Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    23. Srpanj 2021. 19:13

Bok cure, samo da vas pozdravim i čestitam na jako lijepim vijestima 🥰❤️🥰❤️
    Lucyinthesky, Aurora, Anksimoron, Erica.. ako čitate javite da znamo da ste dobro 🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Beba4321
    23. Srpanj 2021. 19:14

anchy321

stela navijam da se obje uhvate..kad je betaribicgo girlbeba4321 kako si? jel stalo smeđarenje
    andelarano je za otpisati sve…vjeruj u svog malog štrumfa
    razumna mazi bušu i uzivaj..kad je tebi beta
    elleliora čestitam na curicimeto drago mi je da je uredua vidi ja računam aj nova je u svemu ovome, ko što smo i mi sve bile nove i ne upućene, pa nema pojma pa idem da joj pomognem..samo se sjetim sebe kako sam uletila ko budala sva u panici zbog lošeg spermiograma…..al lagano mi se stvarno neda svaki dan isto pitanje..a kao što su Ruska i Avocado rekle sve piše na prvim stranicama…
    lorena predivne vijestikoliko si sad trudna?
    josipab hvala ti..trudim se sve pohvatat hahahJosipa15 ako si ozbiljna u vezi svega ovoga molim te da si središ potpis, i pročitaš prvih par stranica teme..tamo ti pišu sve pretrage i svi dodaci prehrani..prvo i osnovno ti je da odeš kod svog ginekologa..ne znam jesi li bila jer nisi nam ni jednom odgovorila na to pitanje..on će ti dat upute šta i kako i dat ce ti uputnicu za MPO Osijek da odeš tamo na razgovor..bilo bi dobro da do tad tvoj partner napravi spermiogram..tamo ce ti doktor dat papir na kojem će ti pisat sta sve od papira i od nalaza još trebas donjet…evo stavrno ne znam više sta da ti napišem a da ti ne piše negdje i da ti nismo rekle u ovih zadnjih par dana…

Joj Anchy kako ti sve lijepo pratiš, hvala ti na tome 😘😘
    Smeđarenja nema od jutros,nadam se da ga ni neće više biti 🤞 uz smeđarenje mi je jutros izašao i neki ultra mali ugrušak koji je vjerovatno i bio povod smeđarenja.. Nadam se da to nije ništa loše.. Što se tiče ostaloga, nekako sam danas gladna i spava mi se, sad ne znam je li to od dosade ili se nešto događa 😂😂

1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
    FET 4/21-2 blastice
    1.beta 80,krvarenje.
    2.beta 5,5 biokemijska
    FET 16.07. - 1blastica
    1.beta 12dnt - 170,3🙏
    2.beta 17dnt - 216
    3.beta 19dnt - 431,3
    18.08.missed ab. - kiretaža

• Ssanjas
    23. Srpanj 2021. 19:17

Čestitke svim curama danas 🥳
    Sunny 🥰❤️🥰 samo tako dalje ❤️

sanjass322@gmail.com

Tweety88🐞
    23. Srpanj 2021. 19:19

Clarissa ❤ puno ti hvala na podijeljenom iskustvu. Puno mi to znaci. 
    Jako mi je drago da je sve ok, drzim ti fige da mucnine sto prije produ, kao i vrijeme do rezultata Harmonija i iduceg UZV❤💪🏻.

💛🧡

Sunny_🐣
    23. Srpanj 2021. 19:21

SofiSofi

Avocadočestitam, dolična vijest.
    Sunny te injekcije Prolutexa sama daješ koliko čitam. Šta to kod nas ima kupit ?

Muž me pika 😁 ja sam ih kupila u ljekarni Pablo na Crnomercu. Dr mi je rekao da ih drže oni i ljekarna moje zdravlje u gundulicevoj

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunny_🐣
    23. Srpanj 2021. 19:22

Ssanjass 🧚🏻‍♀️

Čestitke svim curama danas 🥳
    Sunny 🥰❤️🥰 samo tako dalje ❤️

🙈🤞
    Kako si ti? 

poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

sbjelisi
    23. Srpanj 2021. 19:34

❤️J_b😺

Sunny_

Ajme cure ja sad u mulleru kupujem testove…i ko da mi nije dovoljno neugodno sto kupujem 5 testova, idem izvadit novcanik iz torbe i ispadnu mi gace na kasu 😅😅😅😅 (puna mi je torba gaca jer utrici, curkanje pa stalno mijenjam). Ajme sramoteeee 🙈🙈🙈

Smjesno mi je kad čitam da kupujete testove u mulleru, a ja radim tamo.. Svaki put ako slučajno radim na blagajni, kad vidim da netko kupuje testove, posmislim, ajme.. Jel se nada da je trudna, jel mozda ide na mpo.? Dode mi da pitam, dana guzicu progovorim, al šutim svaki put..
    🤭🤭🤭
    Eto, sad znate još nekaj.. 🤭

Hihi Sunny umireeeeeeem
    J_b sada jos samo moras reci u koojem Mulleru radis 😃😎😛

oharascarlett14@gmail.com

Sunny_🐣
    23. Srpanj 2021. 19:47

SofiSofi

Sunny_

SofiSofi

Sunny te injekcije Prolutexa sama daješ koliko čitam. Šta to kod nas ima kupit ?

Muž me pika 😁 ja sam ih kupila u ljekarni Pablo na Crnomercu. Dr mi je rekao da ih drže oni i ljekarna moje zdravlje u gundulicevoj

Super. Gundulićeva mi je bliže. Naravno treba recept za njih ?! Pitam u slučaju da mi zatrebaju,jer mi je u prošloj trudnoći progesteron bio nizak.

Ne treba recept. Ali placas ih naravno. 7 ampula je u pakiranju + igle i injekcija 580kn. Ne znam dal moze i na recept nisam pitala 🤷‍♀️

poliklinika Repromed
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunny_🐣
    23. Srpanj 2021. 19:59

SofiSofi

Sunny_

SofiSofi

Sunny_

SofiSofi

Super. Gundulićeva mi je bliže. Naravno treba recept za njih ?! Pitam u slučaju da mi zatrebaju,jer mi je u prošloj trudnoći progesteron bio nizak.

Ne treba recept. Ali placas ih naravno. 7 ampula je u pakiranju + igle i injekcija 580kn. Ne znam dal moze i na recept nisam pitala 🤷‍♀️

Volim kad ne treba recept. Ionako sve kupujem. Hvala ti na informaciji. Vidim da ima ljekarna Pablo i Pod Zidom,što mi je još zgodnije. Kad budem vadila betu,odmah ću i progestron izvadit za svaki slučaj.
    Hvala na info

Neka bude sve visoko i da ti ne trebaju 🤞❤

poliklinika Repromed
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Lorena3009
    23. Srpanj 2021. 20:23

Meto

Josipa (moja) 😉Samo da se rodi ziv i zdrav! Sve kao nisam pod stresom al sam dobila dg strah od bijele kute.. tlak mi skace jako kad idem na pregled, nakon toga sve bude uredno pa moram pratit za svaki slucaj. Samo jos jedan dokaz da nikad nismo zapravo opustene.. jeste vas dvije dobro?❤️
    Simba ides negdje da ti ih daju? Mogu ti objasniti ako ce te muz bockati kako treba, mene je moj jer smo bili pod koronom pa smo morali sami😰
    Super sam, dozvoljeno mi je kretanje normalno i kupanje al se nisam jos usudila. Strah od smedjarenja je prisutan jos uvijek i jos uvijek proucavam wc papir😒 navijam za super betu u pon i da sve ispadne super🍀🍀🥰 ti lezi i ne radi nista, posebno ne savijaj srednji dio tijela!
    Lorena nemoj me ubiti, niti panicariti odmah al jel ti stvarno cervix 3,2? To je dosta mali cx i trebala bi mirovati sto vise. Ne zelim te uplasiti sad.. jel ti mjerio sa sondom il preko trbuha?
    Tweety tako je, samo pozitiva! 🤗🥰

Vaginalno mi je radija pregled. Al reka mi je ok, reka mi je da mirujem Al ne sad strogo. Da smim prosetat lagano, al fizicki poslovi ne. I to stvarno pazim. Stvarno misliš da to nije dobro? Pa koliki treba bit? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.