Anchy321
Ja jos ne znam da li cu opet u Vinogradsku ili cu u IVF. U Vinogradskoj se mora cekat mjesec dana nakon druge doze, a u IVF par dana (nisu specificirali). Al realno, to mogu promijenit misljenje za mjesec dana ili uvest da svejedno treba testiranje (onda mi dzabe cijepljenje jer sam time samo to htjela izbjeci).
Da, dijeta i vjezbanje po programu Fitness Anny (imas na fejsu). Krenula 1.7.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cure, nisam se javljala par dana, kod mene su jako loše vijesti. Još uvijek sam u šoku. Počela sam krvariti i išla na hitnu i na kraju spontani pobačaj. Bojala sam se tableta pa sam tražila da idem na kiretažu,ali su me doktori uspjeli odgovoriti i na kraju sam pristala na tablete. Uspjela sam se očistiti od prve 2 tablete, sve je izašlo. Bolilo me oko 1.5h kao jaki menstrualni bolovi, ali neusporedivo naspram ove boli i praznine.
Ne znam hoće me sad dr slati da kakve pretrage , budući da sam već imala 1 spontani. Najviše se bojim da nije nešto genetski i da se opet ne ponovi. Ne znam hoće li mi dr htjeti dati uputnice za kariogram i ostale pretrage ili moram imati 3 spontana.
Malo ću se maknuti s foruma dok se ne oporavim i ne krenem dalje u borbu. Baš kako su cure rekle, ovo je pravi maraton.
Svima želim svu sreću i što više urednih trudnoća. ❤️
Draga Ana26 nema rijeci utjehe koju ti itko od nas moze reci. Jako mi je zao sto si prosla kroz ovo. Drzi se 😔😪💔
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Ribic hvala..a kad realno gledas nije čovjek pametan..ako se cijepiš pa kao sto ti kazes uvedu testiranje onda u klinac..i meni je to razlog broj jedan...ali opet mislim se al aj bar sam skinula to s kičme i ne moram razmisljat o tome..i mm se cijepio jer zeli ic samnom u bolnicu i to pa da nema prepreke kao sto su rekli od jeseni za uc u krug bolnive kao morat ce bit cijepljen 🤷🏽♀️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Jutro cure, svima želim sreću 😘😘
Evo je 2dnt i nekako sam opušteni ja ovaj put. Naravno da razmišljam o svemu, ali ne toliko koliko i prošli put. Rekla sam sama sebi, ako se blastica želi primiti, primiti će se, a ako ne želi mogu se i na glavu postaviti i neće biti ništa.
Što se tiče cijepljenja, meni su rekli da moram nakon druge doze čekati mjesec dana. Još se nisam cijepila. Nisam od onih "antivaksera" i svakako ću se cijepiti ali iskreno nekako me strah kako to cjepivo utječe na nas u postupcima i na trudnice, tako da ga malo odgađam koliko mogu..
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Cure drage nije me bilo neko vrime trebala sam odmak i iskreno bas me to pogodilo sve skupa i jednostavno mi sad treba vrimena samo za mene i da uopce ne razmisljam o toj temi. Sto se kiretaze tice sve je proslo u redu uz minimalne bolove. Ali 3 dana nakon kiretaze je krenila kao prava menga i dosta su me crijeva bolila ali proslo je. pregled sam obavila sve izgleda dobro samo mi je hcg jos malo povisen pa idem sljedeći tjedan jos jednom izvadit da vidim jeli pao na 0. Nisam sve detaljno citala ali sam vidila divne, predivne vijesti kod Tweety, T_Ivy i Maslacak ❤️ cestitam vam 🥰
Ana draga znam da sad nema rijeci utjehe za to sto prolazis, zelim samo da znas da mislim na tebe i zelim ti svu snagu svijeta. Stvarno mi je jako zao 💔🥺
Svim curama u kojoj god fazi bile zelim sve najbolje i neka ovo bude jedno plodno ljeto😚😚😚 Vrlim vas sve ❣️
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Sofi, Divojka s juga 🥰
Ribic, super si mi,odlicno iskorištavaš pauzu od ivf-a?you go girl
Rita, nazalost ne znam ti očitati taj nalaz, MTB je bila nasa glavna doktorica 😓😓😓
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Drage moje,
Stigli su nalazi trombofilije i cekam kontrolu kod hematologa.Po svemu gledajuci mislim da jesam kandidat za heparin.Mislite li da trombofilija utjece na tezu implantaciju da se primi zametak?
