biti. Tebi čestitam na uspjehu❤️❤️ i hvala ti na info!

i ja sam team nizak AMH i dobijem u stimuluranom 2 stanice od toga jedna dobra😒 Koliko antralaca imate? Ja izmedju 6-8. Moja AMH je 9

Pa ti imas amh skoro kao ja, i moj je mjeren 7, 10 ,12 pmola, antralaca nemam vise od 7, a stanica sam imala u stimuliranom 6 pa 9, a u blagom (8, 4, 2, 3), nisu ti pogodili protokol, moze to puno bolje

To je rekao i dr M u IVF poliklinici. Cemo vidjeti na zimu. U potpisu imam dosadasnju terapiju.

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

AuroraB
    18. Kolovoz 2021. 13:24

darliv

AuroraB zasad imam samo dogovorene konzultacije 25.10. kod dr. Pavičić, ali pripremam sve nalaze dotad da ne gubim vrijeme kasnije, osim ako ne budem morala jos nesto dodatno mimo ovih osnovnih…nekako se nadam da cu biti u postupku prije Nove

Sad kad si se već odlučila za ZG, da li možda razmišljaš o nekoj privatnoj klinici preko HZZO-a? Jučer sam bila u IVF-u i čula da upisuju za kraj 11mj, i za 12mj. Mene je baš mučilo u prošlom postupku u Petrovoj što su mi se mijenjale doktorice, nije išlo baš glatko, a dogovor koji sam imala sa svojim doktoricom zamjena nije uvažavala.. Baš sam tad požalila što sam otišla ponovno tamo, naajviše zbog toga što u tako velikom sistemu nema previše mjesta za "personaliziranu" brigu. 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Asli 🌱
    18. Kolovoz 2021. 13:27

Anchy i dalje ide, ali lagano. To je valjda normalno zbog drugog ploda i hematoma. Dobila sam antibiotike za mjehur, pa se nadam da će tegobe uskoro prestati.
    Razumna znam bar da nismo u istoj sobi, prepoznala bi po dijagnozi 🙂 Knjige čitam samo tako, malo odlutam pa mi je to super 
    Tea_0501 znam kakve su to muke, ali nemoj brinuti previše, može biti sve sasvim u redu 🙂

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

iris_iris
    18. Kolovoz 2021. 13:33

RebekaB

sretnoooo 🤞🤞🤞 pratim 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

darliv
    18. Kolovoz 2021. 13:35

AuroraB

darliv

AuroraB zasad imam samo dogovorene konzultacije 25.10. kod dr. Pavičić, ali pripremam sve nalaze dotad da ne gubim vrijeme kasnije, osim ako ne budem morala jos nesto dodatno mimo ovih osnovnih…nekako se nadam da cu biti u postupku prije Nove

Sad kad si se već odlučila za ZG, da li možda razmišljaš o nekoj privatnoj klinici preko HZZO-a? Jučer sam bila u IVF-u i čula da upisuju za kraj 11mj, i za 12mj. Mene je baš mučilo u prošlom postupku u Petrovoj što su mi se mijenjale doktorice, nije išlo baš glatko, a dogovor koji sam imala sa svojim doktoricom zamjena nije uvažavala.. Baš sam tad požalila što sam otišla ponovno tamo, naajviše zbog toga što u tako velikom sistemu nema previše mjesta za "personaliziranu" brigu.

Razmisljala sam o tome, ali s obzirom da kod nas nema konkretnog problema pa nema puno kombiniranja s terapijom nekako me povuklo jos jednom kod njih pokusati, malo sam zatvorenija osoba i ne volim mijenjati bas osobe i prostore pa mi je to zasad prevagnulo.... Iako ako dođe do sljedećeg puta tada bi svakako isla u privatnu kliniku.. Ti si u fazi cekanja trenutno?

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• RebekaB
    18. Kolovoz 2021. 13:36

GPgirl

iris_iris

Hope33

iris_iris

Hope33

iris_iris

iris_iris

GPgirl ja imam amh 2, imam 4-6 antralaca, s tim da sam u npr prvom stimuliranom dobila 5 stanica, sve se oplodile.. kasnije u blago stimuliranom (klomifenskom) 1, a ostalo su sve bili neki polupokusaji.

Ja ono sto dobijem od postupka znaci 2-3 antaralaca, jedan stane pa sam punktirala 2 i od ta 2 je jedan bio s JS. i oploden ali nista. Ugl. Nema kolicine i ide se samo na kvalitetu. 

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

Anči 💕
    18. Kolovoz 2021. 13:36

RebekaB

Sretnoo 🤞🤞
    Tea samo pozitvno 🙏 nek se dupla 🙏

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.