Draga Nadalina,
Predug mi je post pa ne mogu citirati tako da ovako pisem.
Povremeno pratim ovu temu, prije sam znala i pisati. Imam zdravu curicu od 6.g i nakon toga 3 pobacaja, prakticki jedan za drugim. Zadnja 2 su bila misseda. Imam super ginekologicu koja me poslala na sve moguce pretrage jos poslije prvog, od kariograma, torcha, trombofilije, antifosfolipidnog sindroma, imunoloskih pretraga, endokrinoloskih, spolnih hormona, ovih klasika brisevi, papa. Imam hipo i lagani hashimoto sto znam otprije i pod kontrolom je i blagu IR. Ostalo sve ok. Bila sam u IVFu i rekao mi dr da bi mi jos napravio histeroskopiju i NK cells (biopsiju endometrija) i da je to sve sto mogu jos ispitati.
Sto se geneticara tice, odlicna je dr.Huljev, na Rebru, probaj vidjeti s njom za pregled. Ceka se, ali je dr stvarno odlicna i jako susretljiva. Da li su vam otkrili mogucnost za Turner kad ste radili kariograme ili?
Sto se tice predimplantacijske dijagnostike tj PGDa, opcije su Belgija, Prag, cula sam nesto i za Novi Sad. HZZO neki dio subvencionira, ali ne sve, barem koliko sam cula.
Sta si radila od ostalih pretraga osim trombofilije i genetike?
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Josipa jeeeej, cestitam na zdravoj curici❤️
Nirvana cestitam na malenoj Leii❤️
Ana neopisivo mi je zao❤️ Nemam rijeci utjehe osim da budete jedno ti i muz i odbolujete to ma koliko vremena trebalo..
arnoldica zao mi je za neg testic, uradi betu sutra da mozes prestati sa th🍀🍀
Rina po meni je to za heparin, a dr ce ti reci da andol/aspirin dovoljan. Zatrazi u svakom slucaju od privatnika bijeli recept i makar kupovala, al ne odustaj s obzirom na anamnezu koju imas. Sretno🍀🍀
Sretno svima u kojim god fazama bili! 🍀💪
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Meto, kako si ti?kako provodis ljeto?kako je bebac?
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Draga Ana, neopisivo mi je zao tvog gubitka! Drzi se, sve ce sjesti na svoje mjesto kad tad.
Buduci da sam u zaostatku, vidim da ima i jako lijepih vijesti pa cestitam 😍
Inace, ja sam se cijepila Pfizerom. Doktor mi je rekao da nema prepreke za cikluse i da to rijesim prije jeseni. Tu me smirio, a i radim s puno ljudi pa mi se ne da na jesen strahovati.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Cure koje su prolazile transfere imam pitanje, zvali su me sad i od 5- 2 su odlicnog kvaliteta i super se dijele, u 3 su se pojavile fragmentacije (ja pitah sta to znaci Pa sporije se dijele) i onda ce sjutra ih pogledati ako ova tri ne napreduju vratice mi sjutra ova dva a ako budu okej pustice do petog dana… je li imala koja da su joj rekli te fragmentacije i znaci li to da od njih vjerovatno nista 🤯
👩🏽34god
Drage cure preletila sam kratko što ste pisali, čestitam novim trudnicama i pozitivnim betama i da nastave lijepo rasti ja sam dns obavila aspiraciju sve su cure od koktela zaspale ko zaklane osim mene
boljela me dosta sama aspiracija ali i to će sve proći, uspjeli su izvaditi 16 oocita sad čekanje
i dalje imam jake bolove ali brufen je moj prijatelj tako da guram nekako
jedino mi nije jasno zšt se vaginalete odmah počinju koristiti 🤔
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Drage moje,
Stigli su nalazi trombofilije i cekam kontrolu kod hematologa.Po svemu gledajuci mislim da jesam kandidat za heparin.Mislite li da trombofilija utjece na tezu implantaciju da se primi zametak?
Ima li netko da razumije nalaz?
Hvala.💋
FII G/G homozigot divljeg tipaFV Leiden G/A heterozigotPAI 4G/4G mutirani homozigot
Draga Rita, faktor Leiden V i Faktor II se smatraju "težim" trombofilijama, dok se PAI smatra "blažom". Na temelju ovog Faktora V vjerujem da ćeš dobiti preporuku za heparin u idućoj trudnoći. Inače, divlji tip znači normalni tip, heterozigot znači da ti je jedan gen mutiran i ukazuje na određenu genetsku anomaliju. Ti imaš mutiran gen za FV i mutirane gene za PAI, a i nedavbi gubitak bebe (žao mi je ) tako da imaš opravdanu indikaciju za heparin. Ja sam isto PAI 4G/4G i MTHFR heterozigot, nakon 3 biokemijske mi uveden heparin i bebice su u buši zasad nadam se dobro
sretno dalje i samo hrabro, ima tu puno pikalica hihihi
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Drage cure preletila sam kratko što ste pisali, čestitam novim trudnicama i pozitivnim betama i da nastave lijepo rastija sam dns obavila aspiraciju sve su cure od koktela zaspale ko zaklane osim mene
boljela me dosta sama aspiracija ali i to će sve proći, uspjeli su izvaditi 16 oocita sad čekanje
i dalje imam jake bolove ali brufen je moj prijatelj tako da guram nekako
jedino mi nije jasno zšt se vaginalete odmah počinju koristiti 🤔
Waaauu koji broj stanica 👌👌 kad ces znat kolko se oplodilo
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anchy 321 moram zvati za dva dana pa ću imati više info
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
JosipaB divnooo!
Nirvana čestitaaam! 🎉🎉🎉
MISS držim fige da vrijeme što brže prođe.
Arnoldica žao mi je! 😞
Roxy 😢😢😢
Stela1987 super brojka. Neka se što više oplodi!
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Sortiraj odgovore
Najstariji