Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iris_iris
    13. Srpanj 2021. 16:10

Hvala Napakica ❤️
    Hvala anchy ❤️ a plan je otić na par konzultacija nakon kratkog GO da vidimo kakva su razmišljanja drugdje. Poliklinika IVF, Lučinger, Beta, ne znam. Sad smo se jako istrošili za praktički 1 postupak kak spada (a lijekovi plus inseminacija / neuspjela aspiracija za još 2), tako da bi najradije da iskoristimo malo preko HZZO-a. Moram malo obnovit nalaze i vidjet što mogu još od nalaza napravit da nam da neku bolju sliku situacije iako sam imala praktički samo 2 polu uspjela IVF-a, u prvom su mi vratili brže bolje 2. dan bez ikakvog objašnjenja (a bilo je 5 stanica) - jer je bio vikend pa jbg, ne rade. U drugom je bila samo 1 stanica koja je dogurala do morule, ali se nije primila. 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

iris_iris
    13. Srpanj 2021. 16:39

Maslačakxx - da, imam osjećaj da se ne koncentiraju uopće na mene, iako ok, nisu mogli znati kak ću reagirati na jaču stimulaciju, tako da ne znam što bi tu rekla. Ali sveukupan dojam je da nisu uzeli vremena da analiziramo sve pa da odlučimo. A na početku sam bila prezadobovoljna, prvi postupak išli klomifen + malo pojačali, bila jedna stanica, ali dogurala do morule. Ah.. ne znam.. Vidim da je tebi kombinacija s letrozolom bila dobitna, ja sam išla s klomifenom tako i mislim da mi je to odgovaralo! Ali zanimalo je i mene što bi bilo da ide ful stimulacija. No dobro.. Željezo, vit d i tsh sam pratila i uzimala sam željezo i d-vital tako da mislim da sam tu bila ok, ali izvadit ću opet za mjesec dva kad se tijelo malo vrati u normalnu sve živo, pa i to.
    Čestitam ti, btw, i držim fige da sve ide super dalje, uhvatila sam neku oooogromnu betu prije par stranica ❤️❤️❤️❤️

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Tweety88🐞
    13. Srpanj 2021. 16:42

Miss Ivy, jako mi je zao sto te to i dalje muci. Stvarno se nadam da ce uskoro proci i da ces moci zaboraviti na to 💪🏻🧡🤞🏻
    Peggy95 jako mi je zao 😔, drzi se. Neka sljedeći bude dobitni 🍀
    Andela, predivno ❤ navijamoo
    Dada hvala na podijeljenom iskustvu ❤
    Braaavo Sunny PUPOiceee🥳🥰😍🤞🏻🍀❤ sretno dalje 💪🏻🍀🤞🏻 i super za 🐧🧡
    Iris grozno 😔 jako mi je zao sto ti se to dogodilo, drzi se i ne gubi nadu, ne znam sto drugo reci.

💛🧡

razigrana
    13. Srpanj 2021. 16:43

Iris jako mi je zao! Mijenjaj kliniku, ja ovako nesto nisam dozivjela ni u Beti ni kod L. :/ drzi se koliko mozes ❤

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Sunny_🐣
    13. Srpanj 2021. 16:43

Cure hvala vam ❤️❤️❤️ jako smo sretni 😍
    Maslačakxx naravno 😁😁😁 https://ibb.co/nn8TzzM
    iris_iris jako mi je žao. Ja bi na tvom mjestu isto išla dalje na konzultacije i savjetovala se sa drugim dr što misle o dosadašnjim nalazima i postupcima. Drži se, šaljem ti zagrljaj 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunny_🐣
    13. Srpanj 2021. 16:47

iris_iris prije odlaska dalje bi svakako tražila još jedan razgovor sa dr. Da mu kažeš sve što ti se nije svidjelo (ovo što si i tu napisala) i da čuješ njegvo stajalište. Želim ti svu srecu lavice 🤞

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

M_G💕
    13. Srpanj 2021. 16:52

Iris, jako mi je žao 😔 pokušaj se odmoriti od svega, skupiti snagu i složiti zajedno s doktorima plan za dalje. 
    Gdje si u postupku bila?

👩‍🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨‍🦱 44 Normo
    IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm

• Mag.nolia
    13. Srpanj 2021. 17:32

Drage žene samo da vam svima poželim sreću, i ovima sa super vijestima (Maslačakxxx i ostale), a i ovima sa manje dobrim vijestima zelim da skupe snagu i ne odustajte, zivite zivot punim plucima, a postupke odrađivajte u hodu bez stresa, bez zivciranja oko posla i bilo čega nebitnog, ne trosite godisnji na postupke kad imate zakonsko pravo na bolovanje! Godisnji trosite ljeti na nasem lijepom moru da napunite baterije🤗🤗😁😁😁.
    Ja sam jos uvijek koma, bude dana kada sam ok, ali mucnine su jos uvijek tu... Dva dana budem super, pa dva dana koma i tako u krug, ali ok, stignem i na plazu i boje uhvatiti i sve😅

Kacusha
    13. Srpanj 2021. 17:45

iris_iris

Hvala Napakica❤️
    Hvala anchy❤️ a plan je otić na par konzultacija nakon kratkog GO da vidimo kakva su razmišljanja drugdje. Poliklinika IVF, Lučinger, Beta, ne znam. Sad smo se jako istrošili za praktički 1 postupak kak spada (a lijekovi plus inseminacija / neuspjela aspiracija za još 2), tako da bi najradije da iskoristimo malo preko HZZO-a. Moram malo obnovit nalaze i vidjet što mogu još od nalaza napravit da nam da neku bolju sliku situacije iako sam imala praktički samo 2 polu uspjela IVF-a, u prvom su mi vratili brže bolje 2. dan bez ikakvog objašnjenja (a bilo je 5 stanica) - jer je bio vikend pa jbg, ne rade. U drugom je bila samo 1 stanica koja je dogurala do morule, ali se nije primila.

Baš mi je žao... 💔 Prijateljica s niskim amh iz 4. postupka ostala trudna kod Lučingera, nažalost radi samo s placanjem. Jesi uzimala dodatke za kvalitetu j. stanica? 

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    13. Srpanj 2021. 17:48

Cure pratim nesto slabije, brckam se na moru 😁 svima zelim jedno veliko sretno, posebno Mare i ostalim pupicama 😘

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.