Andela111 Super🥳🥳🥳
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cure moje drage pratim vas redovito,veselim se sa svima koje imaju pozitivne testove i bete 💜💜💜-sretno dalje.Tuzna sam zbog svih kojima nije uspjelo,ali borite se dalje-cekaju vas vasa sunca 🤞🏻🤞🏻💞💞
Andela 🥰🥰🥰 bravooo,jedna ali vrjednaa,🥳🥳🥳🥳 drzim fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
2 neuspjela postupka (kratka)
3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
url=https://lilypie.com]
Pozdrav curke.
Nadam se da ne smetam u ovom postu, ja mogu zatrudnijeti prirodno, ali nakon 3 spontana pobačaja koji su me doslovno ubili emocionalno jer sam ja žena koja obožava djecu i jedva čeka primiti svoje u naručje, bila sam u Petrovoj bolnici kod doktora Hermana.
Ustanovio mi je i naslijednu i stećenu trombofiliju.
Dogovoreno je s njim da kad zatrudnim da odmah dođem kod njega da mi prepiše najvjerojatnije injekcije koje ću koristiti za održavanje trudnoće.
E sad s jedne strane bih odmah htjela napraviti djete, a s druge me strah tolko da ne mogu ni pomisliti na to.
Moja sva 3 sponatana su bila u 6.i7.tjednu, to je rano i sad me jako strah uopće dok vidim taj plusić se ići naručivat kod njega, što ako.
Dal je imala koja sličnu situaciju pa da podijeli samnom da me barem malo utješi?
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Cure , jedna se oplodila❤️ Transfer Cetvrtak 09:30h.
Jedna ali vrijedna 🤞🤞🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Andela, super!🍀🤞
Sunny, di si nam? 😊🍀
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Andela, zasto si isla u dugi protokol? S kratkim si imala iste rezultate, je li mozda zato sto je kvalitetnija stanica ili?
Drzim ti 🤞 na najjace 😍
30 g. oboje
OTP 9.11.
Pozdrav curke.
Nadam se da ne smetam u ovom postu, ja mogu zatrudnijeti prirodno, ali nakon 3 spontana pobačaja koji su me doslovno ubili emocionalno jer sam ja žena koja obožava djecu i jedva čeka primiti svoje u naručje, bila sam u Petrovoj bolnici kod doktora Hermana.
Ustanovio mi je i naslijednu i stećenu trombofiliju.
Dogovoreno je s njim da kad zatrudnim da odmah dođem kod njega da mi prepiše najvjerojatnije injekcije koje ću koristiti za održavanje trudnoće.
E sad s jedne strane bih odmah htjela napraviti djete, a s druge me strah tolko da ne mogu ni pomisliti na to.
Moja sva 3 sponatana su bila u 6.i7.tjednu, to je rano i sad me jako strah uopće dok vidim taj plusić se ići naručivat kod njega, što ako.
Dal je imala koja sličnu situaciju pa da podijeli samnom da me barem malo utješi?
Tkočekatajidočeka ja sam imala 3 biokemijske,najvjerojatnije zbog trombofilije Sada se pikam niskomolekularnim heparinom Clexane 0.4 svaku večer, počela sam s danom transfera. Clexane kupujem privatno, jer mi je hematologica na Sv.Duhu rekla da imam pravo na njih, ali mora mi ih MPO specijalist propisati. Moj MPO specijalist me slao u Vinogradsku da bi mi ih komisija odobrila preko HZZO-a, ali liste čekanja kod hematologa su poduže i nije mi se dalo zamarati s time na kraju uopće već ih lijepo kupujem na privatni recept svog MPO-ovca. Kroz cijelu trudnoću i 6 tjedana nakon poroda će me heparinske injekcije koštati oko 10 000 kn, ali samo da bebice budu okej. Nemoj se brinuti, puno žena koristi heparin. Imaš i na missmama forumu podforum Heparinske trudnice pa slobodno zaviri i tamo. Sretno s budućom trudnoćom, čim ostaneš trudna kupi si za prvu ruku sama heparin preko privatnog recepta ako nemaš odmah pravo preko HZZO, a onda rješavaj preko HZZO besplatne injekcije ako ćeš htjeti
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Draga Tkocekatajdoceka, jako mi je žao ali nemoj se prepustiti ocajavnju, ako teba popricaj malo sa psihologom da ti pomogne preboditi stanje u kojem jesi.
Ja bi na tvome mjestu uživala u životu i odustala se pa što bude, a mislim da se kod tog doktora može naručiti i privatno i privatno ti može voditi trudnoću da budeš sigurna a kad dođeš u Petrovu roditi sa obzirom da si išla kod njega privatno, prostrt će ti crveni tepih 😉.
Žao mi je ali samo jako 💪 ja uvijek kažem materinstvo nije za pi.kice , oprostite na izrazu
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Asli, Tweety probadanja, grčevi, menstrualni bolovi... sve me pratilo od cca 3,4 dana pred očekivanu M , pa još jedno tjedaan dana iza izostanka M ..i to sve u ovom dobitnom fetu...dok npr u Et nisam imala nikakve naznake o dolasku M...zapravo nije ni došla nego tek kada sam stala sa terapijom...tako da eto:) normalno je zapravo ono što nije normalno 😅😅
Meni beta oko 3000 a imam menstrualne grčeve 🙈
Bit će to sve ok, bez brige :)
Sretno svima, za uspješne transfere 😊
endometrioza
Ja PUPOOOOOOO 😍😍😍😍😍😍
Jedna blastica vracena, druga zamrznuta 😁😁😁😁😁😁😁 idem po krumpiriceeeeeee 🍿🍿🍿🍿
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji