Hvala vam cure, vidjet ćemo sutra koliko ih se oplodilo. Kažu da će biti IVF, a ne ICSI jer da je bolji rezultat sjemena 🤞🤗
Hani baš mi je žao da je tako :(
Gpgirl znam da im je preko HZZO-a uvijek gužva, a ako sam plaćaš odmah dođeš na red. Ja sam se u 2.mj zapisala za 6.mj, a konzultacije obavila u 4.mj
da bude za 4 mj to mi taman jer ionako moram pauzirati jer sam sada imala stimulirani. Hvala!
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Gpgirl bas javii kad ti odgovore🤞🏻😘
Vesco ima kakvih novosti, jesu ti javili termin za histero?😊
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
Upravo sam došla s novostima i vidim da si me se sjetila
U petak mi se nisu javili (ni na pozive ni na mail), kad danas dolazi odgovor putem maila.... kažu da ću na histero tek u kolovozu, da se tad javim kad krene ciklus i da će mi vrijediti nalazi.Totalno razočaranje jer sam do tad mislila da ćemo već krenuti lagano s postupcima, ali izgleda da nije bilo suđeno
Sad si čak mislim da se najavim u IVF polikliniku, dok sve odradim u Petrovoj tmana ću upast preko HZZO-a, a imati sve nalaze prikupljene. Nisam ni sama više pametna, vidim da ću trebat vježbat strpljenje
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Vesca Ja pratila vikenda dal ces se javiti i eto taman dosla s novostima😘 bezveze izgubili vrijeme radi njihove greske ali ajde barem sad znas da ces to obaviti sigurno u kolovozu nadaaam se🤞🏻 Super sto ce ti nalazi vrijediti da ne moras sve isponova vaditi.
Bas sam gore napisala Gpgirl da su meni danas odgovorili iz IVF poliklinike da preko HZZO-a ako te sad stave na listu cekanja termin je 12/2021 zasad tako da sto prije im posalji poruku i dogovori konzultacije😘😘
vitamin D 25000
12/22 otkriven hashimoto
vitamin D 25000
12/22 otkriven hashimoto
Vodi me dr. Šprem Goldštajn koja je stvarno divna. Nježna i profesionalna. A sad tko će mi biti na zahvatu nisam niti pitala, jel bi se trebala "boriti" za nekog? Pošto je to poprilično čest zahvat mislila sam si da stvarno svi oni dovoljno dobro rade heheheh
Kako kod tebe stoje stvari što se tiče histero?
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Sunny uvijek te zaboravim pitat jesi se na kraju odlučila pit i proteine?
Nisam 😁 citala sam da bi dnevno trebalo unositi cca 40g proteina (težina x 0,8), a mislim da toliko otprilike i unesem prehranom. Pa sam odlucila da necu dodatno pit 🤷♀️ Ti pijes?
Pijem al ne svaki dan..popijem mozda dva puta tjedno…nebi bas htjela pretjerivat da ne napravim kontra efekat ali opet nebi da zbog nedovoljna proteina udem u hiper..jer citala sam negdje kao ako ne unosis dovoljno proteina da je veca mogucnost za hiper… 🤷🏽♀️🤷🏽♀️ Ko bi vise znao 😅 odlučila sam da cu tako pit kad se sjetim a kad krenem u postupak da cu popit svaki dan jedan iso sport pa cemo vidjet kako ce mi bit…
Jel mozes objasnit kakve veze imaju proteini?
Ne kuzim 😁🙈
Evo ovo sam bila nasla još prije pa si spremila…a i znam da su cure tu spominjale da je dobro imat pravilan unos proteina…
Iako nema kliničkih podataka koji bi ovo potvrdili, ženama koje imaju povećani rizik od razvoja OHSS savjetuje sepovećan unos kalijuma, i režim ishrane sa puno proteina u periodu nakon aspiracije jajnih stanica.Pored ovoga, važna jedobra hidratacija, sa pićima bogatim elektrolitima, kao što su sportska pića
Ahaaaa... A pa super dobra informacija.. Mislim da ne moze odmoc, jel? 😁
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Gledam popis - je li moguće da ja jedina čekam betu ili ima još netko da dijeli moju agoniju koja je već počela, a tek mi je 1dntLeli91Jos cura čeka betu u ovaj tjedan 😗😉
Anchy sretno sutra na poslu, prvi dan nakon GO je uvijek najteže!
Zbunio me popis, SofiSofi je u stimulaciji ili u FETu?
Sretno svima ❤💪
S bjelisi.. Tebe se sjecam jos iz 3. mjeseca.. Sta je s tobom na kraju... Vidim dosta cura nema koje su tad bile ili u postupku ili su se pripremale..
Nema mi Lita. 1234.. 🤔☹️
👩🦰34, 👨🦰37
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Evo da se javim, imamo 15 🥚🥚🥚 ja prezadovoljna 😍
Oooopa zeno pa to je super... Bravooo.. Drzim 🤞🤞🤞🤞😍😍😍
👩🦰34, 👨🦰37
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Vesca zaboravila te pitati kod koje si doktora u Petrovoj, mislim jel znas tko ce ti obaviti histero?😊
Vodi me dr. Šprem Goldštajn koja je stvarno divna. Nježna i profesionalna. A sad tko će mi biti na zahvatu nisam niti pitala, jel bi se trebala "boriti" za nekog? Pošto je to poprilično čest zahvat mislila sam si da stvarno svi oni dovoljno dobro rade heheheh
Kako kod tebe stoje stvari što se tiče histero?
Aha aha ja sam kod dr.Vrčića😊
Ma da to je cest zahvat, ja 13.07. idem kod njega na razgovor za tu histero vjerojatno da mi da termin kada ću napokon ici to obaviti, tako da mogla bi i ja u kolovozu mozda kad i ti hehe🤗☺️
Jel znas mozda jel ces ti ici u opcu anesteziju?
Ja mislim da cu ja vjerojatno ici posto kod mene ce se raditi korekcija maternice 🙈
vitamin D 25000
12/22 otkriven hashimoto