Rodila sam!! 19.07 u 21:20h , 3330g i 49 cm stigao nam je nas mali Ivano. ❤️❤️❤️
Sve je proslo super, porod brz , malo sam vise popucala pa imam dosta savova ali proc ce i to kad vidim ovu malu srecicu kraj sebe 💙
Jedva cekam da svaka od vas dozivi taj najljepsi trenutak u zicotu ❤️🙏
Brava!! ❤❤❤❤❤
Uzivajte, jubavice male ❤🎉
Ziva siiii 🤗🤗🤗🤗🤗
🤗🤗🤗🤗
oharascarlett14@gmail.com
Nakapakica, navijamo da ova blastica bude jedne bebica koja ce kroz par mjeseci zezati jaaaako mamu i tatu 🙂
Asli, kakvo je stanje kod tebe danas? ❤
Sunny, drzimo najvece figetine da je to to ❤❤❤
SofiSofi, 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ostalim curama pozdrav i mah mah, drzte se! 🥰🥰
❤️ hvala ti🥰 kako nam je Kate?
Raste ko 🍄
https://ibb.co/3Wg6WRn
Ajmee Ruska, pa to je prava mala covjekicaa ❤❤
Stvarno brzo rastu ❤
Kako si ti?
Probudila se ranije da mogu na miru kavu popit, sta da ti kazem 🤭🤭 jos malo i ima 3 mjeseca 🙂 Ja sam dobro, stvarno sve super 😘😘 Sjetim te se svaki put kad dodjem na forum.. i tebe i MTB i Bobo i Nikitte.. ❤ Nikitta nam se javlja, a za vas se nadamo da je sve ok..
Predivna si jedna hrabrica! Prava mater ❤❤ Vidila sam da se Nikitta javlja, tako lijepo je vodit ovdje!!
Bebica Kata je prelijepa ❤
oharascarlett14@gmail.com
Sunny prvi put cujem da ide u trbuh. Meni su iskljucivo rekli u guzu.. al ako je dr rekao tako, tako i napravi. Samo polako daji lijek jer je uljeni i sporo ide i dosta pecka (barem u guzi😅)
Lorena ti si jos u prvom tromjesecju? Onda zanemari moj kom za skracen cerviks. On ce se jos podici i to bi bio problem da ostane takav. Sorry za nepaznju😩🤦♀️🍀🍀🤞
Piše mi TV cervikometrija:duzina cervixa 3,2 cm, kanal i unutrašnje ušče zatvoreno.
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Josipa super da su mucnine nestale, a zao mi za zgaravicu. Uvijek se sjetim Ruske kako je njoj bilo grozno..
Meni se samo dva puta dogodilo da mi dok sam spavala se kiselina podigla i spalila grlo, jao sto je to fuj i bome bolno😰
Ne kupam se, ali hocu. Dobila sam dozvolu, al nakon toliko vremena jos nisam pobijedila strah od “mokrih gaca”. 😩
16dana, kazes tko broji 🤭🤭
Bome jos mi dani ne prolaze niti malo brze da te utjesim al kad mi proleti vrijeme od pregleda do pregleda- javim😅😁😘
Lorena nadam se da si vidjela moj post ispod odmah gdje sam se ispravila. Ne brini, u pravilu se cx mjeri tek od 16tt i sve je ok. Cak i tad ako je kraci ostavlja se prostor da se podigne gore to sve, a ti si jos u ranim tjednima a sta sam ja smetnila s uma. ✌️
Sbjelis pa dobro gdje si ti? Sve ok? 😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Josipa super da su mucnine nestale, a zao mi za zgaravicu. Uvijek se sjetim Ruske kako je njoj bilo grozno..
Meni se samo dva puta dogodilo da mi dok sam spavala se kiselina podigla i spalila grlo, jao sto je to fuj i bome bolno😰
Ne kupam se, ali hocu. Dobila sam dozvolu, al nakon toliko vremena jos nisam pobijedila strah od “mokrih gaca”. 😩
16dana, kazes tko broji 🤭🤭
Bome jos mi dani ne prolaze niti malo brze da te utjesim al kad mi proleti vrijeme od pregleda do pregleda- javim😅😁😘
Lorena nadam se da si vidjela moj post ispod odmah gdje sam se ispravila. Ne brini, u pravilu se cx mjeri tek od 16tt i sve je ok. Cak i tad ako je kraci ostavlja se prostor da se podigne gore to sve, a ti si jos u ranim tjednima a sta sam ja smetnila s uma. ✌️
Sbjelis pa dobro gdje si ti? Sve ok? 😘
Vidila sam, al sam odma 1 odgovorila na prvi post jer sam se sasrala ka grlica, racunam pa rekli bi mi doktori jebenti. Hvala ti šta si reagirala jer ja stvarno ne znam bas o cerviksu puno. Nisam još to krenila studirati, trudim se sta manje googlat😂 Al hvala ti puno svejedno. Je tek sam 12+2... 😘😘😘
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Sunny evo guram polako,mislim da me uhvatila neka zakasnjela tuga 🤣🤣 ne znam kako bih to uopce objasnila 🤣 bildam se i skidam polako kile za sljedeci postupak 💪🏻💪🏻💪🏻 I zapisujem sva sta moram pitat dr na prvom pregledu 😂😂
sanjass322@gmail.com
Sunny nisam imala mira pa sam sad googlala Prolutex, moje su bile Proluton (slicno zvucno😜) i znam da se daju iskljucivo u misic, pa me brinulo i vidim da su tvoje neke cool i idu u trbuh. Nezz jesi vidjela da ona rupica na igli bude okrenuta prema gore😉
Ove zadnje koje sam koristila su bile Lentogest, iskljucivo u misic takodjer🥴
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Lorena ni nemoj citati nista, vjeruj mi, sto manje znas- bolje je!
Tek kad sam poslala prvi post mi je pogled odletio na tvoj potpis i skuzim da si ranim tjednima i mislim se, nee, sad ces zenu poplasiti🤦♀️ Srecom primjetila sam odmah🙈 sretno do kraja i ne brini😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Curee sori šta ništa ne čitam i ne pišem, povraćanje me satralo, vidim samo školjku od svega na svitu. Jel neko od vas spominja da je ima grozne mučnine, šta ste pile protiv povraćanja?
Sretno svima u kojoj god da ste fazi 💕
Jooj nešto na R ja mislim reglan ili tako nešto ne mogu se sad sjetit...budu ti sigurno cure brzo napisale..nadam se da ce ti brzo proć..koliko si ti sad trudna da su vec krenule
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Dobro jutro svima i sretno ako neko ima nesto 🥰
Nikolina sretno na UZV 🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji