Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ❤️J_0209_b😺
    05. Srpanj 2021. 10:48

Hej, curke.. Zvala ja Vinogradsku, da javim da je beta pala i to..
    I dogovorim se na kraju s njima da ovaj mj vec probamo sa prirodnim ciklusom..🎉
    Tak da iz tuge sam prešla u planiranje 🙈🙈
    Anchy piši. Postupak 7.mj 😂😂

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

Leli91
    05. Srpanj 2021. 11:03

Arnoldica odličan broj! Sretno dalje!
    Hani žao mi je
    J_b super da krećeš odmah dalje 🤞🤞

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

GPgirl
    05. Srpanj 2021. 11:04

❤️J_b😺

Hej, curke.. Zvala ja Vinogradsku, da javim da je beta pala i to..
    I dogovorim se na kraju s njima da ovaj mj vec probamo sa prirodnim ciklusom..🎉
    Tak da iz tuge sam prešla u planiranje 🙈🙈
    Anchy piši. Postupak 7.mj 😂😂

🤞🤞🤞🤞

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

❤️J_0209_b😺
    05. Srpanj 2021. 11:08

Jel ima nešto što bih trebala znat o prirodnom postupku, ja zasad nisam išla na to, pa ne znam što me očekuje,.

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

GPgirl
    05. Srpanj 2021. 11:15

❤️J_b😺

Jel ima nešto što bih trebala znat o prirodnom postupku, ja zasad nisam išla na to, pa ne znam što me očekuje,.

u 2 prirodna, 6 dc prva folikulometrija i onda oni kazu za koliko opet da dodjes. Od bockanja jedino stoperica.

Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025

Alice
    05. Srpanj 2021. 11:16

GPgirl

Cure koje ste u IVF poliklinici preko HZZOa, koliko dugo ste cekale na postupak? Ja se definitivno micem iz KBC Ri i mislim probati u IVFu jos ova 2 pokusaja sta imam free. Hvala!

Heej ja sam baš u petak poslala im mail nešto sam pitala za cijenu šta sve pokriva točno HZZO i sad su mi odgovorili da je obavezno doci na konzultacije nakon kojih se stavljam na listu čekanja a to je trenutno 12/2021 za sada, to su mi rekli. 

Možda sam ti malo pomogla 😊

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

GPgirl
    05. Srpanj 2021. 11:21

Alice

GPgirl

Cure koje ste u IVF poliklinici preko HZZOa, koliko dugo ste cekale na postupak? Ja se definitivno micem iz KBC Ri i mislim probati u IVFu jos ova 2 pokusaja sta imam free. Hvala!

Heej ja sam baš u petak poslala im mail nešto sam pitala za cijenu šta sve pokriva točno HZZO i sad su mi odgovorili da je obavezno doci na konzultacije nakon kojih se stavljam na listu čekanja a to je trenutno 12/2021 za sada, to su mi rekli.

Hvala. Onda ih zovem odmah🤣 ionako mi je sada pauza najma je do kraja 10 mj

Podobnik - 1 x ICSI - ❌

Arnoldica
    05. Srpanj 2021. 11:24

Hvala vam cure, vidjet ćemo sutra koliko ih se oplodilo. Kažu da će biti IVF, a ne ICSI jer da je bolji rezultat sjemena 🤞🤗
    Hani baš mi je žao da je tako :(
    Gpgirl znam da im je preko HZZO-a uvijek gužva, a ako sam plaćaš odmah dođeš na red. Ja sam se u 2.mj zapisala za 6.mj, a konzultacije obavila u 4.mj

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

ma2013 👣
    05. Srpanj 2021. 11:25

GPgirl

ma2013 🌺🌺

❤️J_b😺

Ja ostala doma jos danas, bas me boli otkako sam dobila u nedjelju, i iskreno uopce mi se ne vraca na posao nakon skoro mjesec dana kak sam bila doma. Ne znam kaj mi je gore, to što moram fizički radit ili to što će me svi (čitaj ženski kolektiv) ispitivat i žalit me. Znam da je curama stalo do toga da uspijemo, ali mi se ne da to prolazit slijedecih par dana, dok svi ponovo ne zaborave..

Zato ja nikom nisam rekla na poslu osim šefici koja mi omogučila rad od kuće, da nemam tih pitanja i žaljenja poslije neuspjeha.
    Zna malo ljudi i nekak mi je lakše to. Mogu zamislit kak ti je. 😒

Ja radim od doma, ali psihicki nisam bila sposobna za posao gdje mogu sa jednim slovom zeznuti nesto i to jako pa 2 dana nisam radila. Na poslu mi znaju samo sefovi i stvarno su divni i dozvoljavaju mi da odem na preglede ili zamijenim smijenu i ne traze da bolovanje otvaram. Svima zelim takve sefove❤️

Ista stvar je kod mene bila, nekad stvarno nisam bila sposobna za rad, ali nitko nije kompliciral. Stvarno su mi izašli u susret, a bilo me jako strah reakcije kak bude to sve bilo s poslom. 🙈

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

GPgirl
    05. Srpanj 2021. 11:26

Alice

GPgirl

poslala mail🤭🤭🤭

Podobnik - 1 x ICSI - ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.