Hej žene, kako stalno imam grčeve kao menstrualne, doslovno svako 15 min mi se jave, a nekad i duže vremenski tinjaju lagano, zanima me šta bi mogla pit. Znači ne triba mi ništa protiv bolova nego nešto za opuštanje maternice da se ne brinem oću prokrvarit i sl..
Magnezij 🙂 cestitam na beti 😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Trudnice, zanima me mogu li u urednoj trudnoci simptomi varirati, odnosno smanjivati se i pojacavati, nestajati i vracati se? Ili bi trebali biti stalni? Tipa osjetljive cice, grcici, umor, mucnine i slicno... Pitam da znam ako mi se to dogodi da ne brinem 😉
💛🧡
Trudnice, zanima me mogu li u urednoj trudnoci simptomi varirati, odnosno smanjivati se i pojacavati, nestajati i vracati se? Ili bi trebali biti stalni? Tipa osjetljive cice, grcici, umor, mucnine i slicno… Pitam da znam ako mi se to dogodi da ne brinem 😉
Pozz, ja čitam iz prikrajka, pišem na trudnicama :D
Upravo me ovo pitanje nagnalo da se logiram.
Svi oko mene imaju cijeli popis simptoma, svima loše, povraćaju, svašta.
Meni su nekako simptomi blagi do nestajući. Danas sam na 10tt. Ok, spava mi se al manje nego prije. Ok, uhvati me muka kad sam gladna al manje nego prije. Ok, grudi su ogromne (kad inače nosiš F košaricu, jedan broj znači ajme) al ne bole kao prije. Al generalno se osjećam sumnjivo ok. Pa svašta zamišljam, svakakve crne scenarije do odućeg pregleda za 10 dana........
33👩❤️👨32
Trudnice, zanima me mogu li u urednoj trudnoci simptomi varirati, odnosno smanjivati se i pojacavati, nestajati i vracati se? Ili bi trebali biti stalni? Tipa osjetljive cice, grcici, umor, mucnine i slicno… Pitam da znam ako mi se to dogodi da ne brinem 😉
Haha ja nemam nikakve simptome osim bolova nalik menstrualnim. Sise su osjetljive jer ih upirem stalno da vidim jel bole 😂
Blage ti se šta imaš bar neke, ja stalno mislim da su mi zaminili nalaz 😂😂😂
Ma zapravo mi je isto kao tebi, stalno stiscem cice da provjerim bole li i dalje 🙈, malo me kao nesto grci u trbuhu i umorna sam za poludit, ali to moze bit od zivota 😂. Tako da smo na istom 😉💪🏻❤
💛🧡
Trudnice very soon to be - part dvapetra30- postupak 10/21
ribicpostupak 9/21
J_B 10/21postupak
Barbi30 postupak10/21
Nika0302 postupak 11/21
MTBG.O
Leli91FET za nekoliko mjeseci
Čupicapostupak za nekoliko mjeseci
kosuljica–postupak za nekoliko mjeseci
darlivpostupak za nekoliko mjeseci
ANKSIMORON- postupak za nekoliko mjeseci
Lindsay- FET postupak za nekoliko mjeseci
Lunar- FET postupak za nekoliko mjeseci
Hope0306- FET postupak za nekoliko mjeseci
Mrvica72- FET postupak za nekoliko mjeseci
Leia2.0- FET postupak za nekoliko mjeseci
SofiSofi- FET postupak za nekoliko mjeseci
Piky–postupak za nekoliko mjeseci
Beabipostupak za nekoliko mjeseci
bugadugapostupak za nekoliko mjeseci
Rita_55-postupak za nekoliko mjeseci
Pupapostupak za nekoliko mjeseci
Peanut–postupak za nekoliko mjeseci
ma2013–FET za nekoliko mjeseci
RebekaB -postupak za nekoliko mjeseci
Dia85- postupak za nekoliko mjeseci
Lita.1234- postupak za nekoliko mjeseci
Doriana- postupak za nekoliko mjeseci
nada86- postupak za nekoliko mjeseci
LucyLou- postupak za nekoliko mjeseci
Lucka007-postupak za nekoliko mjeseci
Amaranta- postupak za nekoliko mjeseci
Evo tu sam to vidila,a ono novo uopće nisam. Valjda ostalo od prije.
Moguce da se nije spremilo kad sam mjenjala 🤦🏽♀️ jos gledam znam da si jucer rekla kad imas i da sam odma upisala hahah..ma nema veze bitno da je upisano 😁
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Iris iris Zao mi. A koliki ti je amh?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cure pratim nesto slabije, brckam se na moru 😁 svima zelim jedno veliko sretno, posebno Mare i ostalim pupicama 😘
Hvala ti 😘 Brčkaj se i za nas koje nismo u mogućnosti trenutno 🙃
Što se simptoma tiče, pojačavanja i smanjivanja istih, sve je to normalno. Umor prolazi, nekad sve boli više, nekad manje. Ja sam isto s tim razbijala glavu stalno. I ako Bog da, opet ću 😅
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Cure pratim nesto slabije, brckam se na moru 😁 svima zelim jedno veliko sretno, posebno Mare i ostalim pupicama 😘
Hvala ti 😘 Brčkaj se i za nas koje nismo u mogućnosti trenutno 🙃
Što se simptoma tiče, pojačavanja i smanjivanja istih, sve je to normalno. Umor prolazi, nekad sve boli više, nekad manje. Ja sam isto s tim razbijala glavu stalno. I ako Bog da, opet ću 😅
Hvala Mare, drzim fige da vec za koji dan pocnes brinuti 😉😂🍀
💛🧡
Hej žene, kako stalno imam grčeve kao menstrualne, doslovno svako 15 min mi se jave, a nekad i duže vremenski tinjaju lagano, zanima me šta bi mogla pit. Znači ne triba mi ništa protiv bolova nego nešto za opuštanje maternice da se ne brinem oću prokrvarit i sl..
I zab sam pitat, PUPO i trudnice, jel se vi kupate u moru?
Ja sam dobila uputu da se držim hlada i da se mogu naravno okupati i osvježiti, ali bez previše divljanja.
Cure koje ste 2.betu vadile i dalje koristite Utrogestan? Zaboravila sam pitati sestre, ali pretpostavljam da ostaje ista terapija.
Što se tiče simptoma, i ja često provjeravam jesu li svi na broju 😂 imam i dalje bolne grudi, strašan umor, spavam non stop (na godišnjem sam), ponekad imam grčeve i pritisak dolje kad moram piškit...ali to mi je bilo i prije nego sam vadila 1.betu, imala sam pritisak u mjehuru, čak sam mislila da imam upalu pa sam radila pretrage urina, bilo je sve ok na kraju
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Vesca i ostale curke mislim da cu vas napustiti neko kratko vrijeme ovdje, pratit cu i citati vase postove jer zaista ste mi postale drage u ovo malo vremena sto sam tu, ali necu biti tako cesto aktivna ovdje sa pisanjem
Bila sam danas u Petrovoj na kontroli gdje sam ocekivala termin kada cu obaviti histeroskopiju radi korekcije maternice koja je trebala biti “rutinska” ali evo šok nakon razgovora sa dr🙁 kada je pogledao detaljnije magnet moje zdjelice ipak je vidio da je moja maternica zapravo u specifičnom položaju i da taj zahvat nebi bio nimalo lak i jednostavan. Inace se ti izvodi laparoskopski ali ja nebi smjela tako radi prijasnjih operacija u abdomenu kako kaze. Druga stvar koju sam saznala je sto se tice same trudnoće radi mojih drugih zdravstvenih problema pogotovo onih vezanih za kralježnicu je kako on kaže pitanje kako mi moja maternica plodnu vodu, posteljicu i dijete izdržalo tj. kako bi se to odrazilo na kralježnice da nebi slučajno to pogoršalo moje zdravstveno stanje koje ni sad nije bas najbolje ili nedaj bože ugrozilo život. Zato kaže sve je moguce to napraviti ali nije nimalo lagan put i jako puno cimbenika ima, prije svega on bi razgovarao sa mojim neurokirurgom te dr.Kovačem kod kojeg sam operirala kraljeznicu prije 13 godina da sa njima dobro porazgovara o mojem stanju i mogucim komplikacijama, uz sve to jos je tu i loš nalaz biopsije dragog… eto sve se skupilo, suze cijeli dan idu, ne znam iskreno uopce sta misliti, da li ima nade za ista i da li se uopce upustati u sve to radi rizika a zelja za djetetom je velika😔😢
Pa vjerojatno cu se malo povuci odavdje posto necu zasad imati podjeliti nista novoga niti lijepoga s vama😞
Svim curama zelim svuuuu srecu i da sto prije ostvare ono najljepse u zivotu 🤞🏻❤️
Oprostite na dugom postu
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto