Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arnoldica
    19. Srpanj 2021. 09:08

nada86

Arnoldica

Ja ću čekati utorak za betu kako sam se bila naručila, ali spremna sam na 0 zbog testa. 😔
    Palo mi je na pamet da bi bilo možda dobro da usput izvadim i progesteron, možda ga nemam dovoljno? Samo iskreno ne znam koliko bi on trebao iznositi da bi bio zadovoljavajući? Što vi mislite?

Ja bih preporučila svima koji popiške drugu crticu da sa betom izvade i progesteron. Ja sam isto imala osjećaj da trebam provjeriti i izvadila sam ga sa betom i bio je prenizak. Odmah mi je povećana doza tri puta i sad je super.

Pošto kod mene nije bilo pozitivnog testa misliš da nema smisla izvaditi? Nekako imam osjećaj da bi ga trebala provjeriti, ali pošto se ovaj put ništa očito nije ni dešavalo ne znam jel ima smisla.

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

• Mare0208
    19. Srpanj 2021. 09:11

Sunny_

Beba4321 tebi su već krenuli vrući snoviSensa joj vjerujem da ti je onda još veći pritisak. Neka bude lijepa i velika betakod mene znamo samo muž,ja i moja sestra i tako mi najviše odgovara.
    Mare0208kod mene grudi isto 0 bodova. Ful su me bolile 3 dana nakon transfera i to je to. Sinoć me malo više probadalo u janicima, a jutros opet ništakad ti vadiš betu? i hoćeš radit test prije

U četvrtak vadim betu, u srijedu ću piškit.  U četvrtak nakon vađenja idem odmah na humanu, doktor priopći rezultat. Pa se želim pripremit.
    Hoćeš ti radit test? 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

Sunny_🐣
    19. Srpanj 2021. 09:11

Arnoldica

anchy321

Arnoldica jesi piškila opet?

Jesam, ali ⛄. Ne znam, baš me ful pogodilo ovaj put, valjda sam najviše očekivala jer je sve bilo super i sve se napokon dobro poklopilo. Ne znam jel ovi trodnevni nisu bili dobri ili meni Dekortin ne pomaže zbog pozitivnih NK stanica. Totalno sam u bedu.

baš mi je jako žao  svakako traži razgovor sa dr prije FETa. Moraju te poslati na još neke dodatne pretrage. Kot tebe je uvijek problem sa implantacijom ili krivo citam iz potpisa? Drži se ❤️

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Arnoldica
    19. Srpanj 2021. 09:13

Sunny_

Arnoldica

anchy321

Jesam, ali ⛄. Ne znam, baš me ful pogodilo ovaj put, valjda sam najviše očekivala jer je sve bilo super i sve se napokon dobro poklopilo. Ne znam jel ovi trodnevni nisu bili dobri ili meni Dekortin ne pomaže zbog pozitivnih NK stanica. Totalno sam u bedu.

baš mi je jako žaosvakako traži razgovor sa dr prije FETa. Moraju te poslati na još neke dodatne pretrage. Kot tebe je uvijek problem sa implantacijom ili krivo citam iz potpisa? Drži se❤️

Da, od 4 transfera samo je jednom bila biokemijska, ostalo ništa 😔

1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎

Sunny_🐣
    19. Srpanj 2021. 09:14

Mare0208

Sunny_

Beba4321 tebi su već krenuli vrući snoviSensa joj vjerujem da ti je onda još veći pritisak. Neka bude lijepa i velika betakod mene znamo samo muž,ja i moja sestra i tako mi najviše odgovara.
    Mare0208kod mene grudi isto 0 bodova. Ful su me bolile 3 dana nakon transfera i to je to. Sinoć me malo više probadalo u janicima, a jutros opet ništakad ti vadiš betu? i hoćeš radit test prije

U četvrtak vadim betu, u srijedu ću piškit. U četvrtak nakon vađenja idem odmah na humanu, doktor priopći rezultat. Pa se želim pripremit.
    Hoćeš ti radit test?

brzo će srijeda  neka to bude to 
    još uvijek mislim da neću radit test...ali možda betu izvadim u subotu umjesto u ponedjeljak. U subotu bi mi bio 11dnt blastice. Tad bi već trebala bit pozitivna 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

sensa
    19. Srpanj 2021. 09:16

U čekanju nalaza razmišljam o dva tjedna iščekivanja koja su iza nas. To je ono preispitivanje - jesam li napravila sve što sam mogla, jesam li dovoljno mirovala...

