Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ❤️J_0209_b😺
    23. Srpanj 2021. 15:58

aircon

Iščitala sam koliko sam stigla, Avocado i Sunny 😇🙏 za ponedjeljak 💕
    Draga Mare0208 drzi se, nemam pametne riječi utjehe, ali dan po dan i doći će sve na svoje ❤️

Držim fige za duplanje.. 🤩❤️

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

Ruska1986
    23. Srpanj 2021. 15:59

Avocado

josipa15

anchy321

josipa15

josipa15

anchy321

josipa15

Kakvi su u osijeku jel se treba dugo cekat lp

Jesi vadila kakve nalaze? Jesi bila kod svog ginekologa da ti da uputnicu za MPO u Osijeku?

Jel treba jedna uputnica za pomognutu oplodnju i za pregled ili samo trebe jedna

Idemo pocetkom 9 mjeseca…jel se moze piti folnu kiselinu ako zelim zatrudniti

Moze ti ginekolog prepisat folacin ili mozes kupiti novalac prenatal..imas na prvim stranama i ostale dodatke koji ti mogu pomoći

Sta treba ovjerit kod javnog biježnika

Ajme Josipa 😃 Ajde pročitaj prve stranice foruma, barem

Al bas..A stvarno sve pise..

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Samara
    23. Srpanj 2021. 16:03

Ruska1986

Samara

Ruska1986

Samara

Ruska1986

Samara, jel to ovo:
    https://ibb.co/NLN9xHB

Je je to ti je to. Stvarno spas
    Mi smo ok, malac je stvarno dobrica tak da se ne zalim uopce. Stvarno uzivamo skupa.
    Jutros ga stavila u kolica, zaspao isti tren. Isla do frendice na kavu on spavao cijelo vrijeme. Dosla doma prebacila ga u kinderbet i evo i dalje spava nije ni trepnuo ☺️

A, a gledam na stranici od Farmacije i ne mogu to nac 🤔 jel postoji mogucnost da to nemaju na WEBu? I kako dajes te kapi? Tipa prije jela, poslije jela il kad skuzis da ga love grcevi?

Da, nema na webu ali imaju. Ja sam već 2 puta kupila i pitala sam dal imaju i ove kad krenu zubi i ženska mi pokazala da imaju. Kad skužim da ga krene grčit mu dam i jako brzo počne djelovati. Dobiš kapaljku i tom kapaljkom samo daš u usta

A obicne ljekarne nemaju ili nisi ni pitala? Mislim, obicna mi je blize nego Farmacija, ali nije problem se ni zaletit, naravno. Koliko kostaju?

Ne znam za obicne, ja sam odma u Farmaciu otisla i tamo nasla. 87 kn dođu

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

elle 🙋‍♀️
    23. Srpanj 2021. 16:06

anchy321

Avicado nek se dupla 🤞🤞🙏🙏
    Twetty i Elle cure kad imate opet preglede ☺️

Za cca 3 tjedna, moram u pon zvati svog ginekologa da se dogovorimo pa budes onda upisala.😃 Kako sve uspijes popratiti svaka ti cast 😇

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Ruska1986
    23. Srpanj 2021. 16:06

Samara

Ruska1986

Samara

Ruska1986

Samara

Ruska1986

Samara, jel to ovo:
    https://ibb.co/NLN9xHB

Je je to ti je to. Stvarno spas
    Mi smo ok, malac je stvarno dobrica tak da se ne zalim uopce. Stvarno uzivamo skupa.
    Jutros ga stavila u kolica, zaspao isti tren. Isla do frendice na kavu on spavao cijelo vrijeme. Dosla doma prebacila ga u kinderbet i evo i dalje spava nije ni trepnuo ☺️

A, a gledam na stranici od Farmacije i ne mogu to nac 🤔 jel postoji mogucnost da to nemaju na WEBu? I kako dajes te kapi? Tipa prije jela, poslije jela il kad skuzis da ga love grcevi?

Da, nema na webu ali imaju. Ja sam već 2 puta kupila i pitala sam dal imaju i ove kad krenu zubi i ženska mi pokazala da imaju. Kad skužim da ga krene grčit mu dam i jako brzo počne djelovati. Dobiš kapaljku i tom kapaljkom samo daš u usta

A obicne ljekarne nemaju ili nisi ni pitala? Mislim, obicna mi je blize nego Farmacija, ali nije problem se ni zaletit, naravno. Koliko kostaju?

Ne znam za obicne, ja sam odma u Farmaciu otisla i tamo nasla. 87 kn dođu

Tenksic! Bas cu kupit 🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Meto
    23. Srpanj 2021. 16:08

Pozz curke☺️
    Ima svakakvih desavanja ovdje.. 
    Sunny nezz koje si injekcije dobila, ja sam koristila jednu tjedno + utrice + duphastone (na svoju ruku) i super da si odmah vadila vadila betu i prog jer lako moguce da je to zbog njegovog manjka. Pitaj dr kako za injekcije, meni ovako izgleda da je 1/12h 🤷‍♀️ Sretno!🍀🍀
    Arnoldica pitala si za svoj prog. Nije nizak, jer da je pocela bi smedjariti/krvarit vec nakon par dana, ovako se embrij nije implantirao i tijelo trosi prog da menga moze doci jer dok se razina ne spusti, ni nje nema.. vjeruj doktoru. Ubuduce mozes na dan feta izvadit P cisto da vidite kako ti odganizam upija isti. 🍀
    Tweety cemu sad racunanja 😠 beba je tu, srceko je tu! Umiri se i uzivaj jer ce brige tek sad kreniti🙈🍀
    Anchy ne trudi se oko Josipe15 dzabe je. A curo draga nadji drugo mjesto za trolanje! Ako si stvarno ozbiljna onda ti treba posebna lekcija. Otidji kod ginekologa! 
    Eh da, Anchy moj pregled je prosao super. Pratimo se u skladu s tjednima i lagano rastemo. Iduci pregled je 18.08.
    Simba bome si dobila na zivotnom lotu sa njima i vjerujem da ti nije nimalo lako.. sretno i budite mi dobro svi🤗🍀
    Sretno svima 🍀🍀💪

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Stela_M
    23. Srpanj 2021. 16:14

Vesca

Stela1987

Vesca

Stela1987

Ruska1986

Pa napuhanost je normalna, cak i bol, ali ne prejaka. U svakom slucaju ce oni vidjeti situaciju prije transfera, a i ti im svakako napomeni. Bolje i da odgode transfer ako, ne daj Boze, nest nije ok… ali ja vjerujem da je, da je ovo samo neka zakasnjela reakcija na aspiraciju 🙂

Hvala na odgovoru nadam se da će se smiriti do sutra 🤞

Hej Stela1987 vidim da imamo jako slične dijagnoze pa da te pitamjesi li na terapiji za inzulinsku? Meni su mijenjali terapiju kroz godine i mogu reć da mi trajanje ciklusa direktno ovisi o pogođenoj terapiji. Prije 2 godine su me zeznuli pa sam došla na ciklusu koji traje po 90 dana…. u Petrovoj su mi rekli da pijem u potpunosti terapiju uz večeru (svih 1500 mg), a prije je bilo da pijem uz doručak i večeru po 750 mg…. i ovo mi je sad skratilo ciklus na 38 dana prosli mjesec. Inace imam jači PCOS….

Hej ja ti pijem već cca 2 godine metformin prvo mi je endokrinolog krenuo s manjim dozama a zadnjih godinu dana pijem 2×750 mg i iskreno preporodila sam se, ciklusi su mi koliko toliko redovni od 26-30 dana nemam više hipoglikemiju i uspjela sam s njim i kile regulirati tako da meni baš odg što ga pijem ujutro i navečer… s tim da ga ja najvišem pijem zbog pcos ali i šećera koji je bio nizak moja mpo dr zna da ga uzimam ali nije ništa mijenjala….

Kod mene je prebačeno za navečer sa sljedećim objašnjenjem: Preko noći tijelo izlučuje najviše inzulina s tim da postoji jedan vrhunac koji mi želimo s tabletama uhvatiti. Ja pijem tablete sa sporim otpuštanjem, ali svejedno čak i tablete imaju svoj "peak" pa pokušavamo jedno s drugim popratiti.
    Ima smisla, pogotovo sto su mi se ciklusi poremetili nakon smanjenja količine uz večeru… baš me zanima ovaj ciklus kako će biti. Meni ne utječu na kilažu, čudan sam bolesnik, tjelesno uopće ne odgovaram svojim dijagnozama…. Imam taman kila kolko i trebam imatHvala na odgovoru, tebe ću posebno pratiti jer si ipak koji korak ispred mene, sretnoooo
    ČESTITAM svim curkama na današnjim dobrim 

To je ono svaka od nas je za sebe i drugačije reagira:) Meni je bitno da ne moram uzimati duphastone da bi dobila mengu jer su me te tablete dotukle 🙄 ako što trebaš samo pitaj;)

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    23. Srpanj 2021. 16:15

Tweety88🐞

Simba cestitke na deckima :) stvarno svaka cast 💪🏻🙈
    Liora cestitke na curki ❤
    Avocado samo nek se pravilno dupla ❤🍀🤞🏻

Slažem se :) čestitke i od mene i sretno 🤗🤗

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Josipab
    23. Srpanj 2021. 16:30

Drago mi je zbog dobrih vijesti danas, Anchy, svake pohvale kako pratis svaku curu i nista ti ne promakne 🥰
    Simba, hvala sta si se javila,virujem da ce najvise znaciti curama s blizancima i lošijim muškim dijagnozama, sretno s malenim slatkišima,pune su ti ruke posla po cijele dane 😅 kad malo prode stres i porastu,osjecat ces se kao  najsretnija zena na svijetu jer imas 3 sina ❤️
    Ruska i Samara, vase bebice su med medeni 🥰  screenshotam ove savjete oko grcica i kapi, najvise vrijede ovakve informacije iz prve ruke,da budem spremna za 6 mjeseci 🤣🤣
    Meto, super za bebaca junaka, mema straha za njega 🥰

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Lorena3009
    23. Srpanj 2021. 16:30

Cure da vam javim da je moj jucerasnji pregled proša odlicno🙏 Doktor je zadovoljan sa svime kako beba napreduje za ove tjedne. Svi su organi tu i u funkciji su, nogice, rukice, prstici... Sve je tu. Nuhalni nabor je 1,28mm a nosna kost sam zabb Al reka je da je kakva treba bit i da je odlicno. Gledali smo kosti, glavu, srce, bas sve u milimetar. Nadam se da ce tako dobro i nastavit🙏 nifty smo napravili i onda dr skuzija da ga ne mogu još radit zbog drugog ploda zbog viška hormona, kaze može bit nalaz lažno pozitivan na nesto. Tako da ga ponovo radimo 2.9.u 18 tjednu trudnoće. Ploda više nema u drugoj gestacijskoj Al kaze da je još dosta velika i poviše cerviksa je. Cerviks je isto mirija 3,2 je, kaze da je sve ok. Reka mi je da još mirujem(mogu lagano setat, al nikakve fizicke poslove, i sta manje čučanja i penjanje po skalama). Dozvolija mi je da idem doma za Kastela Al da u autu više lezim. I izbjegavat sjedenja. Cisto da smo sigurni.ponovo imam pregled za 4 tjedna, i opet cu kod njih. Prepisa mi je magnezij od 300 i elebaby vitamine. Utrogestan nastavljam i dalje. 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.