Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    24. Srpanj 2021. 11:10

Razumna

Žene ja mislim da se meni ovi embriji neće primiti 😞
    A ni sljedeća tura po koju ću ići u 9mj…
    Počela sam gledati druge klinike zbog radnog vremena.
    Meni ne odgovara ići u jutro nikako na preglede i druga stvar je možda bi u budućnosti htjela ići preko hzzo.
    Jel imao tko sličan problem?
    Da je išao samo na večer na preglede?

Nemoj tako razmisljat..vjeruj u sebe i u svoje tijelo...opusti se i izbaci negativu..mazi bušu jer ipak si ti sad trudna dok se ne dokaze da nisi.. 🤞 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Razumna
    24. Srpanj 2021. 11:17

anchy321

Razumna

Meni ne odgovara ići u jutro nikako na preglede i druga stvar je možda bi u budućnosti htjela ići preko hzzo.

Nemoj tako razmisljat..vjeruj u sebe i u svoje tijelo…opusti se i izbaci negativu..mazi bušu jer ipak si ti sad trudna dok se ne dokaze da nisi.. 🤞

Hvala ti Anchy 🥰 ali stvarno nisam raspoložena da prostis za to preseravanje ( prošli put jesam bila!) i prenemaganje. 
    Oprosti na ovim grubim riječima ali stvarno mi se neda izigravati nešto što nisam i što je pokušajima daleko.
    Baš sam u banani, na netflixu nema jedne serije koji bi gledala.
    Ja bi htjela sad neki izazov kao simba da se brinem o tri bebe, borbu, a ne da ležim ko trut. 
    A ni odmarati ne mogu jer susjedi mijenjaju prozore,  razumijem ja njih i treba ulagati i sama sam promijenila stolariju ali kud baš danas 😞

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Asli 🌱
    24. Srpanj 2021. 11:18

Arnoldica

Možda da piješ utriće dok ti baš ide krv? Znam da ih nije dobro gurati ako se krvari. 🤗

Meni su rekli da ih popijem na usta ako mi ide krv. Popila sam ih ujutro u 8 i non stop spavam 😂 Baš su me smotali..

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

razigrana
    24. Srpanj 2021. 11:24

Sunny i Tweety vi ste takve pozitive na ovom forumu, jako volim kad se vi javite. Navijam da bude sve u redu💞

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Razumna
    24. Srpanj 2021. 11:25

Ja na poslu u 12h popijem ultrice u 13h sam za ništa. 
    Kolege mi nose kavu koliko zijevam a ja se pretvaram da pijem jer sam izbacila cofein....

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Sunny_🐣
    24. Srpanj 2021. 11:25

Asli 🌼

Arnoldica

Možda da piješ utriće dok ti baš ide krv? Znam da ih nije dobro gurati ako se krvari. 🤗

Meni su rekli da ih popijem na usta ako mi ide krv. Popila sam ih ujutro u 8 i non stop spavam 😂 Baš su me smotali..

A ne znam meni je dr rekao da ga stavljam dok god mogu 🤷‍♀️ do pon cu izdrzat. jel vama na kutiji pise meke kapsule za rodnicu? I u uputama pise da se stavljaju duboko u rodnicu i ako se proguta da nece naštetit, ali može smanjit šansu za zacece? Jel i vama to pise u uputama pod točkom 3.?

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunny_🐣
    24. Srpanj 2021. 11:30

Razumna

anchy321

Razumna

Nemoj tako razmisljat..vjeruj u sebe i u svoje tijelo…opusti se i izbaci negativu..mazi bušu jer ipak si ti sad trudna dok se ne dokaze da nisi.. 🤞

Hvala ti Anchy 🥰 ali stvarno nisam raspoložena da prostis za to preseravanje ( prošli put jesam bila!) i prenemaganje.
    Oprosti na ovim grubim riječima ali stvarno mi se neda izigravati nešto što nisam i što je pokušajima daleko.
    Baš sam u banani, na netflixu nema jedne serije koji bi gledala.
    Ja bi htjela sad neki izazov kao simba da se brinem o tri bebe, borbu, a ne da ležim ko trut.
    A ni odmarati ne mogu jer susjedi mijenjaju prozore, razumijem ja njih i treba ulagati i sama sam promijenila stolariju ali kud baš danas 😞

Sve se mi sa ovom situacijom nosimo najbolje sto znamo ❤ nadam se da ces brzo ugledati + i okrenuti sve na pozitivu 😊 sad bi ti odjednom mijenjala seksi doktora, svašta 😂❤

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Asli 🌱
    24. Srpanj 2021. 11:32

Sunny evo baš čitam, u mojim uputama piše da su 2 načina primjene, oralno i vaginalno, da se u slučajnu oralne primjene piju s čašom vode između obroka. Radi se o Utrogestan 100 mg meke kapsule (Besins Healthcare). I ne piše mi meke kapsule za rodnicu, nego samo meke kapsule. Jel moguće da imamo različite?

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Hope33
    24. Srpanj 2021. 11:35

Asli 🌼

Sunny evo baš čitam, u mojim uputama piše da su 2 načina primjene, oralno i vaginalno, da se u slučajnu oralne primjene piju s čašom vode između obroka. Radi se o Utrogestan 100 mg meke kapsule (Besins Healthcare). I ne piše mi meke kapsule za rodnicu, nego samo meke kapsule. Jel moguće da imamo različite?

Ma sve je to isto, mogu se piti ili vaginalno, ali bolji ucinak imaju vaginalno, ali ako je smedarenje onda bolje popit jer svakako je manji ucinak kad vaginalno (iscuri)

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

Ruska1986
    24. Srpanj 2021. 11:36

Maslačakxx

Curee sori šta ništa ne čitam i ne pišem, povraćanje me satralo, vidim samo školjku od svega na svitu. Jel neko od vas spominja da je ima grozne mučnine, šta ste pile protiv povraćanja?
    Sretno svima u kojoj god da ste fazi 💕

Nazalost, nema ti tu nekog rijesenja od kojeg ce ti mucnine magicno prestat... Moras si nac nesto sta tebi odgovara jer smo sve razlicite! Tipa, meni je pomagalo pojest komadic kruha, ali tvrdjeg nekog ili od dana prije(ne znam zast 🤷🏻‍♀️). Nekome pomaze i dvopek! Caj od dumbira isto pomaze... Ali kad mi je bas, bas muka bilo, slabo je ista pomagalo. Tjesi se da ce proc 🙂 i treba izdrzat 💪🏻ja i nisam imala bas jake mucnine i povracala mooozda jednom(nekako sw nisam htjela navikavat na povracanje) pa mi je bilo grozno. S druge strane, ako budes bas povracala po cijele dane, morat ces ic na infuzije. Takav slucaj je bila moja sestra:povracanje od jutra do mraka, niti vodu nije mogla zadrzat.. Ali je imala svrsen porod 🙂 i ne znam koliko si tocno trudna, ali najcesce prodju do 16tt tako da treba izdrzat 🤷🏻‍♀️ Drz se! P.S. Rennie tablete su za zgaravicu i super pomazu(mene je zgaravica ubijala u trudnoci), a za ove druge tablete nisam cula.

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.