stela navijam da se obje uhvate..kad je betaribicgo girl
beba4321 kako si? jel stalo smeđarenje
andelarano je za otpisati sve…vjeruj u svog malog štrumfa
razumna mazi bušu i uzivaj..kad je tebi beta
elleliora čestitam na curici
meto drago mi je da je uredu
a vidi ja računam aj nova je u svemu ovome, ko što smo i mi sve bile nove i ne upućene, pa nema pojma pa idem da joj pomognem..samo se sjetim sebe kako sam uletila ko budala sva u panici zbog lošeg spermiograma…..al lagano mi se stvarno neda svaki dan isto pitanje..a kao što su Ruska i Avocado rekle sve piše na prvim stranicama…
lorena predivne vijestikoliko si sad trudna?
josipab hvala ti..trudim se sve pohvatat hahahJosipa15 ako si ozbiljna u vezi svega ovoga molim te da si središ potpis, i pročitaš prvih par stranica teme..tamo ti pišu sve pretrage i svi dodaci prehrani..prvo i osnovno ti je da odeš kod svog ginekologa..ne znam jesi li bila jer nisi nam ni jednom odgovorila na to pitanje..on će ti dat upute šta i kako i dat ce ti uputnicu za MPO Osijek da odeš tamo na razgovor..bilo bi dobro da do tad tvoj partner napravi spermiogram..tamo ce ti doktor dat papir na kojem će ti pisat sta sve od papira i od nalaza još trebas donjet…evo stavrno ne znam više sta da ti napišem a da ti ne piše negdje i da ti nismo rekle u ovih zadnjih par dana…
Betu bi trebala raditi na 12 dpt i 14 dpt to mi pada 4.8. I 6.8. 😀
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sunny prvi put cujem da ide u trbuh. Meni su iskljucivo rekli u guzu.. al ako je dr rekao tako, tako i napravi. Samo polako daji lijek jer je uljeni i sporo ide i dosta pecka (barem u guzi😅)
Lorena ti si jos u prvom tromjesecju? Onda zanemari moj kom za skracen cerviks. On ce se jos podici i to bi bio problem da ostane takav. Sorry za nepaznju😩🤦♀️🍀🍀🤞
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Draga Meto, tesko se opustiti duze od par dana nakon pregleda nakon svega sta si prosla,mislim da tu nema mira dok ne bude maleni u naručju 🥰 ti si svoje pehove odradila, bit ce sve zauvijek u redu ❤️
Nas dvoje smo super,pustile su me mucnine i cak je umor dosta manji,pripisujem to laganom završetku prvog tromjesečja,nadvladala sam strah da nesto nije u redu s bebom ako nema simptoma. Tu su sad žgaravica i nesanic da me sjete da sam trudna 😂 jos 16 dana do pregleda,no tko broji?😂 na godisnjem sam iduci tjedan pa cemo se iskupati i odmoriti u hladovini,bas se veselim odmoru 😊 jeli se ti kupas?
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Cure, magnezij je siguran za koristit u ranim fazama trudnoce?
Slobodno, cak se i preporuca da umiri maternicu.
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Avocado, mislim da je magnezij siguran za koristenje u ranoj trudnoci,eventualno izbjegavanje krajem trudnoce da ne oteža otvaranje.
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
Cestitke svim curama 💜-prekrasno ie procitati ovoliko dobrih vjesti,zao ki je zbog cura kojima nije uspjelo 😓
ANDELA-nemoj nikako bit negativna-vjeruj u vjeri je spas.
Mene je bolilo od transfera stalno nesto-malo ljevo,malo desno-malo jajnik jedan pa drugi-istina je da bol nije bila jaka-prvi test mi je bio pozitivan 9DT (trodnevnog)
prvu betu sam izvadila 10DT i bila mi je pozitivna (oko 77)
Nije da ti dajem nikakve lazne nade ali te samo molim da budes pozitivna 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
I da evo sad sam trudna 15T i zaboli me svako malo nesto
Ne odustaj 😘😘😘
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
2 neuspjela postupka (kratka)
3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
Tweety ja sam ostala kod njih, kod doktora B. L. koji im dolazi srijedom. Htjela sam zadrzati poznato okruzenje, a btw moj soc. ginekolog mi je rekao neka najbolje privatno pratim jer je njegov uzv prastar, a on mi pise uputnice za sve sto zatrebam. Mislim, s jedne strane si mislim cemu onda stalno placam zdravstveno i dopunsko ako me izrijekom upucuju radije privatno, ali s druge se necu sekirati jer je ionako tolko toga sto me nasekira kad me hormoni zasoraju Zasad sam zadovoljna, doktor je temeljit, ali nisam ti iskusnjara jer ovu fazu pregleda prvi put prolazim.
Danas sam 12+4. Ovaj tjedan sam bila na pregledu i kombiniranom, sve je nasrecu uredno, nuhalni 1.3 mm, sve rizik ispod granicnog osim naravno dobnog rizika. U pon idem obaviti Harmony pa cu onda malo strikati do tog nalaza, ali nadam se da bude sve okej. Sljedeci pregled 18.8. Mucnine sam mislila da su prosle, no onda se jucer predvecer vratile pa mi opet hrpa toga smrdi, okrece se zeludac i tak.
Ulovila sam puno lijepih vijesti, bravo curke! Ostale ne odustajte, samo hrabro
Pozdrav svima!
Cure, magnezij je siguran za koristit u ranim fazama trudnoce?
moja sestra ga je uzimala od pocetka i to cak u vecoj dozi zbog grceva…evo je trudna 6 mj i cekam teto zlatino krajem 10mj🤝
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Trecasreca …. dodjes uvek kad treba.
😘😘
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
2 neuspjela postupka (kratka)
3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
Imam pitanje za cure koje su imale postupke u KBCima pa se prebacile negdje drugdje..jesu li vam dali cijeli vas karton? Postoji li neka procedura da se to zatrazi sluzbeno? U KBC Ri ne zele isprintati nalaze skupih pretraga. Nalaze od postupaka imam, ali tamo nista ne pise i svi su isti🥴 U ponedjeljak idem u IVF polikliniku na konzultacije i da me stave na listu i nadam se da ce to proci ok🤞
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Sortiraj odgovore
Najstariji