Tesko mi je ovo napisati ali ja ipak ne idem na IVF u 11mj, nisam se pripremila jos na taj postupak malo me sramota ali ja puno toga ne znam o tom postupku vj zato sto sam mlada ili zato sto je prebrzo to doslo makar bi trebala biti sretna sto nakon svih urednih nalaza me dr u humanoj htjela poslat na folikulometriju i tempirane jer bi to bilo najuspjesnije kad se samo sjetim kolko je bila uvjerena u to, ali mi je nesto zvonilo u glavi da bih htjela ipak napravit hsg prije svega a kad ono dobim nikad gori nalaz, pokusavam citat i ucit o tome ali tolko je pitanja iznad moje glave. Ako imate nekih dobrih brosura,knjiga ili bilo sto, nesto sto je vama pomoglo kad ste bile na pocetku svog puta puno bi mi pomoglo.. ja cak nisam ni imala pitanja u bolnici kad su mi rekli da jedino mogu uspjeti IVF postupkom i da nema druge sanse, jer nisam bila spremna na to, cak ni ne znam kolko je losa moja dijagnoza i ko bi mimogao pomoc oko svega toga. Ja i moj decko cak ni ne zivimo na istoj adresi pa mislim da tako nemam pravo ni na potvrdu izvanbracne zajednice a ni na ivf postupak, dok ne udemo u bracnu zajednicu. Uz vas sam cijelo vrijeme i citam vas svaki dan, kad neko ima lijepe vijesti salje mi pozitivne vibre jer mi daje vjeru nazad u sve sto me ceka u buducnosti, a za sve ostale se molim svaki dan, za sve nas! Ljubim vas moje lavice❤️
Slazem se SofiSofi ,to je samo formalnost. Napisi sama ,isprintaj i odnesi ko biljeznika na ovjeru i kraj price. Dragi i ja zivimo skupa, a nemamo iste adrese i dobili smo ovjeru bez pardona. Nikakav problem.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Tesko mi je ovo napisati ali ja ipak ne idem na IVF u 11mj, nisam se pripremila jos na taj postupak malo me sramota ali ja puno toga ne znam o tom postupku vj zato sto sam mlada ili zato sto je prebrzo to doslo makar bi trebala biti sretna sto nakon svih urednih nalaza me dr u humanoj htjela poslat na folikulometriju i tempirane jer bi to bilo najuspjesnije kad se samo sjetim kolko je bila uvjerena u to, ali mi je nesto zvonilo u glavi da bih htjela ipak napravit hsg prije svega a kad ono dobim nikad gori nalaz, pokusavam citat i ucit o tome ali tolko je pitanja iznad moje glave. Ako imate nekih dobrih brosura,knjiga ili bilo sto, nesto sto je vama pomoglo kad ste bile na pocetku svog puta puno bi mi pomoglo.. ja cak nisam ni imala pitanja u bolnici kad su mi rekli da jedino mogu uspjeti IVF postupkom i da nema druge sanse, jer nisam bila spremna na to, cak ni ne znam kolko je losa moja dijagnoza i ko bi mimogao pomoc oko svega toga. Ja i moj decko cak ni ne zivimo na istoj adresi pa mislim da tako nemam pravo ni na potvrdu izvanbracne zajednice a ni na ivf postupak, dok ne udemo u bracnu zajednicu. Uz vas sam cijelo vrijeme i citam vas svaki dan, kad neko ima lijepe vijesti salje mi pozitivne vibre jer mi daje vjeru nazad u sve sto me ceka u buducnosti, a za sve ostale se molim svaki dan, za sve nas! Ljubim vas moje lavice❤️
Slazem se SofiSofi ,to je samo formalnost. Napisi sama ,isprintaj i odnesi ko biljeznika na ovjeru i kraj price. Dragi i ja zivimo skupa, a nemamo iste adrese i dobili smo ovjeru bez pardona. Nikakav problem.
Odlicno, mislila sam da mi je to prepreka u postupku pa je uz to nizalo sve ostalo, hvala puno!
Pokusavamo od 10/19 prvo 👶
Petrova 10/2020
👩💼 27, hormoni ✅ brisevi ✅ papa ✅
❌Sono hsg 15.07.21 - obostrano otezano, osteceni jajovodi, IVF postupak
Stimulirani, 06.06 Gonal 225, 10.06 Cetrotide, 13.06 Ovitrelle
15.06 punkcija, 5 oocita, nema❄️
20.06 ET, vracene 2
26.06 ➕, 27.06 ➕
29.06, 9dnt, 102.46 🍀 02.07, 12dnt, 361.22 🍀
21.07 6tj+6 ❤️
7.10 17+6 🐞❤️
15.03.2023💙Dečko💙
2.postupak Vinogradska 2025
Ivf 3/25 🤞 10.03 11js, 3❄️❄️❄️, 15.03 ET 1 blastocista, 25.03 beta 116🍀
Odlicno, mislila sam da mi je to prepreka u postupku pa je uz to nizalo sve ostalo, hvala puno!
Nije tako strašno kako izgleda za izvadit do 11 mj samo kreni odmah , stigneš čuda riješiti i napraviti ,nebi vjerovala ma koliko strašno izgleda. Za vise informacija odi na vol. 5 prve stranice si procitaj imas o tome puno . Sretno .
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Ja ću čekati utorak za betu kako sam se bila naručila, ali spremna sam na 0 zbog testa. 😔
Palo mi je na pamet da bi bilo možda dobro da usput izvadim i progesteron, možda ga nemam dovoljno? Samo iskreno ne znam koliko bi on trebao iznositi da bi bio zadovoljavajući? Što vi mislite?
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Stelasuper broj, držim fige da ih se oplodi cim više 🤞
Čekalice bete, ima li koja puno prozirnog vodenog iscjedka (+ ostaci od utrogestana)? Baš sam ko upišana
Ja sam imala taj vodeni prozorni, baš tako kako si opisala. Imam ga još uvijek.
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Ja ću čekati utorak za betu kako sam se bila naručila, ali spremna sam na 0 zbog testa. 😔
Palo mi je na pamet da bi bilo možda dobro da usput izvadim i progesteron, možda ga nemam dovoljno? Samo iskreno ne znam koliko bi on trebao iznositi da bi bio zadovoljavajući? Što vi mislite?
Ja bih preporučila svima koji popiške drugu crticu da sa betom izvade i progesteron. Ja sam isto imala osjećaj da trebam provjeriti i izvadila sam ga sa betom i bio je prenizak. Odmah mi je povećana doza tri puta i sad je super.
Draga Nadalina,
Predug mi je post pa ne mogu citirati tako da ovako pisem.
Povremeno pratim ovu temu, prije sam znala i pisati. Imam zdravu curicu od 6.g i nakon toga 3 pobacaja, prakticki jedan za drugim. Zadnja 2 su bila misseda. Imam super ginekologicu koja me poslala na sve moguce pretrage jos poslije prvog, od kariograma, torcha, trombofilije, antifosfolipidnog sindroma, imunoloskih pretraga, endokrinoloskih, spolnih hormona, ovih klasika brisevi, papa. Imam hipo i lagani hashimoto sto znam otprije i pod kontrolom je i blagu IR. Ostalo sve ok. Bila sam u IVFu i rekao mi dr da bi mi jos napravio histeroskopiju i NK cells (biopsiju endometrija) i da je to sve sto mogu jos ispitati.
Sto se geneticara tice, odlicna je dr.Huljev, na Rebru, probaj vidjeti s njom za pregled. Ceka se, ali je dr stvarno odlicna i jako susretljiva. Da li su vam otkrili mogucnost za Turner kad ste radili kariograme ili?
Sto se tice predimplantacijske dijagnostike tj PGDa, opcije su Belgija, Prag, cula sam nesto i za Novi Sad. HZZO neki dio subvencionira, ali ne sve, barem koliko sam cula.
Sta si radila od ostalih pretraga osim trombofilije i genetike?
Draga @tam7,
Žao mi je što to prolazite. Jeste li radili kariogram ploda?
Ja sam radila imunološki pretrage (ANA, ENA, RF i još hrpu nekih), HLA-samo ja, ali za drugu svrhu, TORCH, trombofiliju, antifosfolipidni sindrom 2 puta, kraiogrami nas i zadnjeg ploda, brisevi, papa, hormoni, krv više puta.
Pripremala sam se za ispitivanje prohodnosti jajovoda privatno jer su predzadnji put sumljali na vanmaterničnu.
Više dr je nakon zadnjeg reklo da misli da je genetičkih i da obavezno tražim kariogram. Teško da nakon toliko puta nije genetika problem. Kod mene može biti inače i imunološki problem.
U bolnici su mi to ponudili samo kao opciju i istaknuli da je poštednije za mene da uzmem tablete. Tableta ranije nije bilo i jedva su me pustili drugi put s misedom recimo da se sama očistim, sad odjednom druga priča.
Mi smo kod dr. Huljev na rebru, čekamo termin sada.
Naš nalaz kariograma ima indikaciju za turner ali manje od 6 % za što su bili napisali da nema veći značaj, očito ima.
Ne znam hoćemo li mi dobiti uputnicu za van i kako to ide, kome ju daju itd. Nisam nekako razmišljala u tom pravcu, mislila sam da je možda imunološki.
🙋♀️1984
2013 djevojčica
2017 biokemijska
2018 zadržani pobačaj (stalo srce) - kiretaža
2018 zadržani pobačaj (stalo srce)
2020 hospitalizacija, biokemijska trudnoća
2021 zadržani pobačaj (stalo srce) - kiretaža - kariotipizacija (auneplodija kromosoma x-turner)
Hormoni ✔️
Korotipizacija partnera ✔️
Trombofilija - PAI 1, MTHFR homozigot
Da i već sam bila kod dr za humanu nakon drugog miseda kad je došao nalaz za trombofiliju. Sada ću opet ići.
Svaki dr a obišla sam ih dosad 🙈 je rekao da je u svakoj trudnoći poduzeto sve što se moglo poduzeti u skladu sa saznanjima.
🙋♀️1984
2013 djevojčica
2017 biokemijska
2018 zadržani pobačaj (stalo srce) - kiretaža
2018 zadržani pobačaj (stalo srce)
2020 hospitalizacija, biokemijska trudnoća
2021 zadržani pobačaj (stalo srce) - kiretaža - kariotipizacija (auneplodija kromosoma x-turner)
Hormoni ✔️
Korotipizacija partnera ✔️
Trombofilija - PAI 1, MTHFR homozigot
Trudnice very soon to be - part one
Rulet u FET-u
Razumna u FET- u
Ivevk u postupku
Peggy95 u postupku
Nakapakica u postupku
Stela1987 u postupku
Aircon 19.07 beta
Sensa 19.07 beta
Tirelessslvy/T_Ivy 20.07 treća beta i UZV
Arnoldica- 20.07 beta
WinkyTheElf 22.7 test, 29.7 beta,(AIH)
marinami/Mare0208 22.7 beta
Avocado 23.07 beta
Tweety88 23.7 UZV
Elle 23.07 UZV, dvije odlične bete
Sunny – 26.07 beta
Asli blizanci, 26.7 UZV
Maslačakxx 26.7 UZV
Andela111 26.07 beta
Sofisofi 28.07 beta
Beba4321 30.07 beta
Hrabrica FET 7/21
Hani postupak 7/21
Tea_0501 – FET 7/21
Marta82 postupak 7/21
MiniGirl - inseminacija 7/21
M_G postupak 8/21
Kača84 – FET 9/21
Miss_Ivy - FET 9/21
Mikica FET 9/21
VM – 9/21 postupak
Razigrana FET 9/21
Joka95 9/21 postupak
anchy321 postupak 9/21
tessa1990 postupak 9/21
vuky - postupak 9/21
Jana85 - postupak 9/21
ericaa - FET 9/21
Sanjass postupak 9/21
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Trudnice very soon to be - part dva
petra30 - postupak 10/21
ribic postupak 9/21
J_B 10/21postupak
Barbi30 postupak10/21
Nika0302 postupak 11/21
Zara92 postupak 11/21
MTB G.O
iris_iris postupak za par mjeseci
Bluew postupak za nekoliko mjeseci
Leptirica4 postupak za nekoliko mjeeci
Leli91 FET za nekoliko mjeseci
Čupica postupak za nekoliko mjeseci
kosuljica –postupak za nekoliko mjeseci
darliv postupak za nekoliko mjeseci
ANKSIMORON - postupak za nekoliko mjeseci
Lindsay - FET postupak za nekoliko mjeseci
Lunar - FET postupak za nekoliko mjeseci
Hope0306 - FET postupak za nekoliko mjeseci
Mrvica72 - FET postupak za nekoliko mjeseci
Leia2.0 - FET postupak za nekoliko mjeseci
Piky –postupak za nekoliko mjeseci
Beabi postupak za nekoliko mjeseci
bugaduga postupak za nekoliko mjeseci
Rita_55 - postupak za nekoliko mjeseci
Pupa postupak za nekoliko mjeseci
Peanut –postupak za nekoliko mjeseci
ma2013 –FET za nekoliko mjeseci
RebekaB -postupak za nekoliko mjeseci
Dia85 - postupak za nekoliko mjeseci
Lita.1234 - postupak za nekoliko mjeseci
Doriana - postupak za nekoliko mjeseci
nada86 - postupak za nekoliko mjeseci
LucyLou - postupak za nekoliko mjeseci
Lucka007 -postupak za nekoliko mjeseci
Amaranta - postupak za nekoliko mjeseci
Nadalina6 u istraživanju opcija i prikupljanju informacija
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji