Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nakapaka
    08. Kolovoz 2021. 18:57

Poslah prije zavrsih, jos sta sam primijetila kad ovdje cura u ranoj trudnoci prijavi smedjarenje ili krv odmah je Popij normabel i lezi… ja zaista medicinski ne mogu objasniti tu njegovu tada pomoc: ako ima hematom, ako je nizak progesteron uzrok toga, ako je krenuo pobacaj, ako je vanmatericna… ili pak nesto prolazno bez da se nadje otkud je krv… bukvalno ni za jedno stanje normabel ne moze pomoci i ja bih voljela da me neko ispravi i kaze njegovu primjenu tada osim da se psihicki malo umiri 🤔  ali dobro svako za sebe zna najbolje 

👩🏽34god

Anči 💕
    08. Kolovoz 2021. 19:01

Tweety88🐞

Lindsay 🤩 neka samo tamni 🍀🤞🏻
    Vickiviale bas potresna prica, zelim ti svu srecu u ovoj trudnoci i uredan panorama test 🍀🤞🏻
    T_Ivy 💪🏻❤ mislim na tebe, drzi se. Meni je setanje pomoglo i potaknulo da sve krene samo od sebe

Kako si ti?

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Tweety88🐞
    08. Kolovoz 2021. 19:06

anchy321

Tweety88🐞

Lindsay 🤩 neka samo tamni 🍀🤞🏻
    Vickiviale bas potresna prica, zelim ti svu srecu u ovoj trudnoci i uredan panorama test 🍀🤞🏻
    T_Ivy 💪🏻❤ mislim na tebe, drzi se. Meni je setanje pomoglo i potaknulo da sve krene samo od sebe

Kako si ti?

Anchy evo super, hvala sto pitas ❤. Nakon onog dana, vise nije bilo smedarenja. Mirovala sam 2 dana i sad sam opet u pokretu, ali ne pretjerujem. I sretna i vesela, bez nekih siptoma (osim osjetljivih cica i vise dnevnih spavanca) cekam iduci petak UZV ❤🥰 i navijam za sve vas tu.

💛🧡

Hope33
    08. Kolovoz 2021. 19:13

Nakapakica

Poslah prije zavrsih, jos sta sam primijetila kad ovdje cura u ranoj trudnoci prijavi smedjarenje ili krv odmah je Popij normabel i lezi… ja zaista medicinski ne mogu objasniti tu njegovu tada pomoc: ako ima hematom, ako je nizak progesteron uzrok toga, ako je krenuo pobacaj, ako je vanmatericna… ili pak nesto prolazno bez da se nadje otkud je krv… bukvalno ni za jedno stanje normabel ne moze pomoci i ja bih voljela da me neko ispravi i kaze njegovu primjenu tada osim da se psihicki malo umiri 🤔 ali dobro svako za sebe zna najbolje

Sve potpisujem sta si napisala, al ne znam koji dr propisuju, ja sam prosla 7 transfera, i 4 razlicita dr. poznatija, nijedan mi nije propisao normabel, kad je krenilo krvarenje iskljucivo utrogestani, ni tad normabel.

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

GPgirl
    08. Kolovoz 2021. 19:51

Hope33

Nakapakica

Poslah prije zavrsih, jos sta sam primijetila kad ovdje cura u ranoj trudnoci prijavi smedjarenje ili krv odmah je Popij normabel i lezi… ja zaista medicinski ne mogu objasniti tu njegovu tada pomoc: ako ima hematom, ako je nizak progesteron uzrok toga, ako je krenuo pobacaj, ako je vanmatericna… ili pak nesto prolazno bez da se nadje otkud je krv… bukvalno ni za jedno stanje normabel ne moze pomoci i ja bih voljela da me neko ispravi i kaze njegovu primjenu tada osim da se psihicki malo umiri 🤔 ali dobro svako za sebe zna najbolje