Kako se vi ponašate nakon transfera? Radite li sve kućanske poslove, ili samo neke? Ima li nešto što baš izbjegavate? Ako ste zaposlene, idete li na posao ili ste na bolovanju?

🙋‍♀️ 37 "blago" policistični jajnici 🙋‍♂️ 40 oligoasthenozoospermia
    11.12.2010. Sestre milosrdnice, ET 3 embrija, 7 zamrznutih js, beta 0
    14.02.2011. Sestre milosrdnice ET 2 embrija iz odmrznutih js, beta 0
    27.11.2012. KBC Osijek 3 ET, prokrvarila prije bete
    19.07.2014. Merkur, kriopohrana 5 zametaka, bez ET zbog razvoja OHSS
    27.11.2015. Merkur, FET 2 embrija, beta 0
    30.10.2020. dogovor za FET, prošli terapiju, dan prije FET-a COVID pozitivna
    05.07.2021. FET 2 embrija, 19.07. beta 0

Tweety88🐞
    19. Srpanj 2021. 09:24

Arnoldica jako mi je zao 😔 
    Leona simptomi koji se mogu pojaviti mogu biti od utrogestana, trudnoce i od menge, tako da se pokusaj ne zamarari s njima. Znam da je tesko 😉
    Nakapakica super, navijamo za srijedu i tvoje bebe ❤
    Sensa ja sam isla na posao, nisam radila nista fizicki tesko, ali nisam ni mirovala. 🍀🤞🏻

💛🧡

Arnoldica
    19. Srpanj 2021. 09:25

Maslačakxx

Sunny_

Arnoldica

anchy321

baš mi je jako žaosvakako traži razgovor sa dr prije FETa. Moraju te poslati na još neke dodatne pretrage. Kot tebe je uvijek problem sa implantacijom ili krivo citam iz potpisa? Drži se❤️

Hej, upadam ko s marsa, ne znam jesi probala intralipidnu infuziju, ona je kolko znam dobra ako imaš NK stanice.
    I jesi probala akupunkturu za implantaciju?
    Ja sam ovaj put sve probala šta postoji, nemam šta izgubit. Embrioglue, vit D uduplala, akupunkturu odradila, prethodno masaže za cirkulaciju. Nisam intralipidnu jer nemam NK, al čitala sam da je korisna za to.

Vitamin D sam digla do 120 tako da je on bio sad super. A ovo ostalo što si navela nisam isprobala. Baš ću pitati doktora za intralipidnu, nije mi to nikad spominjao. Nk stanice smo otkrili prije ovog zadnjeg postupka i samo mi je nakon transfera uveo Dekortin 0.5tablete ujutro i navečer. Ne znam može li se još što osim toga 🤔

1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎

Arnoldica
    19. Srpanj 2021. 09:30

Cure što ste sve vi dodatno još od pretraga radile nakon negativnih beta, a prije FET-a? Znam da imam MTHFR mutaciju pa uzimam folate, za NK stanice sam dobila Dekortin 0.5tablete ujutro i navečer(nakon transfera). Razgovarat ću i s doktorom naravno, ali zanima me i vaše iskustvo što ste sve radile? Radim popis 🤭
    Kod mene je očito implantacija problem, od 4 transfera, samo jedna biokemijska.

1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎

Tigrica
    19. Srpanj 2021. 09:47

Arnoldica

Cure što ste sve vi dodatno još od pretraga radile nakon negativnih beta, a prije FET-a? Znam da imam MTHFR mutaciju pa uzimam folate, za NK stanice sam dobila Dekortin 0.5tablete ujutro i navečer(nakon transfera). Razgovarat ću i s doktorom naravno, ali zanima me i vaše iskustvo što ste sve radile? Radim popis 🤭
    Kod mene je očito implantacija problem, od 4 transfera, samo jedna biokemijska.

Ne mora bit, do treceg  dana  zena je nosioc za oplodnju jajnih stanica, a od 3 pa na dalje je otac, ako nisu dovoljno jaki spermici nema nista od implantacije. Jesi probala pit gynositol i muz profertil? 
    Jedno jedno je dobro za tebe drugo za muza. Al ako cete pit onda oboje 2×1 na dan za rezultate . Al nema ih prije tri meseca pa na dalje. Zguglaj si. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.