Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivevk
    05. Srpanj 2021. 12:47

GPgirl

Cure koje ste u IVF poliklinici preko HZZOa, koliko dugo ste cekale na postupak? Ja se definitivno micem iz KBC Ri i mislim probati u IVFu jos ova 2 pokusaja sta imam free. Hvala!

Hej draga.. Ja sam prvi put cekala 3 mjeseca... Sad sam isto cekala 3 mjesece mada vjerujem da bi i duze jer je poprilicno duga lista cekanja..
    Mene su ubacili u 7. mjesec obzirom da sam imala takvu situaciju da sam nakon stoperice bila testirana na Covid dan prije aspiracije i bila nazalost pozitivna pa je sve propalo.. Da mi izađu u susret jer sam prosla tako pisali su me za 7.mjesec..
    E sad kad sam zvala da se dogovorimo za terapiju zena mi je rekla da upisuju za 10.mjesec..pa mozda da pokusas nazvat.. Mislim da prije nemaju mjesta.. 

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

• Ivevk
    05. Srpanj 2021. 12:49

❤️J_b😺

Hej, curke.. Zvala ja Vinogradsku, da javim da je beta pala i to..
    I dogovorim se na kraju s njima da ovaj mj vec probamo sa prirodnim ciklusom..🎉
    Tak da iz tuge sam prešla u planiranje 🙈🙈
    Anchy piši. Postupak 7.mj 😂😂

A pa super... Odlicne vijesti..
    Bravo za njih da su te vec ubacili🥳🥳🥳
    Sad samo pozitivno 👍🙏😘

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

GPgirl
    05. Srpanj 2021. 12:50

Alice

VescaJa pratila vikenda dal ces se javiti i eto taman dosla s novostima😘 bezveze izgubili vrijeme radi njihove greske ali ajde barem sad znas da ces to obaviti sigurno u kolovozu nadaaam se🤞🏻 Super sto ce ti nalazi vrijediti da ne moras sve isponova vaditi.
    Bas sam gore napisala Gpgirlda su meni danas odgovorili iz IVF poliklinike da preko HZZO-a ako te sad stave na listu cekanja termin je 12/2021 zasad tako da sto prije im posalji poruku i dogovori konzultacije😘😘

evo, zapisuju trenutno za 12mj. Dogovorila konzultacije za 26.7  (500kn) pa da me stave na listu. Zaista brzo odgovaraju na mail 😊

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

• Ivevk
    05. Srpanj 2021. 12:51

Alice

GPgirl

Cure koje ste u IVF poliklinici preko HZZOa, koliko dugo ste cekale na postupak? Ja se definitivno micem iz KBC Ri i mislim probati u IVFu jos ova 2 pokusaja sta imam free. Hvala!

Heej ja sam baš u petak poslala im mail nešto sam pitala za cijenu šta sve pokriva točno HZZO i sad su mi odgovorili da je obavezno doci na konzultacije nakon kojih se stavljam na listu čekanja a to je trenutno 12/2021 za sada, to su mi rekli.

Možda sam ti malo pomogla 😊

Bas sad napisala komentar.. Kad sam zvala prije dva tjedna meni rekli 10. mjesec..
    Bome se brzo popunjavaju🙄

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak

GPgirl
    05. Srpanj 2021. 12:53

Ivevk

Alice

GPgirl

Heej ja sam baš u petak poslala im mail nešto sam pitala za cijenu šta sve pokriva točno HZZO i sad su mi odgovorili da je obavezno doci na konzultacije nakon kojih se stavljam na listu čekanja a to je trenutno 12/2021 za sada, to su mi rekli.

Bas sad napisala komentar.. Kad sam zvala prije dva tjedna meni rekli 10. mjesec..

Mislim da imaju prednost one koje su vec bile. Meni je i 12 mj ok.😊 Taman da se odmorim i napravim sve preglede i nalaze😁

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

• Ivevk
    05. Srpanj 2021. 12:55

Zene moje.. Da li ima tko iskustava sto se tice D vitamina..
    Naime.. Moj je na donjoj granici i to 51..
    Danas mi je moja doktorica pustila terapiju 3 dana ampule od 100 000 jedinica😱
    Jel tko kada to pio i da li je u kratkom vremenu bilo sta pomaka jer sljedeci tjedan krecem sa postupkom🙈

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak

• Ivevk
    05. Srpanj 2021. 12:56

GPgirl

Ivevk

Alice

GPgirl

Mislim da imaju prednost one koje su vec bile. Meni je i 12 mj ok.😊 Taman da se odmorim i napravim sve preglede i nalaze😁

Pa neka.. Bar su te upisali... 
    Sad malo uzivaj 😉

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak

Vesca
    05. Srpanj 2021. 12:57

Alice

Vesca

Alice

Vesca zaboravila te pitati kod koje si doktora u Petrovoj, mislim jel znas tko ce ti obaviti histero?😊

Vodi me dr. Šprem Goldštajn koja je stvarno divna. Nježna i profesionalna. A sad tko će mi biti na zahvatu nisam niti pitala, jel bi se trebala "boriti" za nekog? Pošto je to poprilično čest zahvat mislila sam si da stvarno svi oni dovoljno dobro rade heheheh
    Kako kod tebe stoje stvari što se tiče histero?

Aha aha ja sam kod dr.Vrčića😊
    Ma da to je cest zahvat, ja 13.07. idem kod njega na razgovor za tu histero vjerojatno da mi da termin kada ću napokon ici to obaviti, tako da mogla bi i ja u kolovozu mozda kad i ti hehe🤗☺️
    Jel znas mozda jel ces ti ici u opcu anesteziju?
    Ja mislim da cu ja vjerojatno ici posto kod mene ce se raditi korekcija maternice 🙈

Idem u opću svakako, moja dijagnoza ti je ovako opisana online: "Uterus arcuatus, karakterizira jedna maternica s dvije virtualne šupljine odijeljene vrlo plitkom sedlastom razdiobom poput ulegnuća pri samom vrhu maternične šupljine. Iako se radi o vrlo maloj prirođenoj anomaliji još uvijek se zna razlog, ali smatra se da žene s „ulegnutom“ maternicom imaju veću incidenciju spontanih pobačaja u odnosu na žene s jače naglašenom materničnom pregradom."

Nažalost, tek posljenju godinu prakticiram FAM metodu pa nisam mogla po bazalnoj temperaturi uočiti jel nekad došlo do pobačaja u ranoj trudnoći, ali rekla bih da nije. Sad se pratim na sto strana i vidit ću što mi tijelo govori 

Jesi bila nekad u općoj? Ako nisi odmah ću te utješiti da nije toliko strašno i dobiješ tableticu za smirenje taj dan pa ti bude sasvim svejedno hoće li rezat nogu, ruku, glavu.... 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Lucyinthesky
    05. Srpanj 2021. 13:14

Pozdrav ženske moje,

Forum mi nije česta destinacija u zadnje vrijeme, bacim oko tu i tamo ,preletim postove i uglavnom naletim na neke prepirke i novo/staro fore, tako da mi to i nije my kind of thing...
    Čestitam od srca svim curkama koje su došle do cilja Tuma, Samara i ostale .To su stvari koje drugima daju nadu, pokazuju da je ova borba nešto što vrijedi. Uživajte sa bebicama i podijelite koju fotku tu i tamo ako vam se da
    Između ostalog, svratila sam i da vam javim da je forumašica willy/Astra prošli tjedan rodila prekrasnu djevojčicu, tako da eto, imamo još jednu sretnu priču ovdje.
    Meto, manemoj, Nadalica, Ruška1986, AuroraB ,Bozma, Nikitta, SBjelis, Anksi, Mtb, Nina, ericaa, Dia, Leia2.0, TirelessIvy, Tanja79, da ne nabrajam dalje, ima vas još kojih se rado sjetim... i sve ostale borilice, imate hug od mene

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Sunny_🐣
    05. Srpanj 2021. 13:23

Evo i mene sa UZVa. Folikuli su na 16, 18, endometrij 12.  Sutra u 20h štoperica i četvrtak u 8h aspiracija pod lokalnom. Stavio nas je dr u četvrtak za aspiraciju umjesto u srijedu, tako da u čet imaju samo nas pa se biolog može posvetit. Ipak je sa spermićima dosta loša situacija. Ja se nadam da će se nešt uspjet oplodit i da će bit transfera 🙏

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.