Ima li netko da razumije nalaz?
Hvala.💋
FII G/G homozigot divljeg tipaFV Leiden G/A heterozigotPAI 4G/4G mutirani homozigot
Osobe koje su homozigoti za PAI 4G/4G imaju povećani rizik tromboembolije, fetalnog gubitka, preeeklampsije i prijevremenog porođaja
U ovo ostalo se bas ne kuzim, a i nisam ni nasla neko objasnjenje na prethodnim temama..u svakom slučaju mislim da si kandidat za heparin od dans kad ti se potvrdi trudnoća...ne znam koliko trombofilija stvara problem kod zaćeća...mislim da radi veci problem kad vec dode do implatacije tj do trudnoće...ali nemoj me drzat za riječ, ovo sve ti pišem kako sam ja shvatila kad su cure prije pisale o tome..
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure drage nije me bilo neko vrime trebala sam odmak i iskreno bas me to pogodilo sve skupa i jednostavno mi sad treba vrimena samo za mene i da uopce ne razmisljam o toj temi. Sto se kiretaze tice sve je proslo u redu uz minimalne bolove. Ali 3 dana nakon kiretaze je krenila kao prava menga i dosta su me crijeva bolila ali proslo je. pregled sam obavila sve izgleda dobro samo mi je hcg jos malo povisen pa idem sljedeći tjedan jos jednom izvadit da vidim jeli pao na 0. Nisam sve detaljno citala ali sam vidila divne, predivne vijesti kod Tweety, T_Ivy i Maslacak ❤️ cestitam vam 🥰
Ana draga znam da sad nema rijeci utjehe za to sto prolazis, zelim samo da znas da mislim na tebe i zelim ti svu snagu svijeta. Stvarno mi je jako zao 💔🥺
Svim curama u kojoj god fazi bile zelim sve najbolje i neka ovo bude jedno plodno ljeto😚😚😚 Vrlim vas sve ❣️
Samo ti sebi uzmi vremena..najbitnije je da se ti psihički i fizički oporavis ❤️ opusti se i uzivaj koliko je god to moguće..vrlim te ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Drage moje,
Stigli su nalazi trombofilije i cekam kontrolu kod hematologa.Po svemu gledajuci mislim da jesam kandidat za heparin.Mislite li da trombofilija utjece na tezu implantaciju da se primi zametak?
Ima li netko da razumije nalaz?
Hvala.💋
FII G/G homozigot divljeg tipaFV Leiden G/A heterozigotPAI 4G/4G mutirani homozigotOsobe koje su homozigoti za PAI 4G/4G imaju povećani rizik tromboembolije, fetalnog gubitka, preeeklampsije i prijevremenog porođaja
U ovo ostalo se bas ne kuzim, a i nisam ni nasla neko objasnjenje na prethodnim temama..u svakom slučaju mislim da si kandidat za heparin od dans kad ti se potvrdi trudnoća…ne znam koliko trombofilija stvara problem kod zaćeća…mislim da radi veci problem kad vec dode do implatacije tj do trudnoće…ali nemoj me drzat za riječ, ovo sve ti pišem kako sam ja shvatila kad su cure prije pisale o tome..
Hvala ti puno,i ja sam to procitala ...vidjet cemo sto kaze hematologica.💋
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Sortiraj odgovore
Najstariji