Ja PUPOOOOOOO 😍😍😍😍😍😍
Jedna blastica vracena, druga zamrznuta 😁😁😁😁😁😁😁 idem po krumpiriceeeeeee 🍿🍿🍿🍿
Čestitam 🥰
Kada je beta?
Ja ću biti ma moru kad ću morati vaditi betu, pa ću napraviti test za trudnoću 😋
U ovom transferu ponasam se kao da idem na plac ili kako je jedna cura rekla kao da ide na poslovne sastanke. Uopće se ne obazirem na " trošenje " svojih dragocjenih blastocisti nego onako furam svoj film.
Jedino gledam dječja kolica.... To prošli put nisam radila i prošli put sam ležala. Sad ću biti mobilna
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Sunny. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Cure hvalaaaaa 😍😍😍😍 beta 26.07. 🤞🤞
Anđela jeeeee čestitaaaam i neka se nastavi lijrpo dijeliti 😊
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Cure zašt mi ne da da promijenim nick? Kaže da mora proći 30 dana od zadnje izmjene...a nisam uopce mijenjala 🤦♀️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sunny PUPO čestitam 🥰
Anđela super!
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Sofi nikako da skuzim di je greska 😅 upisala sam te 15.07 za transfer 🤔
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Hej curke, nisam imala snage jučer pisati, a vidjela sam se na popisu za jučer pa da javim kak je bilo. Nismo dobili ni jednu jajnu stanicu, od 4 folikula, 2 su se razvila kako spada i na kraju su bili prazni. Koji jadan osjećaj kad dođu javit koliko ih ima i kažu nažalost, ništa. Stimulacija je bila ful, Elonva, kojoj sam se veselila jer mi se činilo da svi imaju dobre rezultate i navodono je dobra za low respondere. Na kraju očito meni ne odgovara - kaže doktor. Iako je cijeli postupak bio nekak krivi, trebali smo krenuti pa sam imala cistu (zaostali folikul iz ciklusa prije koji nije puknuo) pa sam 10 dana pila kontracepciju da si namjestimo ciklus (ne cijeli mjesec jer ne bi stigli zbog njihovih godišnjih) i onda prokrvarila opet, pa Elonva 4DC (kao tog nekog polovičnog ciklusa) 7 dana pa uveli Orgalutran i Menopur. Štoperica Brevactid 5000. Pišem ovo ako je netko bio u sličnoj situaciji ili možda iz cijele priče kuži da nešto ne štima. Jer sam malo razočarana, prošli put popucali folikuli, sad kriva stimulacija, folikuli prazni. Imam osjećaj kao da se uopće ne fokusiraju na slučaj nego sve otprilike, a ja znam da sam težak slučaj i da se sve ovo možda i može očekivati, ali ne kužim kak se onda ne fokusiraju više umjesto manje. Imam nizak amh i pitanje koliko još imam vremena i onda tak.. baš sam razočarana..
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Hej curke, nisam imala snage jučer pisati, a vidjela sam se na popisu za jučer pa da javim kak je bilo. Nismo dobili ni jednu jajnu stanicu, od 4 folikula, 2 su se razvila kako spada i na kraju su bili prazni. Koji jadan osjećaj kad dođu javit koliko ih ima i kažu nažalost, ništa. Stimulacija je bila ful, Elonva, kojoj sam se veselila jer mi se činilo da svi imaju dobre rezultate i navodono je dobra za low respondere. Na kraju očito meni ne odgovara - kaže doktor. Iako je cijeli postupak bio nekak krivi, trebali smo krenuti pa sam imala cistu (zaostali folikul iz ciklusa prije koji nije puknuo) pa sam 10 dana pila kontracepciju da si namjestimo ciklus (ne cijeli mjesec jer ne bi stigli zbog njihovih godišnjih) i onda prokrvarila opet, pa Elonva 4DC (kao tog nekog polovičnog ciklusa) 7 dana pa uveli Orgalutran i Menopur. Štoperica Brevactid 5000. Pišem ovo ako je netko bio u sličnoj situaciji ili možda iz cijele priče kuži da nešto ne štima. Jer sam malo razočarana, prošli put popucali folikuli, sad kriva stimulacija, folikuli prazni. Imam osjećaj kao da se uopće ne fokusiraju na slučaj nego sve otprilike, a ja znam da sam težak slučaj i da se sve ovo možda i može očekivati, ali ne kužim kak se onda ne fokusiraju više umjesto manje. Imam nizak amh i pitanje koliko još imam vremena i onda tak.. baš sam razočarana..
Jako mi je zao sto si to dozivjela, saljem zagrljaj i drzi se! ❤️
👩🏽34god
Sunny PUPOOO 🥰 i pingvinček 😍odličnooo..drzim fige 🤞🤞
Iris_iris uffff..bas mi je zao..ne znaam sta ti pametno rec..jel imate kakav plan za dalje?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji