Lindsday ovo je vrhunska crtica za ovako rano. Držim 🤞 da nastavi tamniti ❤️
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Vickivale ziva siiii🤗 Kako podnosis vrucine, koliko jos guras? 🥰
Lita sjenicu vidim i na tvom testu bez filtera, nadam se da ce sutra vec biti jasnija i da ce rasti🤞💪
Sto se tice alkohola, ja se ne bih slozila da je normalno i dozvoljeno 3x tjedno popiti casu/dvije. Dug je period 9mj i nikad ne znas kakav ce to utjecaj imati na dijete u konacnici. A tunu mozemo jesti jednom/ dvaput mjesecno. Ne preporuca se zbog zive jesti cesce isto kao sto moramo paziti na listeriju, toxoplasmu i ostale viruse. Mislim da smo mi ipak dosta oprezniji jer smo se dobrano namucili i mucimo se da dobijemo dijete a u konacnici, na kraju bude onako kako nam je sudbina namijenila😉 pozz muzu koji nadam se, je prestao pratiti forum ili nek se pravi blesav ovaj put za testice🤭🤭
Avocado ovdje nitko nije spomenio nista protiv vjere, pogresno si protumacila post od WinkyTheElf no otom potom. Zao mi je zbog situacije u kojoj se trenutno nalazis! Ono sto bi trebala napravit je svako 2 dana pratit pad bete i cim se spusti dovoljno nisko krenit ce menga. Endo se ipak dosta zadebljao tako da mozes ocekivati komadice jetrice. Ne trebas se bojati, malo jaca menga i ocistit ce se sve samo. Sretno!
Josipa ti si uvijek mila i draga❤️
Sto se Razumne tice, mislim da puno nas ima jednako misljenje i nitko ne zeli “zapoceti svadju”.. nije to svadja, samo pises nebuloze kao stavljanje utrica slamkom, iste pijes bez doktorova znanja jer ne volis da curi iz tebe, molis se na betu od 500 da bude biokemijska i krkas se normabelima kao da su bonboni.. nikad se ovdje nije uskratila podrska, dapace, ne znam da bilo koja od nas nije imala svojih “epizoda” i uvijek je netko bio tu. Zeno, ovo ti je prvi transfer, hvala Bogu uspio je i nadam se da bude sve super na kraju ali moras stati na loptu. Grcevi su normalni i sad i tokom cijele trudnoce.. vanmaternicne se dogadjaju jednako i u mpo i prirodnoj T. Embriji plutaju unutra i traze sebi mjesto gdje ce se ukopati, ne stoje ondje gdje ih dr ubaci. (Cisto info od nekidan)
Trebas se ponasati kao i do sad, ako nista, vjeruj svom muzu koji ti kaze da pretjerujes. Slusas svoje tijelo koje ce ti jasno reci sto mu sad odgovara a sto ne, bilo da je u pitanju turski sjed ili stoj na glavi.
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ne zelim da se ovo pretvori u nesto ruzno al zagledaj se malo i vidjet ces da postoji problem sa samom sobom koji je rijesiv i samo se trebas prepustiti situaciji i uzivati. Super da imas pomoc od brata, iskoristi je. To je zapravo odlicna stvar za koju se nadam da ce u buducnosti biti dostupna kao redovna terapija mpo🤞💪
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Lyndsay pa ovo je brate mili cudo😍😍😍 jesi oratila da ti je izasla stoperica iz tjela?? Top!!! Ako je bravooo cestitam
Nisam primila stopericu u fetu
💪🤞🤞🥰🥰
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Znate šta je doktor reka mojoj materi kad je saznala da ima tumor?? Gospođo, đaba vam sve operacije, sve tablete, sve kemoterapije i zračenja ovog svita ako vi u svojoj glavi ne stavite misao Ozdravit cu, pobjedit cu rak! I tako je i bilo, nisam vidila pozitivniju osobu u tim mukama ka šta je moja mater tada bila. Nju je njena glava izvukla i to sta je bila pozitivna 99% i sta ni jednom nije zakukala. Tako vridi i za ovo. Ako ocemo ostat trudne, iznit trudnoću do kraja, moramo bit pozitivne i ne dozvolit crnim mislima i negativi da nam uđu u glavu!! Teško je, meni prvoj, al moramo, cim prije tim bolje! ❤️
❤️
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Draga Meto,kako si ti? Kako podnosiš vrucine?sta kaze mali pisulinac? 🥰
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Josipa iskreno, jedva hodam🙈 ne podnosim vrucine, oticem vec 😁 pupa je narasla bas a bome i ja i neka smo, samo da bude sve u redu! Lupka stalno, jedva cekam da osjetis i dozivis to. . Jeste mi vas dvije dobro? Idete li na kupanje? 🤗🥰🥰
Stavi ticker da te lakse pratim..
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Meto draga ja ne vidim ni s od sjenice osim na onom ludom filteru.. i danas ponovila.. nista ❤️ Sve ok. Trgle me cure, radim pauzu dva mjeseca i po smrzlice.
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Uhhhh gadno je po ovoj vrucini svakome ko je malo vise trudna,ja sam jos početnica (usla u 15.tjedan) pa se kupam,plivam,iskoristavam slobodne vikende 😊 joooooj mogu misliti osjećaja kad te lupne pa se javi pa reagira na glas i glazbu 😍😍😍 i odma si mirnija,sigurno! Ja sutra imam pregled,malo standardna panikica oce li sve biti u redu,Al drzim se pod kontrolom 😂😂obecavam da cu staviti sticker kroz par dana,svaki put se zaboravim 🤦🏻♀️❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Razumna trudna si i uživaj!!!! 🥰🥰🥰🥰
Jesi imala kakve simptome prije bete?
Ja sam prekjuče imala neka bockanja u maternici i to je trajalo nekih 10min 😬 sise me ne bole, malo na stisak al ništa strašno i jutros sam imala kratko menga grčeve.
I ja sam imala to bockanje i zatezanje u maternici.
Cice me ne bole , samo bradavice ako ih diram.
I stalno imam te menga grceve. Zato i jesam sva u komi jer očekujem najgore.
Prošli tjedan bi dani prolazili bez simptoma samo poslje hodanja ti menga grcevi zbog kojih bi popila Normabel. Btw nisam 2 dana pila normabel možda sam zato nazivcirala cijeli forum 😂🤷🏻♀️
Josipab♥️ stvarno si ♥️
Ivevk Ja sam pitala svoga doktora kaj ako krenem krvariti prije bete i rekao je da to ne bi trebala biti mjesecnica tako da ni to tebi možda nije mjesecnica jer joj nije vrijeme a i na ultricima si.
I rekao mi je da smijem popiti 4 puta po 2 ultrica, u slučaju krvarenja
Hm… Sad si me zbunila..🤔
Malkoc mi se pojacalo krvarenje…
Test je bio negativan…
Po pravilu trebam dobit 10tog.
Kako onda nije menga?!
Hoce mi tko objasniti sto bi to mozda trebalo znaciti sto mi je Razumna napisala?? 🤔
Sad naravno citam po netu i dođem do implantacijakog krvarenja koje nisam imala u trudnoci sa sinom?!
Da nije to mozda kod mene, pa je zato test bio negativan?? Pise ako dođe do implantacijskog krvarenja da se treba pricekat malo pa onda napravit test jer je tada doslo do implantacije🙄🙄🙄🙄
Mozda da pricekam dan dva, da vidim hoce se smiriti pa normalno u utorak izvadit betu?
Da nije kod mene mozda sve to kasnilo 😂🙈?
Jebote, sto pitanja sada😂😂😂😂😂😂
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji