Meto, s vrućinama oke ali nisam u visokoj trudnoći kao što sam trebala biti prema našem popisu, naime, 10.3. sam rodila djevojčicu u 16. tjednu zbog sindroma Down i tisuću komplikacija koje je dijete imalo ( zvala se Nevera, in your face Mate Rimac). Grozno iskustvo, bolno, što fizički što psihički ali eto, živa sam i preponosna na sebe, na svoju hrabrost i snagu. To samo žena može. Nakon toga sam uhvatila fet tako da sam frisko trudna, ali još ću se malo strpiti o detaljima...
Ti si u lijepim tjednima vidim 🤩
Dvojajcane blizanke 🍒
Meto, s vrućinama oke ali nisam u visokoj trudnoći kao što sam trebala biti prema našem popisu, naime, 10.3. sam rodila djevojčicu u 16. tjednu zbog sindroma Down i tisuću komplikacija koje je dijete imalo ( zvala se Nevera, in your face Mate Rimac). Grozno iskustvo, bolno, što fizički što psihički ali eto, živa sam i preponosna na sebe, na svoju hrabrost i snagu. To samo žena može. Nakon toga sam uhvatila fet tako da sam frisko trudna, ali još ću se malo strpiti o detaljima…
ajme ovo sa Rimcem ma nasmijalo do suza🤣🤣 Drzim fige da ova trudnoca bude skolska🤞🤞🤞
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Ivevk 😂😂😂
Ne panicari 😂😂😂 je, moze biti implantacijako ali ono se razlikuje od menstrualnog, menstruacija ima i miris implantacijska krv nema, isto tako po jacini. Imolantacijsko je puno slabije id menstruacije. Nastavi piti terapiju do kada su ti rekli i vadi betu na dan kad su ti rekli. Ako je beta 0 implantacijako nije sugurno. I mirna si ❤️
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Meto, s vrućinama oke ali nisam u visokoj trudnoći kao što sam trebala biti prema našem popisu, naime, 10.3. sam rodila djevojčicu u 16. tjednu zbog sindroma Down i tisuću komplikacija koje je dijete imalo ( zvala se Nevera, in your face Mate Rimac). Grozno iskustvo, bolno, što fizički što psihički ali eto, živa sam i preponosna na sebe, na svoju hrabrost i snagu. To samo žena može. Nakon toga sam uhvatila fet tako da sam frisko trudna, ali još ću se malo strpiti o detaljima…
Svaka čast na hrabrosti..jel bi htjela rec kolko si sad trudna da promjenim na popisu? Kad skupiš snage pa nam ispričaj svoju priču...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ivevk 😂😂😂
Ne panicari 😂😂😂 je, moze biti implantacijako ali ono se razlikuje od menstrualnog, menstruacija ima i miris implantacijska krv nema, isto tako po jacini. Imolantacijsko je puno slabije id menstruacije. Nastavi piti terapiju do kada su ti rekli i vadi betu na dan kad su ti rekli. Ako je beta 0 implantacijako nije sugurno. I mirna si ❤️
E super.. Onda cu tako... Hvaaaala ti draga 😁💋
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Lita drzim 🤞🤞 da te vid vara a ako me onda da smrzlici budu dobitni😍
Ivevk impl. krvarenje nije isto sto i spooting, a to se najcesce mijesa.. impl krv se ocituje odmah ili dan poslije kao smeckasto, a u vrijeme menge se javlja spoting jer je tijelo tako programirano bilo da pravo krvarenje koce utrici ili kad je zena T pa se zna pojaviti tako dok tijelo ne prihvati trudnocu i blokira mengu (po naski)😅
Sad mengu ne gledas kad ti treba doci po kalendaru kao do sada nego 14 dana od aspiracije ( ovulacije) a to je sad nekako ako se ne varam.. u ovo vrijeme test bi trebao niti debelo pozitivan da je trudnoca u pitanju.
Josipa tako treba, uzivaj na najjace🤗 trema je vec normalna stvar pred pregled, a bome i trckalica🙈🤭
Jos malo, ja sam osjetila prve pokrete na 16+5💪
Vickivale malo me potreslo ovo sto si napisala..jako, jako mi je zao zbog svega sto si prosla, moja sucut! Nevera sad cuva mamu i bebu u trbuhu.
Ti si hrabra mama i navijamo za super nalaz panorame! ❤️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Cure jedno pitanje 2.8. Sam kao dobila mengu no međutim to je jako oskudno i mrcvari se i dns, ja sam mislila da će menga nakon neuspješnog transfera biti normalna ili čak i jača a ono ništa 🤔 pretpostavljam da će tek idući mj biti jača ili? Ne znam koliko mora proći vremena da mogu ići hormone vaditi?
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Cure jedno pitanje 2.8. Sam kao dobila mengu no međutim to je jako oskudno i mrcvari se i dns, ja sam mislila da će menga nakon neuspješnog transfera biti normalna ili čak i jača a ono ništa 🤔 pretpostavljam da će tek idući mj biti jača ili? Ne znam koliko mora proći vremena da mogu ići hormone vaditi?
Meni su prve dvije nakon neuspjesnog bila bas slabasne svaki put🤷♀️ Za hormone mozda najbolje da pitas dr kada mozes vaditi.
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Meni su prve dvije nakon neuspjesnog bila bas slabasne svaki put🤷♀️ Za hormone mozda najbolje da pitas dr kada mozes vaditi.
Nažalost dr me nije niti primila poslije svega sestre su mi rekle da se javim u 10 mj I da u 11 mogu u novi postupak 🤷♀️ a za hormone ću probati nazvati pa saznati više info hvala 🙂🙃
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji