Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    04. Srpanj 2021. 14:37

anchy321

darliv

anchy321

darliv

Cure cestitam svima na lijepim betama, pozitivnim testovima, a cure koje nisu uspjele ovaj puta neka vam sljedeci bude uspješan 🤞🏻❤️
    .
    Lindsay bas mi je zao da opet njje islo po planu ❤️
    Nirvana čestitam na doktoratu i javi nam se sa smotuljkom 😍

Kako si ti? U kojoj si sad fazi

Trenutno totalno umorna od svega, ona faza kad bi se samo iskljucila i ne razmisljala o nicemu vezano za mpo 😟 bila na pocetku ciklusa na uzv, prvi susret s dr. P koji mi je ubio svaku zelju za Osijekom, sigurna sam da dr ima znanje i da je cijenjen, ali ja sam poprilicno osjetljiva na grube ljude i njegov pristup mi je totalnu pljusku dao..sad sam vec godinama po bolnicama i opcenito smo osjetljive i svaki dan je tezak i drugaciji, i ne zelim da se itko tako postavlja prema meni.. Uglavnom jos uvijek imam to nesto na desnom jajniku, iste velicine kao prosli mjesec, kako je on rekao mozda cista, mozda endometriom, mozda tumor, htio me staviti u potpuni prirodnjak i odustala sam taj dan kad sam dosla kuci… Uglavnom dogovorila sam briseve i papu, i imam u planu ponoviti hormone i pisati se opet za Petrovu, pa kad dođem na red…mozda se u međuvremenu priberem pa pokusam jos nesto u Os, no trenutno nemam snage.. Vi krecete u rujnu?

Ufff bas mi je zao sto imas takvo iskustvo..nadam se da ces nac dobrog ljecnika..probaj se sad preko ljeta potupno opustit i radit na sebi i malo sebe stavi na prvo mjesto. .evo npr meni je petrova tako odvratno sjela..grub i hladan pristup..ma nesto grozno… a doktor Š u Osijeku mi je top..bas mi je glupo da ti je tako naveo mozda ovo mozda ono..trebao te poslat na pretrage kad vec ni sam ne zna..da da konačno krecemo..jedva cekam 🙈

Meni je Petrova bas bas sjela dobro, i tamo sam se ugodno osjecala, sestre, doktorica mi je sjela na prvu, organizacija, sve mi se tamo sviđa, no vidis kako je to individualno 😊 od srca ti zelim da jesen bude vasa 😍

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Mare0208
    04. Srpanj 2021. 14:40

darliv

anchy321

darliv

Cure cestitam svima na lijepim betama, pozitivnim testovima, a cure koje nisu uspjele ovaj puta neka vam sljedeci bude uspješan 🤞🏻❤️
    .

Trenutno totalno umorna od svega, ona faza kad bi se samo iskljucila i ne razmisljala o nicemu vezano za mpo 😟 bila na pocetku ciklusa na uzv, prvi susret s dr. P koji mi je ubio svaku zelju za Osijekom, sigurna sam da dr ima znanje i da je cijenjen, ali ja sam poprilicno osjetljiva na grube ljude i njegov pristup mi je totalnu pljusku dao..sad sam vec godinama po bolnicama i opcenito smo osjetljive i svaki dan je tezak i drugaciji, i ne zelim da se itko tako postavlja prema meni.. Uglavnom jos uvijek imam to nesto na desnom jajniku, iste velicine kao prosli mjesec, kako je on rekao mozda cista, mozda endometriom, mozda tumor, htio me staviti u potpuni prirodnjak i odustala sam taj dan kad sam dosla kuci… Uglavnom dogovorila sam briseve i papu, i imam u planu ponoviti hormone i pisati se opet za Petrovu, pa kad dođem na red…mozda se u međuvremenu priberem pa pokusam jos nesto u Os, no trenutno nemam snage.. Vi krecete u rujnu?

Darliv žao mi je za takvo iskustvo.. jesi li razmišljala da se prebaciš kod doktorice ili profa? U biti, zar ti nisi kod doktorice krenula? Čula sam u čekaonici ovih dana koje sam provela gore da je dosta žena iznenađeno njegovim komentarima i pristupom... ja sam zadovoljna kod profa.

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

darliv
    04. Srpanj 2021. 14:55

Mare0208

darliv

anchy321

darliv

.

Darliv žao mi je za takvo iskustvo.. jesi li razmišljala da se prebaciš kod doktorice ili profa? U biti, zar ti nisi kod doktorice krenula? Čula sam u čekaonici ovih dana koje sam provela gore da je dosta žena iznenađeno njegovim komentarima i pristupom… ja sam zadovoljna kod profa.

Jesam, inace sam kod doktorice, ona mi se bas sviđa, nemam zamjerke, ali je razbacana na sto strana, tako da je on bio na zamjeni.. Pricekat cu sad nove nalaze jer bi ih svakako vec morala ponoviti, u međuvremenu mozda nestane to na jajniku ako je cista pa kad malo odmorim glavu mozda pokusati opet s njom, a u međuvremenu traziti svakako termin za Zg.. Cula sam i za profa sve dobro, a za P sam cula samo iz prica, ali dok ne dozivis sam.. Iako mislim da je Mattan kod njega i da je bila zadovoljna, da je rekla da joj odgovara da bude direktan.. 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Mare0208
    04. Srpanj 2021. 15:15

darliv

Mare0208

darliv

anchy321

darliv

.

Darliv žao mi je za takvo iskustvo.. jesi li razmišljala da se prebaciš kod doktorice ili profa? U biti, zar ti nisi kod doktorice krenula? Čula sam u čekaonici ovih dana koje sam provela gore da je dosta žena iznenađeno njegovim komentarima i pristupom… ja sam zadovoljna kod profa.

Jesam, inace sam kod doktorice, ona mi se bas sviđa, nemam zamjerke, ali je razbacana na sto strana, tako da je on bio na zamjeni.. Pricekat cu sad nove nalaze jer bi ih svakako vec morala ponoviti, u međuvremenu mozda nestane to na jajniku ako je cista pa kad malo odmorim glavu mozda pokusati opet s njom, a u međuvremenu traziti svakako termin za Zg.. Cula sam i za profa sve dobro, a za P sam cula samo iz prica, ali dok ne dozivis sam.. Iako mislim da je Mattan kod njega i da je bila zadovoljna, da je rekla da joj odgovara da bude direktan..

Meni se sviđa što je prof svaki dan na odjelu. Sestra koja je uvijek s njim mi je isto zakon. Znam dugo čekat jer ima u zadnje vrijeme puno postupaka, a za uzv se čeka dok ne završi punkcije. Ali dobro, tako je.. malo ih je i stalno mu dolaze i pacijentice od P ili doktorice. 

Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2

Anči 💕
    04. Srpanj 2021. 15:22

Mare Potpisujem…sestra mi je zakon jer mi uvijek sve onako fino ponovi hahah..ja sam zadnji put cekala od pola 9 do 1 😅 al dobro..

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    04. Srpanj 2021. 15:22

Mare Potpisujem...sestra mi je zakon jer mi uvijek sve onako fino ponovi hahah..ja sam zadnji put cekala od pola 9 do 1 😅 al dobro..

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Mare0208
    04. Srpanj 2021. 15:40

anchy321

MarePotpisujem…sestra mi je zakon jer mi uvijek sve onako fino ponovi hahah..ja sam zadnji put cekala od pola 9 do 1 😅 al dobro..

Da, tako je sada stalno. Prošlo put je imao 4 punkcije i 2 inseminacije i tek nakon toga primio nas koje smo čekale uzv 🥴 sutra idem opet i koliko sam čula bit će slično. Postala je gužva baš gore. 

Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2

Anči 💕
    04. Srpanj 2021. 15:45

Mare0208

anchy321

MarePotpisujem…sestra mi je zakon jer mi uvijek sve onako fino ponovi hahah..ja sam zadnji put cekala od pola 9 do 1 😅 al dobro..

Da, tako je sada stalno. Prošlo put je imao 4 punkcije i 2 inseminacije i tek nakon toga primio nas koje smo čekale uzv 🥴 sutra idem opet i koliko sam čula bit će slično. Postala je gužva baš gore.

Prošli put kad sam bila mjenjao je nekog pa nas je bilo bas hrpa gore...sad kad krenu ti godisnji bit ce jos veca guzva...nadam se da ce se vratit on s godisnjeg dok ja krenem 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Anči 💕
    04. Srpanj 2021. 20:40

Trudnice very soon to be - part one
    Nikolina86- UZV krajem tjedna
    Andela111 – dugi protokol
    Sunny - u postupku
    marinami/Mare0208 u postupku
    Nakapaka  u postupku
    Avocado u postupku
    Sofisofi u postupku
    Arnoldica- 5.7 aspiracija
    Hani 5.7 aspiracija
    Mikica 5.7 beta
    Razigrana 6.7 beta
    Adekica 9.7 drugi UZV, blizanci
    sara_a 9.7 drugi UZV
    Tweety88  9.7 beta
    Maslačakxx 10.7 beta
    Peppy123 12.7 beta
    Tirelessslvy/T_Ivy 12.7 beta
    Leli91 13.07 beta
    Miss_Ivy - FET 7/21
    WinkyTheElf postupak 7/21
    Beba4321 - FET 7/21
    Ivevk postupak 7/21
    Marta82 postupak 7/21
    MiniGirl - inseminacija 7/21
    Kača84 – FET 9/21
    VM – 9/21 postupak
    Joka95 9/21 postupak
    anchy321 postupak 9/21

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Anči 💕
    04. Srpanj 2021. 20:41

Trudnice very soon to be - part dva
    tessa1990 postupak 9/21
    vuky - postupak 9/21
    Jana85 - postupak 9/21
    ericaa - FET 9/21
    Sanjass postupak 9/21 
    petra30 - postupak 10/21
    ribic postupak 9/21
    MTB G.O
    Čupica postupak za nekoliko mjeseci
    J_b  postupak za nekoliko mjeseci
    kosuljica –postupak za nekoliko mjeseci
    darliv postupak za nekoliko mjeseci
    ANKSIMORON - postupak za nekoliko mjeseci
    Lindsay - FET postupak za nekoliko mjeseci
    Lunar - FET postupak za nekoliko mjeseci
    Hope0306 -  FET postupak za nekoliko mjeseci
    Mrvica72 - FET postupak za nekoliko mjeseci
    Leia2.0 -  FET postupak za nekoliko mjeseci
    Hrabrica - IVF curica, postupak za nekoliko mjeseci
    SofiSofi - FET postupak za nekoliko mjeseci
    Piky –postupak za nekoliko mjeseci
    Beabi postupak za nekoliko mjeseci
    bugaduga postupak za nekoliko mjeseci
    Rita_55 - postupak za nekoliko mjeseci
    Pupa postupak za nekoliko mjeseci
    Peanut –postupak za nekoliko mjeseci
    Tea_0501 –postupak za nekoliko mjeseci
    ma2013 –FET za nekoliko mjeseci
    RebekaB  -postupak za nekoliko mjeseci
    Dia85 -  postupak za nekoliko mjeseci
    Lita.1234 - postupak za nekoliko mjeseci
    Doriana -  postupak za nekoliko mjeseci
    nada86 - postupak za nekoliko mjeseci
    LucyLou - postupak za nekoliko mjeseci
    Lucka007 -postupak za nekoliko mjeseci
    Amaranta - postupak za nekoliko mjeseci

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.