Sve potpisujem sta si napisala, al ne znam koji dr propisuju, ja sam prosla 7 transfera, i 4 razlicita dr. poznatija, nijedan mi nije propisao normabel, kad je krenilo krvarenje iskljucivo utrogestani, ni tad normabel.

meni isto do sada niti jedan nije rekao normabel da pijem, ali mislim da to dr procijeni na temelju stanja i dijagnoza zene jer drugo mi nista nije logicno🤷‍♀️

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Ruska1986
    08. Kolovoz 2021. 20:07

GPgirl

Hope33

Nakapakica

meni isto do sada niti jedan nije rekao normabel da pijem, ali mislim da to dr procijeni na temelju stanja i dijagnoza zene jer drugo mi nista nije logicno🤷‍♀️

Vidim da si u IVF poliklinici, oni ce ti ga propisat jer im je valjda takvo pravilo. Meni su ga propisali, a apsolutno nikakve potrebe za njim nije bilo.

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Meto
    08. Kolovoz 2021. 20:20

Nakapaka slazem se sa svim napisanim. Kako sam i sama krvarila, popila bi duphastone i normabel da me umiri jer kad vidis krv uhvati te panika i mozes si samo gore napraviti sa tim stresom. Ne mozes sprijeciti spontani ili nesto tako, no iz mog primjera gdje sam smedjarila i krvarila 2 mjeseca, a beba napredovala i odjednom vidjeti izljeve je za psihu teret i pomognem si sa tom tableticom. U takvim slucajevima cu uvijek preporucit normic, no za bezvezarije nisam..

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Kacusha
    08. Kolovoz 2021. 20:25

T_Ivy

Drage moje, ja sam jos uvek prilično u downu pa se ne javljam tu mnogo, ali vas čitam.
    Sunny heroju moj, pazi se, neka ti muž ugadja odmaraj i spremaj svoje telo za bebicu koja te čeka. Mislim na tebe jako
    Nikitta hvala ti na divnim recima kao i uvek. Ogromna si podrška. Kretala sam da ti pišem mail nekoliko puta, ali mi se ne da. Mislim da moram ovo prvo da prodjem fizički da bih mogla sa svime da se uhvatim u koštac psihički.

Ja za sutra imam zakazanu kiretazu, ali od pre jedno sat vremena sam krenula da smedjarim i polako postaje intenzivnije, tako da može da se desi da to sve krene i pre operacije. Videćemo.

Sve vas vrlim mnogo, čuvajte se, a vi kod kojih je sve tip-top (razumna ovo je zaista od srca za tebe), nema razloga praviti histeriju, gde je nema. Ima mnogo gorih
    I težih stvari. I iskreno ću ti reci, mene je zabolelo kada ti sa odličnom betom i svim normalnim simptomima porediš sebe za Sunny ili nama ostalima kod kojih se loše završilo. Bar meni je to so na živu ranu. Znas šta bih ja dala da je moja prva beta bila 500 i da mi je briga hoću li ili neću uzeti času vina. Sve sto imaš su super normalni znakovi i apsolutno nema razloga za širenje panike. Malo pozitive. Svima nam je potrebna ❤️

❤️❤️❤️

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Lita.1234
    08. Kolovoz 2021. 20:29

Gp girl
    Nije istina, u IVF poliklinici uvijek dobijete recept za normabel! I pijete po potrebi, tj oni naglase po potrebi. Ali svakak ose slazem sa svime napisanim, treba ga znati koristiti. Ja sam ga popila dvije veceri jer me bas ulovio neki napad panike i da se umirim. I to je to. Sori na boldanom slucajno

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Lita.1234
    08. Kolovoz 2021. 21:27

Ekipa molim brzinski odgovor
    U restacu smo prefinom na Murteru, smijem tartufe? Tj pljukance sa tartufima? Neka buba mi je u uhu da ne, pa provjeravam… ali tako mi se papaju ako netko znaa

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.