Cure, beta je 9.
Ajme, presretna sam. Neću morati na kiretažu. Imam idući tjedan pregled kod svoje doktorice. A jučer mi je dala uputnicu za VV za konzultacije, pa planiram idući tjedan zvati kad se vrate s go i da dogovorim novi postupak.
Ja sam odlučila da ne odustajem i ići ću dok ne dođem do svog klupka sreće. Jednom mora upaliti .
Josipab hvala ti. Čitam vas ja redovno,ali nisam pisala.
Razumna nemoj ni razmišljati o ubojstvu. Ne daj Bože! Mi smo lavice i sve izdržimo. Ja više ne tugujem nego se pripremam za idući postupak. Puno mi je lakše kad imam plan. Malo me ovo jučer poljuljalo,ali sad sam opet ok .
2 tjedna sam bila baš loše i počela sam moliti neku molitvu od sv Maravillas za potomstvo i sutradan sam bila kao nova. Nisam osjećala tjeskobu i tugu. Naravno, žao mi je i uvijek će mi biti žao,ali mogu skroz normalno funkcionirati i vesela sam , prihvatila sam stvari kakve jesu i idem dalje u borbu.
Nadam se da ćeš sad biti bolje kad čuješ srce i da ćeš misliti pozitivno.
Meni pomaže da idem svuda i da se družim s ljudima,onda nemam vremena misliti gluposti. Išla sam na more i bitno mi je da nisam sama i to me baš izvuklo,a vjerujem da mi je molitva pomogla. Ja sam mislila da će mi ovo biti smak svijeta i da neću moći normalno živjeti nakon ovoga,ali sam opet ista osoba i vesela .
Rekla sam si da ću ići dok ne uspijem .
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Razumna zaboravila sam napisati,hvala ti na lijepim riječima.
Sayuri meni kad nešto ne paše ili mi je dosadno ja preskočim i ignoriram.
Ti na sreću nisi u MPO vodama i ne veže te ništa za ovu temu, pa ne vidim razlog zašto se raspravljaš i iznosiš svoje mišljenje i pritom sve uznemiravaš .
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Ana26, neopisivo mi je drago sta se ne moras dalje patiti! Sigurno ces lakse i prebroditi ovo sve skupa bez dodatne traume..druzi se s dragom ljudima, ispuni se necim sta ti je drago a sta si zanemarila, placi kad ti se place i bit ce zauvijek sve u redu 🥰
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Cure, betaje 9.
Ajme, presretna sam. Neću morati na kiretažu. Imam idući tjedan pregled kod svoje doktorice. A jučer mi je dala uputnicu za VV za konzultacije, pa planiram idući tjedan zvati kad se vrate s go i da dogovorim novi postupak.
Ja sam odlučila da ne odustajem i ići ću dok ne dođem do svog klupka sreće. Jednom mora upaliti .
Josipab hvala ti. Čitam vas ja redovno,ali nisam pisala.
Razumna nemoj ni razmišljati o ubojstvu. Ne daj Bože! Mi smo lavice i sve izdržimo. Ja više ne tugujem nego se pripremam za idući postupak. Puno mi je lakše kad imam plan. Malo me ovo jučer poljuljalo,ali sad sam opet ok .
2 tjedna sam bila baš loše i počela sam moliti neku molitvu od sv Maravillas za potomstvo i sutradan sam bila kao nova. Nisam osjećala tjeskobu i tugu. Naravno, žao mi je i uvijek će mi biti žao,ali mogu skroz normalno funkcionirati i vesela sam , prihvatila sam stvari kakve jesu i idem dalje u borbu.
Nadam se da ćeš sad biti bolje kad čuješ srce i da ćeš misliti pozitivno.
Meni pomaže da idem svuda i da se družim s ljudima,onda nemam vremena misliti gluposti. Išla sam na more i bitno mi je da nisam sama i to me baš izvuklo,a vjerujem da mi je molitva pomogla. Ja sam mislila da će mi ovo biti smak svijeta i da neću moći normalno živjeti nakon ovoga,ali sam opet ista osoba i vesela .
Rekla sam si da ću ići dok ne uspijem .
🙏❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Ti na sreću nisi u MPO vodama i ne veže te ništa za ovu temu, pa ne vidim razlog zašto se raspravljaš i iznosiš svoje mišljenje i pritom sve uznemiravaš .
Ana, cestitam na trudnoci i zelim da bude skolska. 🥳
Na Mpo temi pratim neke drage forumasice pa naravno da mi smeta kad dodje psihodelicna osoba i zali se sto je dobila ono sto vecina jos nije...nisam tip koji ignorise , plus zaista sam imala namjeru da rastresem Razumnu da malo otvori oci, medjutim onaj je beznadezan slucaj i nek joj je dragi Bog na pomoci, a tom djetetu pogotovo. Zena nije psihicki podobna da bude trudna u ovom momentu, i ne postoji lijepi nacin da se to kaze koliko god neke forumasice pokusavale od toga napraviti ljubicice na proljetnom suncu. Istina je istina kako god upakujes.
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Izvini tek sad vidim da je bio spontani. Zao mi je 😔
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Ana drago mi je da ide sve samo od sebe i da se ne moras dodatno mučiti..super mi je tvoj stav..go girl 💪
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure, žene, borilice, lavice...
Povremeno čitam, navijam za svaku od vas, sa svakom tugujem i radujem se. Svaka bitka je bitka, nečija osobna, teška, iziskuje snagu, hrabrost, strpljenje, vjeru i nadu, razum i pristupanje problemu s ciljem da ga se riješi... Toliko energije nam treba i toliko problema moramo savladati da zaista nema smisla trošiti dragocjene resurse na ružne riječi i nepotrebne rasprave.
Razumna, kao osoba koja je bila kod psihologa jer se nije znala nositi sa svojim problemima, najiskrenije ti savjetujem da potražiš pomoć i to ne kod člana obitelji ili prijatelja. Moraš pronaći način da se nosiš sa situacijama i to ne autodestruktivno... Zanemarimo Normabele i aplikatore, ali povrijedila si ljude kad si na savršenu betu od 505, kasnije 3000, napisala da očekuješ najgore rezultate. U to isto vrijeme, lavica Sunny je prolazila vanmateričnu, TIvy je imala spontani (oprosti ako sam nešto pomiješala), niz žena je prolazilo zaista biokemijske, spontane, operacije, loše rezultate Nipty testa, ultrazvuka, loše dijagnoze.... Razumijem da si prestrašena ali tvoji postovi su povrijedili druge, kao što je tebe sada povrijedila Sayuri. I nakon svega, napišeš da ćeš ubiti sebe i muža! Razumijem afekt, iracionalno pisanje, strah i paranoju, ali moraš pronaći način da se toga riješiš, prvenstveno radi sebe, svoje bebe, muža, ne zato što sam ti ja, nebitna osoba u tvom životu, to rekla. Želim ti svu sreću i nadam se i vjerujem da je sve OK. Nitko ti ne želi ništa loše niti te neće saslušati, ali ovaj forum je dvosmjeran i žao mi je da je danas npr. Lindsay super beta pala u drugi plan radi ovoga svega.
Sayuri, mogu razumjeti da te iznervirala Razumna i očito si njena čista suprotnost pa možda ne možeš uopće razumjeti da je sada iracionalna... puno stvari se može reći ali isto tako treba znati način i mjeru. Danas si je napala bez veze, na početku... Žao mi je da je ovaj forum postao mjesto prepucavanja i prepirki u nekoliko navrata, možda najviše zato što nedostaje ponekad razumijevanja za drugoga i empatije.
Anchy svaka čast na vođenju foruma! Druge suborkinje, svima sretno dalje i čestitam na lijepim vijestima svima i želim svima koje sada prolaze teške trenutke da to što prije završi i da ostvarite svoj cilj.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Lindsay cestitam ti od srca. Zelim da od sad se sve nastavi skolski
Ana drago mi je da sve ide samo od sebe i da je beta fino pala 😊
Tweety predivne vijesti bas mi je drago da je sve odlicno💗
Magnolia cestitke na malom pisulincu
Dada uvatila sam sliku tvoje male uspavane ljepotice🤩
Razumna zao mi je sto su te tako uvatile lose misli ali opusti se i uzivaj ako se sto lose treba dogoditi ti to ne mozes sprijeciti. Zato uzivaj u putovanju mazi svoju busu i budi sretna da je sve kako treba biti. Nesto lose se moze dogoditi bilo kada u trudnoci a ako se ne daj Boze dogodi tada ces se s time nositi. Sada samo pozitiva i uzivaj u tvome dugoočekivanom cudu 😚❤️
Cure ako sam koga propustila zao mi je ne zamjerite pratim vas i citam, slabo pisem trenutno sam u izolaciji taman na povratku sa godisnjeg sam napravila test i ispala pozitivna tako da izolacija je jos do utorka krenilo me sa svih strana ,🙈 ali bit ce bolje 😘😘😘
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Draga Ana26, Baš si hrabra i divim ti se 🥰
Bog je sa tobom i na tvojoj strani , On ti nije rekao ne, nego ne sada, ili imam nešto bolje za tebe a nama ljudima je to teško razumjeti jer smo samo ljudi.
Probat ću sa tom tvojom molitvom, i hvala ti za nju 💝
Ja sam svoju hrabrost posijala putem ali što sad, nema nazad samo naprijed pa što dragi Bog da.
I dobro si odlučila koliko god treba puta jer je ivf bacanje kocke. O tebi znamo da možeš ostati trudna što je najveći plus, sad ćeš napraviti dodatne pretrage i možda potražiti još koje mišljenje doktora, i to je to. Ne može noć vječno trajati 🌞🌝🌞
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