Tweety88 drži se. Vjerujem da će biti sve u redu.
Cure hvala vam. Ja odkad ležim i mirujem, sve je stalo. Ovo je baš igra sa živcima.
Bit ce sve uredu, vjer hematom, najgore je izdrzat psihicki
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Hope33 a koliko si imala u dobitnom? folikula, stanica, koji dan su ti vratili
Folikula manje nego stanica.hah..folikula 7, 9 stanica, do 5 tog dana ostale 2 blaste i 2 morule, 2 blaste vratili i 2 morule pustene do 6 tog dana i tad su stale u razvoju pa nije bilo za zamrznit..
e da, da, sad kad kažeš mi je poznato da si pisala9 stanica, lijepo, znači 2 blaste su bile kad se primilo..
Je je, detaljno sam ja to opisala
Haha, al bas zato sta znam kako je, ja sam mislila da sam ja otpisani slucaj, zapravo dr. u Cita me i je otpisao..
Tweety, Tea, Beba, Asli 💪🏻🙏🍀 držite se curke
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Hope33 i ja nekad imam osjećaj da sam težak slučaj pa im se baš i ne da oko mene petljat..
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Hope33 i ja nekad imam osjećaj da sam težak slučaj pa im se baš i ne da oko mene petljat..
Isto, zato sam odlucila promijeniti kliniku/bolnicu za slijedeca 2 sta su mi ostala.
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Tocno to, i ja sam zato promijenila, nije mi bilo lako iz St se odlucit na Zg, znala sam da ne bi mogla vise od 2 stimulacije godisnje, a ovdje sam vrtila svako 2 mj blage protokole, i samo konzultacije su me vec (digle), bila sam u Poliklinici Ivf (prof Simunic) i Repromed (dr. Radoncic), nakon konzultacija osjecala sam se vec neusporedivo bolje
Mali update i od mene. Bila sam danas kod moje ginekologice na pregledu, samo da proverimo da li je posle kiretaze sve u redu. Sve je okej i cisto. Imam cak i tri antralca (za mene je to kao kuca), od toga dva na desnom jajniku koji mi je do prosle godine bio potpuno neaktivan, a evo u poslednjih nekoliko meseci se probudio. Trenutno sam na antibebi pilulama po savetu MPO doktora, kako bi se sve smirilo, pa cemo 08.09. videti kakva je situacija i ako bude antralaca odmah cemo krenuti sa stimulacijom. Od ove nedelje vec sam ponovo pocela da se pikam hormonom rasta, pa cemo videti.
Tweety samo miruj i polako. Ta krvarenja su izgleda postala kao dobar dan. Odlicna je vest da je bebica u redu i to je ono sto je najvaznije
Maslacak havla mnogo sto si se javila. Bas sam mislila na tebe i pitala se kako si i da li su mucnine malo blaze. Zao mi je sto te to i dalle muci. Drzi se i dalje od kompjutera i TV-a, znam kako od njih moze da bude samo gore. Odmaraj i proci ce to brzo, videces
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Darliv razumijem te, i sama sam tako razmišljala, bilo mi je žao prije kad sam vidjela na forumu da cure navijaju za privatne klinike jer smatram da su doktori/ce u Petrovoj vrhunski u svom području, no često zaboravljamo da su ograničeni novčanim sredstvima za lijekove i vremenom. Npr. meni je dr, htjela prepisati Pergoveris u penu, ali ga nisu imali pa sam dobila Menopur u kutijici iz Jugoslavije. Ni mi nemamo neku pretjeranu dijagnozu, pa uvijek bude hrpa nezrelih stanica... I sad već nakon tri postupka mi je lagano dosta, iako nisu sva tri tamo bila.. Moja doktorica mi je rekla da ćemo obavezno ići na duplu štopericu, zato je i odabrala Menopur da bude manje stanica ali kvalitetnijih, i sa duplom štopericom to finiširamo. Međutim, otišla je na simpozij, a druga je rekla: "Mah, ne treba tu dupla štoperica!" I totalno zanemarila činjenicu da imam problem sa nezrelim stanicama (a naravno da zanemari jer ne stigne ona sad opet sa svakim pacijentom utvrđivati gradivo). I tak... Isto tako, ovo sve skupa je vrlo vjerojatno pitanje sreće i sudbine, tako da treba ići tamo gdje se najbolje osjećamo. Meni je Petrova nekako u srcu, ali moram dalje jer mi ide vrijeme
GP i Iris_Iris, ne znam koja je njihova politika oko toga...ali znam što sam čula. Moguće da je zvala neka njihova pacijentica od ranije, pa da imaju drugačiji tretman... Meni su dosta brzo dali termin nakon konzultacija, moguće jer sam bila njihov pacijent i imala izvanmaterničnu, stvarno ne znam... Znači, ja sam bila krajem 5.mj i dobila termin u 8.mj, a ti u 6.mj i dobila termin u 12.mj... Imaju oni neku internu selekciju vjerojatno..
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Tocno to, i ja sam zato promijenila, nije mi bilo lako iz St se odlucit na Zg, znala sam da ne bi mogla vise od 2 stimulacije godisnje, a ovdje sam vrtila svako 2 mj blage protokole, i samo konzultacije su me vec (digle), bila sam u Poliklinici Ivf (prof Simunic) i Repromed (dr. Radoncic), nakon konzultacija osjecala sam se vec neusporedivo bolje
Tome se i ja nadam..
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
T_Ivy hvala na ohrabrenju i super da je kod tebe sve u redu. Drzim ti fige na najjace da sad uspije 🤞🏻❤💪🏻
Maslacak ❤
Elle kako si ti?
💛🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji