Razigrana ja mislim da je to to. Da je samo stoperica do sada bi već uveliko značajnije potamnela. Ja verujem da je možda deo te boje još malo stoperica, ali ostatak biće da je trudnoća ❤️🤞🤞🤞
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Bila sam na Uzv, 3DC imam po 5 folikula na desnom i lijevom i krenula sa Gonalom 250, u cetvrtak kontrola 🥰
Pozdrav za sve 😘
👩🏽34god
Bila sam na Uzv, 3DC imam po 5 folikula na desnom i lijevom i krenula sa Gonalom 250, u cetvrtak kontrola 🥰
Pozdrav za sve 😘
Odličnooo 🥰🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure cestitam svima na lijepim betama, pozitivnim testovima, a cure koje nisu uspjele ovaj puta neka vam sljedeci bude uspješan 🤞🏻❤️
.
Lindsay bas mi je zao da opet njje islo po planu ❤️
Nirvana čestitam na doktoratu i javi nam se sa smotuljkom 😍
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Cure cestitam svima na lijepim betama, pozitivnim testovima, a cure koje nisu uspjele ovaj puta neka vam sljedeci bude uspješan 🤞🏻❤️
.
Kako si ti? U kojoj si sad fazi
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
.
Trenutno totalno umorna od svega, ona faza kad bi se samo iskljucila i ne razmisljala o nicemu vezano za mpo 😟 bila na pocetku ciklusa na uzv, prvi susret s dr. P koji mi je ubio svaku zelju za Osijekom, sigurna sam da dr ima znanje i da je cijenjen, ali ja sam poprilicno osjetljiva na grube ljude i njegov pristup mi je totalnu pljusku dao..sad sam vec godinama po bolnicama i opcenito smo osjetljive i svaki dan je tezak i drugaciji, i ne zelim da se itko tako postavlja prema meni.. Uglavnom jos uvijek imam to nesto na desnom jajniku, iste velicine kao prosli mjesec, kako je on rekao mozda cista, mozda endometriom, mozda tumor, htio me staviti u potpuni prirodnjak i odustala sam taj dan kad sam dosla kuci... Uglavnom dogovorila sam briseve i papu, i imam u planu ponoviti hormone i pisati se opet za Petrovu, pa kad dođem na red...mozda se u međuvremenu priberem pa pokusam jos nesto u Os, no trenutno nemam snage.. Vi krecete u rujnu?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
.
Trenutno totalno umorna od svega, ona faza kad bi se samo iskljucila i ne razmisljala o nicemu vezano za mpo 😟 bila na pocetku ciklusa na uzv, prvi susret s dr. P koji mi je ubio svaku zelju za Osijekom, sigurna sam da dr ima znanje i da je cijenjen, ali ja sam poprilicno osjetljiva na grube ljude i njegov pristup mi je totalnu pljusku dao..sad sam vec godinama po bolnicama i opcenito smo osjetljive i svaki dan je tezak i drugaciji, i ne zelim da se itko tako postavlja prema meni.. Uglavnom jos uvijek imam to nesto na desnom jajniku, iste velicine kao prosli mjesec, kako je on rekao mozda cista, mozda endometriom, mozda tumor, htio me staviti u potpuni prirodnjak i odustala sam taj dan kad sam dosla kuci… Uglavnom dogovorila sam briseve i papu, i imam u planu ponoviti hormone i pisati se opet za Petrovu, pa kad dođem na red…mozda se u međuvremenu priberem pa pokusam jos nesto u Os, no trenutno nemam snage.. Vi krecete u rujnu?
Ufff bas mi je zao sto imas takvo iskustvo..nadam se da ces nac dobrog ljecnika..probaj se sad preko ljeta potupno opustit i radit na sebi i malo sebe stavi na prvo mjesto. .evo npr meni je petrova tako odvratno sjela..grub i hladan pristup..ma nesto grozno... a doktor Š u Osijeku mi je top..bas mi je glupo da ti je tako naveo mozda ovo mozda ono..trebao te poslat na pretrage kad vec ni sam ne zna..da da konačno krecemo..jedva cekam 🙈
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Nikolina odlicna beta, cestitam 😍
Mare prekrasno, cestitam ti i sve najbolje zelim. Meni si upravo dala nadu za novi pokusaj.
Leli cestitam PUPO 😀
T_Ivy tebi iz svega srca zelim da je to to ovaj put. Tvoja borba mora biti nagrađena, a meni motivacija za dalje.
♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
ET- 2 morule ❌
1🐧
Razigrana jel mozes slikati sva tri testa jedan ispod drugog sad kad su suvi?? Mislim da cemo lakse videti sad crtice koja je kakva 🥰
Stavila sam iznad negdje. Svaka je kontrolna linija drugacija, ali razmisljam si pa vec je 7.dan. Beta je utorak pa cemo vidjeti. Simptom koji imam je da su mi bradavice bas natekle jako.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji