Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Čupica
    26. Lipanj 2021. 11:36

Leli91

Čupica

Sunny_

Čupica

sara_ačestitam na beti 😍😍
    Tweety88, Maslačakxx, TirelessIvy bravo za aspiracije i jajne stanice, neka se sve lijepo oplode.
    Ja sam danas bila na UZV i folikuli su saroliki. Ima ih po 18, 12 i 5 mm. Bio je i jedan veci za kojeg su mislili da je cista ali je ovulirao. Tako da neznam kada i kaj da ocekujem. Ponovo UZV u nedjelju.

što kaže dr? koji ti je dan ciklusa?
    držim fige da se ujednace❤️

11 dan ciklusa. Moje dr trenutno nema pa me druga doktorica gledala cijeli tijedan. Svaki puta je rekla da je cista, a danas da je folikul ovulirao i da ce se morati zamrzavati. To je sve od nje. Nadam se da nece i ovi dva od 18 i 17mm ovulirat do pukncije pa da barem koju stanicu dobijem.
    Čupica mi se pratimo… Držim ti fige za folikule da budu ok na kraju. Kod mene isto sve nešto neizvjesno, nikad kraja stimulaciji. Kod mene su folikuli tek na 16mm najveći, ostali manji, 13,12… Ne znam ni ja… Sutra sam ponovno na ultrazvuku a doktorica kaže mogla bi u utorak aspiracija.

Leli91 hvala, nadam se da ce nam folikuli bit ok za aspiraciju. Javi kakvi su danas folikuli i kada bi mogla biti aspiracija.

♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
    6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
    11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
    ET- 2 morule ❌
    1🐧

• Mikica 38
    26. Lipanj 2021. 11:38

Razumna

Ja si stalno razmišljam da prekinem patnju i odem na surogat u Ukrajini.
    Baš si mislim kako ću se sad bez veze maltretirati

Potpuno te razumijem..Samo ja počinjem razmišljati o posvojenju.Iako imam jos 4 slamčice 🐧.
    Ali ovaj transfer mi je uzas, boli me skoro bez prestanka..i ne napušta me osjećaj da neće biti nista...

Ja 40g, on 41g.oboje zdravi.U 1/19 krenuli u postupak .nakon punkcije usla u hiper.Prvi FET 5/19 beta 0, drugi pokušaj 02/21 odustali-endo pretanak.
    O5/21 FET vraćene 2x osmostanicne, beta 21.05. Biokemijska🤷‍♀️
    06/21 FET, beta 0

• Mikica 38
    26. Lipanj 2021. 11:39

anchy321

Tweety88

Imamo jednu oplođenu jajnu stanicu 😍😍😍. Transfer u ponedjeljak 28.6. 🥳🥳🥳

🥳🥳🥳🥳

Bravooo 😊🤗🙏💗

Ja 40g, on 41g.oboje zdravi.U 1/19 krenuli u postupak .nakon punkcije usla u hiper.Prvi FET 5/19 beta 0, drugi pokušaj 02/21 odustali-endo pretanak.
    O5/21 FET vraćene 2x osmostanicne, beta 21.05. Biokemijska🤷‍♀️
    06/21 FET, beta 0

Leli91
    26. Lipanj 2021. 11:42

Čupica

Leli91

Čupica

Sunny_

Čupica

Tweety88, Maslačakxx, TirelessIvy bravo za aspiracije i jajne stanice, neka se sve lijepo oplode.
    Ja sam danas bila na UZV i folikuli su saroliki. Ima ih po 18, 12 i 5 mm. Bio je i jedan veci za kojeg su mislili da je cista ali je ovulirao. Tako da neznam kada i kaj da ocekujem. Ponovo UZV u nedjelju.

11 dan ciklusa. Moje dr trenutno nema pa me druga doktorica gledala cijeli tijedan. Svaki puta je rekla da je cista, a danas da je folikul ovulirao i da ce se morati zamrzavati. To je sve od nje. Nadam se da nece i ovi dva od 18 i 17mm ovulirat do pukncije pa da barem koju stanicu dobijem.
    Čupica mi se pratimo… Držim ti fige za folikule da budu ok na kraju. Kod mene isto sve nešto neizvjesno, nikad kraja stimulaciji. Kod mene su folikuli tek na 16mm najveći, ostali manji, 13,12… Ne znam ni ja… Sutra sam ponovno na ultrazvuku a doktorica kaže mogla bi u utorak aspiracija.
    Leli91 hvala, nadam se da ce nam folikuli bit ok za aspiraciju. Javi kakvi su danas folikuli i kada bi mogla biti aspiracija.

Čupica evo me upravo se vratila. U utorak će mi biti aspiracija. Sutra u 24h ovitrelle. 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

• ribic
    26. Lipanj 2021. 11:57

Leli91 Ja ti idem u polikliniku Vaš pregled (normalno soc ginekologica). Oni su ti kod Maksimira. Online sam se javila (iskocio mi google add oglas prosle god kad je krenula corona) i oni su mi bili odradili prebacivanje (nisam morala u Jukicevu). Ne znam da li je jos uvijek tak.

Bio je neki bzvz ginekolog (stari, u penziji), a sad ga zamijenila nova mlada ginicka. Nisam bila na pregledu ali sve smo e-mailom rijesile (uputnice, recepte, bolovanje). 

Ne znam da li su puni ili primaju jos - probaj naz.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Leia3.0
    26. Lipanj 2021. 12:03

J_b vec idemna estrofemima sam, ali cekamo da se endometrij zadeblja. Malo je tvrdoglav. Non stop na istoj velicini, ali nedovoljnoj (6.5)
    TirelesIvy bas mi je drago radi tebe 😘
    Tweety neka je dobitna 🤞

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Tweety88🐞
    26. Lipanj 2021. 12:07

Miss Ivy samo da sto prije prode ❤
    TirelessIvy TOOO 🥳❤🥳❤🥳
    - - -
    Ivevk, TirelessIvy, Ma2013, Anchy, Miss Ivy, Razigrana, Mikica, Leia ❤ hvala svima neizmjerno na podrsci. Nasa beba se mozda sada kupa tamo u klinici u Petrijevki 😍😍😍
    - - -
    Maslacak? 👀💪🏻🍀

💛🧡

• Mare0208
    26. Lipanj 2021. 12:29

Tweety i Miss ivy 🥳👌

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

• Gabi1987
    26. Lipanj 2021. 12:31

Pozdrav svima, želim vas malo razveseliti i popraviti statistiku inseminacije ☺️ 11.6. sam bila na 2. inseminaciji i trudna sam 🙏 Prva inseminacija je bila u prirodnom ciklusu, sad druga u potpomognutom... letrozol, štoperica i poslije utrogestani. Sretno svima i samo imajte vjere 🥰🙏

Ja 33, muž 35 👫
    1 godina pokušavanja prirodnim putem/ 1 MPO postupak- inseminacija
    Moji nalazi 👱‍♀️ uredni
    Osim AMH 13
    Muž- spermiogram ok
    tražim savjete, utjehu i dajem to sve nazad 🌹❤️😊

Čupica
    26. Lipanj 2021. 12:33

Leli91

Čupica

Leli91

Čupica

Sunny_

Čupica

Čupica evo me upravo se vratila. U utorak će mi biti aspiracija. Sutra u 24h ovitrelle.

Super, bas mi je drago, neka sve dobro prođe sa puno 🥚 

♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
    6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
    11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
    ET- 2 morule ❌
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.