Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lita.1234
    08. Kolovoz 2021. 14:12

A upravo ovo sto ti kaze ova cura zaboravila sam nicjk. Spontani ako krene nece ga zaustaviti nista, ni nirmabel ni dupaston. To je majka priroda, i prirodna selekcija tvog tijela. Plod nije dobar i prestane se razvijati i tijelo ga odbaci. Pa bolje to nego da imas zivotno bolesno dijete? Zar ne. Neke stvari treba prihvatiti takve kakve su i tako je. A ovo tvoje stanje moze samo ukoliko i bude spontani jos tome i pomoci. Zato glavu gore i skuliraj se

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Lita.1234
    08. Kolovoz 2021. 14:13

Razumna

Moj mpo doktor mi je propisao normabele. Nije da ih pijem na svoju ruku. Btw pokušavam heklati. A u srijedu se vraćam na posao pa neću imati vremena ludovati. A i kolegica me smiri jer je ona 2 rodila.

I ja imam nirmabele, svaki mpo doktor propise nirmabele. I ja ih popijem tu i tamo al ja ih popijem iz skroz drugog razloga. Ne kontrakcije, nego me uhvati neka blesava panika i nervoza navecer prije spavanja pa popijem jedan.. al do sada sam ih popila dva dok se nisam skulirala sama sa sobom. 

9 oplodeno 🥰🤞

• Lorena3009
    08. Kolovoz 2021. 14:14

Znate šta je doktor reka mojoj materi kad je saznala da ima tumor?? Gospođo, đaba vam sve operacije, sve tablete, sve kemoterapije i zračenja ovog svita ako vi u svojoj glavi ne stavite misao Ozdravit cu, pobjedit cu rak! I tako je i bilo, nisam vidila pozitivniju osobu u tim mukama ka šta je moja mater tada bila. Nju je njena glava izvukla i to sta je bila pozitivna 99% i sta ni jednom nije zakukala. Tako vridi i za ovo. Ako ocemo ostat trudne, iznit trudnoću do kraja, moramo bit pozitivne i ne dozvolit crnim mislima i negativi da nam uđu u glavu!! Teško je, meni prvoj, al moramo, cim prije tim bolje! ❤️

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

SAYURI
    08. Kolovoz 2021. 14:16

Razumna

Moj mpo doktor mi je propisao normabele. Nije da ih pijem na svoju ruku. Btw pokušavam heklati. A u srijedu se vraćam na posao pa neću imati vremena ludovati. A i kolegica me smiri jer je ona 2 rodila.

Nije on tebi dao Normabele zbog grceva, dao ti je zbog toga sto ti se u glavi desava. Ali ti se trebas potruditi da to sama pobijedis bez tableta. Mislim da mozes....ako ti sve cure kazu da su grcevi normalni, onda su normalni, vjeruj im....

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Lita.1234
    08. Kolovoz 2021. 14:16

Ovo ti sve pisem dobronamjerno i odvajam vrijeme da ti objasnim i ni u najmanjoj zlobi. Eto, uzmi neku knjigicu. Sjecam se da sam ja u orvoj trudnoci imala rituale svaku vecer neki super krimic casa kupinovog vina  i knjiga jer sam imala nesanicu da sam spavala prvih par mjeseci samo po sat vr svaku noc. Jos uvijek imam hrou od 50.tak knjiga koje me uvijek sjete na te lijepe trenutke iako mi je trudnoca bila ocaj i rodila sam dva mjeseca prije palcica. Koji je danas super zdrav decko. Disi i uzivaj 

9 oplodeno 🥰🤞

Lindsay
    08. Kolovoz 2021. 14:37

Hvala vam moje navijacice 🙏❤

• Ivevk
    08. Kolovoz 2021. 14:43

Razumna

peggy95

Razumna trudna si i uživaj!!!! 🥰🥰🥰🥰
    Jesi imala kakve simptome prije bete?
    Ja sam prekjuče imala neka bockanja u maternici i to je trajalo nekih 10min 😬 sise me ne bole, malo na stisak al ništa strašno i jutros sam imala kratko menga grčeve.

I ja sam imala to bockanje i zatezanje u maternici.
    Cice me ne bole , samo bradavice ako ih diram.
    I stalno imam te menga grceve. Zato i jesam sva u komi jer očekujem najgore.
    Prošli tjedan bi dani prolazili bez simptoma samo poslje hodanja ti menga grcevi zbog kojih bi popila Normabel. Btw nisam 2 dana pila normabel možda sam zato nazivcirala cijeli forum 😂🤷🏻‍♀️
    Josipab♥️ stvarno si ♥️
    Ivevk Ja sam pitala svoga doktora kaj ako krenem krvariti prije bete i rekao je da to ne bi trebala biti mjesecnica tako da ni to tebi možda nije mjesecnica jer joj nije vrijeme a i na ultricima si.
    I rekao mi je da smijem popiti 4 puta po 2 ultrica, u slučaju krvarenja

Hm... Sad si me zbunila..🤔
    Malkoc mi se pojacalo krvarenje...
    Test je bio negativan... 
    Po pravilu trebam dobit 10tog.
    Kako onda nije menga?! 

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

darliv
    08. Kolovoz 2021. 14:45

Lindsay 🙏🏻❤️

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Stela_M
    08. Kolovoz 2021. 14:46

Drage moje lavice, žao mi je zbilja loših vijesti i drago mi je zbog svake od vas koja uspije... žao mi je da se dižu tenzije jer je svaka od nas individua za sebe i ne znamo se svi jednako nositi sa životom i problemima, svakom je njegov problem najveći.... smatram da smo sve ovdje da pomognem, naravno koliko to možemo, jedna drugoj... ja sam imala 1000 pitanja a najmanje sam ovdje pisala i ispitivala jer ne želim nikoga zamarati jer se svi borimo sa svojim glavama i demonima  da ostanem normalne i jake u ovoj cijeloj priči... mislim da se pitanje vjere definitivno ne treba u ovo sve stavljati jer se opet vraćamo na ono da smo individualni i da svatko vjeruje u nešto, stoga drage moje glavu gore,pozitivu u glavu i idemo dalje dok ne dođemo do svog cilja... mislim da nije nikome bila namjera da se međusobno ikoga vrijeđa, Razumna poslušaj cure i probaj se posložiti u glavi moraš ostati čvrsta jer smo mi žene prave lavice koje sve mogu što požele, samo moraš vjerovati u to.. 💕💕💕💕

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Anči 💕
    08. Kolovoz 2021. 15:01

Svaka od nas nosi svoj križ, i svakom je njogova muka najteža..sto se tiče Razumne vjerujem da joj ni jedna cura nije htjela nista zlonamjerno reć..stvar je u tome da se mora poslozit u glavi jer ispred nje je 9 mjeseci trudnoće i mora bit spremna na puno toga...Razumna svaka čast sto si i pričala sa psihologom..tezak je ovo put za nasu psihu, a sva od nas je drukčija..neko će bez problema dić glavu i ić dalje, a netko će past u depresiju i trebat će mu da se digne...zato i postoji ovaj forum da se izjadamo jedna drugoj..ali ako vidis da se ne mozes izborit sama sa sobom onda je ok potrazit strucnu pomoć i nikog ne treba bit sram zbog toga sto ide psihologu ili psihijatru..sto se tiče rasprave o vjeri tome svakako ovdje nije mjesto..ima nas raznih vjeroispovjesti i iz raznih drzava i svaka od cura ima svoj stav u vezi toga...ako je nekome lakše molit pa neka moli...o tome uopće nebi trebalo bit rasprave...
    Razumna ja ti od sveg srca zelim da nades svoj mir i da se opustis i uzivas...jer pred tobom je jakoo dug put i što se tiče trudnoće pa onda i djetinjstva od bebe tako da opusti se i čuvaj zivce jer brzo će ti trebat za bebu 🤭🤭 rzi se i sretno ❤️🤗

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.