Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leli91
    13. Kolovoz 2021. 13:43

Hvala vam cure. I ja se nadam i isto želim svima vama.
    Anchy čekam menstruaciju da počnem sa estrofemom i nakon 12 dana estrofema letimo (otprilike ići ću i tu na ultrazvuk prije). 
    Po svemu sudeći M bi trebala doći u sljedećih 7-10 dana, čini mi se da se malo poremetilo zbog nedavne simulacije pa da će kasniti tako da ne znam točno. 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

SAYURI
    13. Kolovoz 2021. 13:46

nerazumna.

SAYURI

nerazumna.

SAYURI

nerazumna.

SAYURI

anchy321

Sayuri oprosti ali ja stvarno ne kuzim sta ti radis na ovoj temi 🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️ uletila si i nakačila si se na onu za koju si procjenila da je najslabija i sad tu ispucavas neke frustracije….

Neces nikad ni saznati 😉
    Jedino sto me frustrira je to sto ne postoji psiholiska procjena za zene koje idu u MPO…

Očito treba i psihološka pomoć za žene koje ne idu na mpo jer vidim je tebi prijeko potrebna!!!

😂😂😂😂 Razumna, jesi ovo ti uradila profil pa se javljas da branis samu sebe….kakva psiha…

Znas tko sam dobro razmisli 💝 🖕

Uhh tresu mi se gace…

Ne pada ti nitko na pamet? Ne bi ni meni s obzirom kolko sam ljudi na forumu izvrijeđala. Pogubiš se u toj mržnji prije ili kasnije 🥺

Pa iskreno izgubila sam se jer ima tu malo vise dezurnih luda, ono klinicki slucaj mentalne bolesti pa ne mogu da se odlucim bas, ali kad ti provjerim IP adrese znat cu tacno...😉

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Beba4321
    13. Kolovoz 2021. 13:49

Joj cure pa što je ovo? Svi znamo zbog čega smo tu, svatko ima svoje strahove. Netko ih tu napiše, netko ne.. Pa svima se 1000 gluposti vrti po glavi. Ja ako mi se nešto ne sviđa samo čitam dalje i ne obazirem se 🤷‍♀️
    Svim curama čestitam na dobrim vijestima ❤️
    Ana nadam se da će sve proći dobro ❤️
    Razumna javi nam se nakon ultrazvuka i nadam se da ćeš se smiriti nakon njega i da ćeš se osjećati bolje ❤️😘

1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
    FET 4/21-2 blastice
    1.beta 80,krvarenje.
    2.beta 5,5 biokemijska
    FET 16.07. - 1blastica
    1.beta 12dnt - 170,3🙏
    2.beta 17dnt - 216
    3.beta 19dnt - 431,3
    18.08.missed ab. - kiretaža

• nerazumna.
    13. Kolovoz 2021. 13:51

SAYURI

nerazumna.

SAYURI

nerazumna.

SAYURI

nerazumna.

SAYURI

anchy321

Sayuri oprosti ali ja stvarno ne kuzim sta ti radis na ovoj temi 🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️ uletila si i nakačila si se na onu za koju si procjenila da je najslabija i sad tu ispucavas neke frustracije….

Neces nikad ni saznati 😉
    Jedino sto me frustrira je to sto ne postoji psiholiska procjena za zene koje idu u MPO…

Očito treba i psihološka pomoć za žene koje ne idu na mpo jer vidim je tebi prijeko potrebna!!!

😂😂😂😂 Razumna, jesi ovo ti uradila profil pa se javljas da branis samu sebe….kakva psiha…

Uhh tresu mi se gace…

Ne pada ti nitko na pamet? Ne bi ni meni s obzirom kolko sam ljudi na forumu izvrijeđala. Pogubiš se u toj mržnji prije ili kasnije 🥺

Pa iskreno izgubila sam se jer ima tu malo vise dezurnih luda, ono klinicki slucaj mentalne bolesti pa ne mogu da se odlucim bas, ali kad ti provjerim IP adrese znat cu tacno…😉

Pa meni se čini da jedino ti ta dežurna po svim temama stigneš dat svoje uvaženo mišljenje 🤭

GPgirl
    13. Kolovoz 2021. 13:59

SAYURI jesi i ti u ITu? 🤓

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Lita.1234
    13. Kolovoz 2021. 13:59

Ekipa, znate kako takve odu sa foruma? Ignore, ne odgovaraj, nitko. Ni Razumna ni nitko. I ode za jedan dan ❤️ Puse

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Tommyfame
    13. Kolovoz 2021. 14:02

Ko me zna, zna da bi ja i na dupe progovorila 🙈🤣 

Dosla sam tu jer cekam potpuni izvjestaj nase Lindsay no koliko vidim veliki uspjeh je pao u drugi plan..no svejedno Lind cestitaaam ti do nebesa i natrag ❤️😍😍😍🥳🥳🥳🥳 

Drugo cure, ja vam se stvarno divim..mi smo isto dosta pokusavali i borili se sa svakakvim demonima, i vama skidam kapu i zelim vam da sto prije ovo bude sve samo jedna prica iza vas ❤️ 

No ova ludost je samo uvertira za trudnocu. 
    U trudnocu moras uci hebacki spremne glave..
    Mi smo se sve do unazad 3tj borili sa mogucnost preeklampsije..vjerujem da dosta vas cura zna sto je to i sto se tu moze desiti..
    I moram priznati da u ni jednom trenutku ni ja ni muz nismo razmisljali u smjeru koga izabrat i koga ubiti ako se krivo izabere(nedaj Boze nikome takve crne misli), samo pozitivne misli poticu pozitivan ishod. Trudnoca je izazov iz dana u dan. I morate biti spremne i na grceve, i na bol sirenja maternice i na bol trudova i poroda.  I podnijeti to junacki, bez antidepresiva..

Eto toliko od mene..ja morala 🙈🤣 sretno cure i drzite se 💪

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Razumna
    13. Kolovoz 2021. 14:05

nerazumna.

SAYURI

nerazumna.

SAYURI

nerazumna.

SAYURI

nerazumna.

SAYURI

anchy321

Neces nikad ni saznati 😉

Uhh tresu mi se gace…

Pa iskreno izgubila sam se jer ima tu malo vise dezurnih luda, ono klinicki slucaj mentalne bolesti pa ne mogu da se odlucim bas, ali kad ti provjerim IP adrese znat cu tacno…😉

Pa meni se čini da jedino ti ta dežurna po svim temama stigneš dat svoje uvaženo mišljenje 🤭

A možda je Sayuri nezaposlena i potlacena od svojih ukućana i forum joj je jedino mjesto gdje dominira i može maltretirati druge ljude. I to je ok ako njoj to pomaže,  ja joj ne zamjerim.  Želim joj svu sreću svijeta,  lagan porod i zdravu bebu ♥️
    Sve bu ok. A ti si nerazumna kao i ostale dobrice dokaz da postoje ljudi koji će se zauzeti za druge i to moj svijet čini ljepšim ♥️ ja vjerujem da dobro uvijek pobjedi . 
    Ljudi petak je. Cijeli dan pričam da je petak 13 a kolegica mi kaže da je bilo koji petak 13 bolji od bilo kojeg ponedjeljka 😂😂😂

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Lita.1234
    13. Kolovoz 2021. 14:09

Tommy fame, apsolutno istina.. dok ne rodis svasta moze biti. Mislim nedaj Boze nikome, ali moj sin je rodjen skoro 2 mj prije termina, sa 2.100 i jos su me silili da radam iako njemu jos nije bilo vrijeme, i naravno da nisam imala trudove ni nista nego mi je puknuo vodenjak i morala sam roditi. Uz drip i tri sata mucenja njemu je srce stalo i onda su ga cupali iz mene, ozivljavali i hvala bogu na kraju sve bilo ok. Kad sam cula plac srce mi je odahnulo. A da ne kazme da mj dana prije toga nije imao jednjak al hvala bogu pogrijesili su. 100 posto zdrava beba. Ali moramo se skulirati, pa ovo sto prolazimo je nista, svjesno se upustamo u to. Trudnoca je teska, tesko je i poslije. Ako idemo u mpo vode onda svjesno ulazimo u to sve jer na kraju uvijek ljubav prevlada. Ali nismo ko one zene koje slucajno zatrudne pa ne znaju sto ih ceka, pa bi bilo ok da se tako i ponasamo

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

SAYURI
    13. Kolovoz 2021. 14:11

GPgirl

SAYURI jesi i ti u ITu? 🤓

Naravno🤓😁

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.