Tina divno 🥰 uživaj u odmoru 😊
Arnoldica wuhuuuu odlično! Neka bude dobar party u labosu ❤🍀
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Prvi pregled u petak 09.07.
👱♀️35 godina, amh 0.9 pmol/l
👱♂️45 godina, svi nalazi savršeni
11/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, gonal, 1 ET, beta 0
04/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, folikuli nisu narasli dovoljno za aspiraciju
5/2021 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, 2 folikula- 2 js, jedna se oplodila
Beta 01.07. 369,3
Beta 03.07. 776,7
16.07. ❤️
Jutro😊
J_b, proći će i to
Arnoldice, odlična brojka!
Kod mene negativna aspiracija, nema jajnih stanica u folikulima. Planiram sljedeći mjesec u stimulirani pošto ne idu kolektivno na godišnji.
Ja ostala doma jos danas, bas me boli otkako sam dobila u nedjelju, i iskreno uopce mi se ne vraca na posao nakon skoro mjesec dana kak sam bila doma. Ne znam kaj mi je gore, to što moram fizički radit ili to što će me svi (čitaj ženski kolektiv) ispitivat i žalit me. Znam da je curama stalo do toga da uspijemo, ali mi se ne da to prolazit slijedecih par dana, dok svi ponovo ne zaborave..
ja sam dobila u cetvrtak i ostala doma i cetvrtak i petak..ako ti je ok dr pitaj ako mozes jos koji dan. Drzi se❤️ Na jesen idemo na dvije po nase🤱
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Cure koje ste u IVF poliklinici preko HZZOa, koliko dugo ste cekale na postupak? Ja se definitivno micem iz KBC Ri i mislim probati u IVFu jos ova 2 pokusaja sta imam free. Hvala!
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
Darliv sta ja to citaaaaammmm?????? Od tebe za Os?
Pa sta je rekao dr ?
Arnoldica super za 🥚, baš si prava koka 😉, neka se sve oplode 🤞🏻
Hani 😔 grooozno, jako mi je zao, drzi se 💪🏻❤
💛🧡
Sretno svim curama danas! 😊
Imam pitanje, razmišljam o tetovaži, dal ima to kakav utjecaj na proces ili FET?
Hvala 😊
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Ja ostala doma jos danas, bas me boli otkako sam dobila u nedjelju, i iskreno uopce mi se ne vraca na posao nakon skoro mjesec dana kak sam bila doma. Ne znam kaj mi je gore, to što moram fizički radit ili to što će me svi (čitaj ženski kolektiv) ispitivat i žalit me. Znam da je curama stalo do toga da uspijemo, ali mi se ne da to prolazit slijedecih par dana, dok svi ponovo ne zaborave..
Zato ja nikom nisam rekla na poslu osim šefici koja mi omogučila rad od kuće, da nemam tih pitanja i žaljenja poslije neuspjeha.
Zna malo ljudi i nekak mi je lakše to. Mogu zamislit kak ti je. 😒
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Zato ja nikom nisam rekla na poslu osim šefici koja mi omogučila rad od kuće, da nemam tih pitanja i žaljenja poslije neuspjeha.
Zna malo ljudi i nekak mi je lakše to. Mogu zamislit kak ti je. 😒
Ja radim od doma, ali psihicki nisam bila sposobna za posao gdje mogu sa jednim slovom zeznuti nesto i to jako pa 2 dana nisam radila. Na poslu mi znaju samo sefovi i stvarno su divni i dozvoljavaju mi da odem na preglede ili zamijenim smijenu i ne traze da bolovanje otvaram. Svima zelim takve sefove❤️
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji